Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

otazka je, ako su seriozne ruske zdroje. po tom, ako putin vyhlasoval, ze na kryme ruska armada nie je a potom ich za cinnost na kryme vyznamenaval, mam obavu, ze je tazke im verit.

3 5
možnosti

Na Krymu ruská armáda vždycky byla, a to na základě smluv mezi Ruskem a Ukrajinou. Takže nám tady nevykládejte nesmysly. Putin by zapřel mezinárodní smlouvu, kdyby tvrdil, že ruská armáda na Krymu není.

Takže příště nám tu vyprávějte jinou pohádku. Pro začátek tu o Karkulce.

6 4
možnosti

Nechci malovat čerta na zeď, ale zdá se, že se schyluje k humanitárnímu bombardování Kyjeva. Situace velmi připomíná humanitární katastrofu z doby, kdy srbská armáda válčila s kosovskými separatisty a do sousední Albánie utíkaly desetitisíce Albánců.

Jiné bude jen to, že "humanitu" tentokrát na Ukrajinu přinese ruská armáda a nikoli armády NATO.

Každopádně je nutné upozornit, že precedens tu je a že Rusové se tak mají od koho (od NATO) učit a na koho (na NATO) vymluvit. Politikům EU a USA zbyde jen vztek, protesty a sankce. Nakonec ani v době "humanitárního bombardování" Bělehradu se Rusové nezmohli na nic, jen na protesty a vztek.

6 5
možnosti
PV

A svět mlčí - pokrytci! Všichni ti humanisti, červené kříže a půlměsíce, člověkové v tísni...

Článek jste sepsal jako vždy na karmu, čili se nám líbíR^ Pěkné dny.

8 4
možnosti
JM

Nebude to tim, ze si pan Olser vymysli ?  Americke zbrane ani vojaci v tom zapleteni nejsou. Zato ruske zbrane a vojaci ano. Proto se tam valci.

A to malajske letadlo nesestrelila ani ruska armada (to snad proboha nikdo netvrdi), ani Ukrajinci (jak tvrdi komousi). Sestrelili ho rusti separatiste, kteri si ho spletli s ukrajinskym Antonovem a nez jim to doslo, tak se k tomu i i priznali.

Lez ma kratke nohy. Rv

6 6
možnosti
JP

To zase schytateR^

7 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce