Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Německo v BRICS ;-D. Takovou hloupost může napsat jen aeronet.cz a Olšer.....

1 0
možnosti

Němci mají svazačku Merkelovou, my máme hrdinku, konfidentku gestapa...

http://blog.aktualne.cz/blogy/jan-berwid-buquoy.php?itemid=22453

1 0
možnosti

Děkuji autorovi za článek. Karma.... A ať se ti pravdoláskaři kousnou vzteky do zadku.

3 5
možnosti

A propo..ruská teorie o ukrajinském SU-25 je nesmyslná už v samém základu.. 

stíhačka Su-25 totiž do výšky 10.000 metrů ani nevystoupá.... ;-D 

pěkný popis daných "problémů" s touto ruskou "teorii" je např. zde:

    http://www.blisty.cz/art/74011.html

2 1
možnosti

"ciste teoreticky" strela R60, umistena na SU 25 mohla byt vystrelena klidne ve vysce 5 km a doletla by az k letadlu - dosahuje 12km letu a rychlost je podstatne vyssi nezli rychlost dopravniho letadla

0 0
možnosti

Je to vcelku asi jednoduché!!

Všimněte si: ... Mnoho děr  v plášti letadla - "jasný důkaz o otvorech po zásazích kulkami" ! .. ;-D

A nezapomeňte - "existuje pouze jeden závěr který je možné učinit: letoun nebyl zasažen raketou" ..!! ;-D;-D

Ale přiznám se,.. že já tak dobrý jako Olšer nejsem! .. můžu se třeba rozkrájet, 

ale díry od šrapnelového systému BUK od děr kulek SU 25 fakt z jednoho či dvou obrázků nerozeznám.

A jelikož ani konspirační protizápadní teorie mě moc neuchvacují... nechám toho zdejšího  rusofilního pisálka blábolit nesmyslné teorie s jeho jediným cílem.. podpořit boj za odtržení části ukrajinského území ve prospěch Ruska. ...  Jen ten smysl dané činnosti mi trochu uniká. Rusko je velké už tak dost... a tyhle agresivní kousky povedou jen k dalšímu naštvání jeho sousedů... Roku 1968 nám v podstatě nic moc nerozbili a žádné území neukradli.. přesto tím ale vzájemné vztahy šíleně poškodili....  A to samé bude nyní s Ukrajinou.. !

4 3
možnosti

jen to videt trochu z jineho uhlu, Rusko nabizelo Ukrajine daleko vyhodnejsi podminky uveru, proto Janukovyc radeji sel do "obchodu" s Ruskem, protoze vedel, ze by lidi na Ukrajine nebyly schopni nest obrovskou zatez na splaceni pujcek z EU a MMF. Rusko pujcilo Ukrajine 15 miliard dolaru, jenze tady byly jine zajmy s Ukrajinou, zejmena s Krymem a kdyz konecne ty pokojne manifestace za vstup do EU, nabraly zcistajasna forsaz a zacaly se hazet zapalene lahve, nicit obchody utocit na policii ohrozovat parlament tak si zacal kdosi mnout ruce, protoze vedel ze nevynalozil penize zbuhdarma. Jenze prvni kroky samozvane vlady, - a je takova stale, nebot od doby prevratu nedostali Ukrajinci sanci prijit ke svobodnym volbam, omezili pocetnou minoritu rusu zijicich na Ukrajine - komu by se to libilo ze? A zacal mazec, kvuli informacim ktere dostavali rusove diky tv z Ruska vedeli, ze jejich Krymsti braskove, rekli dost, kasleme na Kyjev, kasleme na tuhle polofasistickou vladu, udelame referendum. Pravo na sebeurceni plati, pokud se v OSN neco nezmenilo a bylo logicke ze vysledek bude jasny s velkou pocetni prevahou ruskeho obyvatelstva to vyhralo pripojeni k Rusku. Dnes mohou byt ti lide stastni, protoze je nikdo neohrozuje a maji klid! Jenze se nekomu nabouraly plany a tak se reklo - na vychode jsou teroristi, posleze separatisti a s tema je treba zatocit. To ze toci i s Ukrajinci je tak moc nepali, to, ze jim utikaji vojaci do Ruska asi taky ne ani to, ze do toho nepratelskeho Ruska uteklo uz 3/4 milionu Ukrajincu, kdo za tim je? ze by Putin? Nesmysl!

1 0
možnosti

Vy jste prostě machr. Pár fotek a analýza, co se vlastně s letadlem stalo a kdo ho sestřelil (stíhačka 8-o Su-25). O vás se musí úřady pro vyšetřování leteckých neštěstí přetahovat, tak bacha, aby vás neroztrhly ;-D;-D;-D

5 2
možnosti

Oprava: Pár fotek a analýza, co se vlastně s letadlem stalo a kdo ho sestřelil (stíhačka 8-o Su-25), je hotová.

1 1
možnosti

Muj nazor je, ze pokud by to letadlo sejmula opravdu Ukrajinska armada, Rusi by o tom museli vedet a rozhodne by jednali uplne , ale uplne jinak.

4 2
možnosti

...stíhací letoun SU 25? Nójo;-D

3 1
možnosti

P59a28v34e85l 42K53u87l33a

3. 8. 2014 22:43

Jen chorý mozek může dávat na stejnou úroveň svazačku a kágébáka :-/

17 4
možnosti

... asi jako členku Hitlerjungend a gestapáka. :-/

3 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce