Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

Souhlas a zase souhlas! Také muslimové (co vyznávají náboženství založené na učení proroka Mohameda, např. Egypt, Indonesie, Irák, Irán, Tunisko...) a rovněž Muslimové (Bosňáci-muslimové, co na Balkáně konvertovali k islámu a žijí např. v oblasti Bosny... ) se musí přizpůsobit kultuře a naturelu konkrétní země, kde chtějí pobývat. Logické a jasné!!! Evropané se přizpůsobují a oni nikoliv? Proč? Běžní islamisté dodržují "nezabiješ", pač je to v Koránu. Ti radikální ne, souhlasí navíc s vražděním!!!.....

Tomu je nutné se postavit, než bude pozdě, než se v Evropě i v Česku radikální islamisté rozlezou. Zkoušejí jen, co jim povolíme. Šabatová je zcela mimo, hold poplatná česká politička: http://www.pc-politika.cz/Article-1977-Pani-Sabatove-asi-preskocilo-.html

0 0
možnosti
Foto

Rozdíl tam zcela určitě je. A pořádný. Jeptišky patří k našemu kulturnímu i církevnímu prostředí, takže mi nevadí. A navíc většinou vykonávají "bohulibou" práci při péči o nemocné a nemohoucí. A to jsem bezvěrec. Hidžáb patří tam, kde je ve vlastním kulturním a církevním prostředí. Zkusil si někdo představit jeptišky na výletě v islámském státu? Nebo třeba v Saudské Arábii (což je asi nejkultivovanější varianta islámského státu) založit křesťanský klášter a nechat jeptišky konat svou "práci"? Myslím, že by to dopadlo velice špatně.

5 0
možnosti
Foto

Proč já se musím omlouvat komunistům, kudy chodím? Odsuzoval jsem je za to, že nutili máničky ostříhat atd. Sám se se k máníčkám tak trochu delším vlasem hlásil.

Ale teď s údivem zjišťuji, že přihlášení se pouhým oděvem  k odlišné subkultuře než oficiální má být snad považováno za hrdelní trestní čin, v nejlepším případě s trestem vyhoštění ze státu.

0 10
možnosti
PV

P63a74v23e85l 80V42é63b11r

6. 9. 2014 8:28

Nechápete - nechcete pochopit - že problém není v samotném oděvu, ale v tom, že se tímto oděvem otevřeně hlásíte k nám nepřátelskému náboženství. A to takovému, které od hlásání nepřátelství přikročilo k praktickým činům: Atentátům a vyvražďování (velmi, velmi brutálnímu) nemuslimského obyvatelstva. Které vyhlásilo nárok na naše životy a na naše území. To máme stát jako ovce a čekat, co přijde? Už takto děláme méně, než je potřeba a vám se to zdá moc! Která islámská organizace vás platí?

11 0
možnosti
PA

P56a82v73e12l 92A33n49t49l

6. 9. 2014 7:21

No, rozdíl tam určitě je.......ještě jsem neslyšel, že by se v davu lidí odpálila jeptiška v řeholním oděvu:-P

14 0
možnosti
LK

Predesl jste me, samozrejme souhlasim

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce