Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně jsem přišel na to, proč ti protiputinovci sekají gramatické chyby jednu za druhou. Jsou tak spravedlivě rozhořčeni jeho jednáním, že ztrácí vědomí a soudnost. Mně osobně to vždycky tak nandají, že si nejsem jistý, zda to jsou Češi. Pletu si je často s uhrofinskými kmeny.

0 2
možnosti
Foto

Pokud zde nekdo ztraci soudnost a skrehota, jste to vy. Vase narodnost by me diky vasi servilnosti k byvalym okupantum a dnesnim agresorum rovnez zajimala.

1 1
možnosti

Mě učili ve škole, že naše společnost se dělí na "Tažnou a Chovnou! Podle toho co tady čtu tak zajdu za školníkem, ať mě vrátí školné!;-)

0 0
možnosti

... a za sloh a pravopis...:-)

2 3
možnosti

Za Kosovo a celou bývalou Jugoslávii může psychopat Miloševič, který měl vizi velkého Srbska a že Srbové jediní v této zemi budou vládnout. Jen Slovinsko stihlo vyházet ze své armády všechny Srby a vyhlásili svou samostatnost. Zbytek národnosti to nestihl a došlo k vyvrážďováni se navzájem. Tak co tu melete o separatistech.

6 3
možnosti

Na Kosovu se podepsala EU  a USA  , kteří dělají podobnou chybu na Ukrajině i jinde ve světě. Srbsko více směřovalo k Rusku  , což se nehodilo našim válečným stratégům , kteří se snaží více Rusko oslabovat. Spravedlnost , demokracie a další je jim zcela lhostejná .

4 4
možnosti
Foto

mám toho plné zuby: lidé se dělí na ty, kteří uznávají mojí, jednu a jedinou pravdu a na ty blbce, kteří si dovolí mít jiný názor.

12 0
možnosti

Ano, 

také mi stačila první věta, abych viděl, že tady vnímá autor něco špatně.

4 1
možnosti

Rusko je agresivní už ze své podstaty. Je to svým způsobem logické, protože v době, kd oni se vymanili z nadvlády Zlaté Hordy, nebylo v Evropě už moc prostoru pro radikální změny hranic, zatímco jim se otevíraly nesmírné prostory pro rozšiřování území všemi čtyřmi směry. Proto je logické, že tomu věnovali více pozornosti než evropské státy. Nikoli proto, že by tu agresivitu měli v genech, ale proto, že příležitost dělá zloděje a oni tu příležitost měli. Nicméně příčiny nejsou podstatné: Prostě jsou agresivní. Jestliže nyní ty základny v cizině nemají, tak jenom proto, že po prohř ve studené válce si je nemohli dovolit a staré pozice od té doby ještě nestačili obnovit.

Kdo čeká něco rozumného od Ruska, nedočká se.

10 10
možnosti
Foto

A taky - kdo by ruskou zakladnu na svem uzemi chtel ? To radeji vsi, choleru a syfilis.

7 1
možnosti

U toho obrázku "Dalajláma se svým přítelem Mao Ce-tungem..." jste zapomněl doplnit "Snímek Břetislava Olšera". Opravte si to... :-)

8 3
možnosti

Kyperska Republika je v NATO? To jste na skoleni VUML pro delnicke kadry spatne poslouchal ...

7 4
možnosti

Chrastku a ona je v NATO? Nebo vas idol opet lze?

4 2
možnosti

R^ Dobrá práce!

Přehledně a logicky sesumírováno. Holt, když dva dělají totéž, není to dle různých demagogů ala Goebels totéž. Aneb jeden může, u druhého to je nedovolené. Toho, kdo na to poukáže, je potom nařízeno prohlašovat za chorého, takových instrukcí je i dnes dost. Svoboda slova a demokracie jenom pro vhodné a vyvolené, jinak je nejlepší (doporučeno) toho nevhodného různě dehonestovat a klidně i urážet, tohle je povoleno v rámci boje za "svobodu jenom našich názorů". Kdo se projeví jinak, než se těm posuzovačům vhodnosti líbí, bude vyřazen. Klidně i bez udání důvodů.

7 12
možnosti

Najvačší nahlasovateľ príspevkov bude niekomu niečo hovoriť o slobode slova. Zlodej kričí, chyťte zlodeja, že Dostálek?

8 2
možnosti

Autore, svoboda slova znamená "svobodu vyjadřovat se bez cenzury a bez omezení." 

Vaše vyjádření "Co jsem si napsal, s tím si můžu dělat, co chci a kolik chci. Tomu se říká svoboda slova." je tudíž dosti mimo mísu. 

Mé výtky vůči Vašim článkům se totiž netýkají samotné Vaší možnosti ventilovat své zhusta pomýlené názory, ale pouze formy, kterou tak činíte. Pokud Vám vyčítám, že do svých blogů vkládáte celé odstavce z děl jiných autorů bez toho, že byste dal na vědomí, že se jedná o citáty, nijak to neomezuje (Vaši) svobodu (ne Vašeho) slova. Pokud upozorním na skutečnost, že identický odstavec používáte již v pátém článku na různé téma, neomezuji Vaši svobodu slova, ale pouze říkám, že pokud jste se někdy označoval za žurnalistu, v současné době -a s ohledem na úroveň Vaší momentální publikační činnosti- už byste rozhodně neměl.

8 2
možnosti

Nesouhlasím s Vámi, důvody už jsem Vám několikrát napsal.

Ale! Co říkáte na blogy paní Kostlánové? Tam není ani jedna její myšlenka, všechno přeloženo (mnohdy špatně) a zkopírováno. Ještě jsem nezaznamenal, že byste pod jejími články na toto upozornil. Zde se ale projevujete opakovaně až furt, přitom nemáte pravdu.

Přeji pěkný den.

5 10
možnosti
Foto

Další nepřehledný blábol a opětné kopírování goebelsovskych nesmyslů. 

Pokud by se k tomu muselo něco dodat tak snad jen to, že referenda o nezávislosti která se pořádají v demokratických zemích a Putinovu agresi proti Ukrajině může srovnávat jen člověk duševně zcela chorý. Rv

9 3
možnosti

...což Olšer nade vší pochybnost je...

8 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce