Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MD

Dost usmevne, zalovat na vas. Nazyvaji vas tu komunistickym novinarem a pritom na vas 'zaluji' jako domovni duvernice na najemnika, ktery na 1. maj nedal do jednoho okna vlajecky.

11 1
možnosti
JM

Nedat do okna vlajecky byl zlocin v ocich komunistu a byly z toho problemy. Byt komunistickym novinarem je zase zlocin v ocich zbytku naroda, ale netresta se to.

Popremyslejte and tim.

2 8
možnosti
MP

Bohužel, mnozí to nepochopí, čeho je schopen západ. Stále jim nedochází, že se západ snaží vyprovokovat třetí světovou. Pokus se sestřeleným letadlem nevyšel...Sama EU i naši politici podporují vznik této poslední války. Tito lidé by měli shlédnout dokument na Freeglobe- 20 minut šokující pravdy. Tohle nás bohužel čeká ještě letos. Ještě se tomu můžete smát...!!

4 4
možnosti
MD

Neni dobre hazet 'zapad' do jednoho pytle. Chtelo by to vice adresnosti.

0 1
možnosti
Foto

Podobných žalobníčků a exorcistů s gumovými mozky máme mezi sebou tisíce. Není těžké je poznat, ihned svůj intelekt projeví. Jejich houževnatost patří k nezničitelnému materiálu. Jejich "názor" je to poslední, co jim v hlavě ještě zůstalo a nedají ho ani za nic. Taky chtějí žít, ale kopou kolem sebe jak opilí osli.

10 4
možnosti
BC

Karma,no ale za pravdu to asi zas schytate.R^

9 3
možnosti
JM

Pane Chojka, nechtel jste rici za Pravdu.ru ?   ;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce