Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Nezbývá, než se povznést nad demagogii a snůšky lží, které zde píší individua,otevřeně obdivující vraždící, hajlující vrahy z Majdanu, podporované americkým dolarem.. Je to skandál. Zmocňuje se mě hnus. Zrůdy, které se zaprodají za peníze jenom proto, aby předvedly, jak skvěle dovedou za dolary vraždit, jsou bohapustě obdivovány. Zároveň tato chátra dává jasně najevo, že vyvražďování civilního obyvatelstva na východní Ukrajině, žen a dětí, se jí vůbec (citově) netýtá. Upozorňuji všechny sympatizanty s neonacistickými vrahy,  že přijde den, kdy budou smeteni z cesty. Drzé rouhání se a překrucování faktů, dostalo od některých individuí obludnou dimenzi. Na ty , kdo si dovolí spílat někomu jenom proto, že se zastane civilního ukrajinského obyvatelstva, je pro mne neuvěřitelné. Nevěřil bych, že taková odporná spodina u nás existuje. Je mi z vás špatně, sebranko, pohrdající smrtí žen a dětí. Vyšší spravedlnost vám to jednou spočítá.

11 6
možnosti
PV

Celkem ostře a pravdivě sepsáno, nezbývá než souhlasit.R^

6 2
možnosti
PV

Četl jsem ten článek a divím se autorovi, že na něj reaguje. Je to jen velmi naivní snůška demagogie ve stylu jedna paní povídala - a je z Kyjeva, tak to bude pravda.

Ale na panu Burianovi musím ocenit, že pod článkem poctivě diskutuje a nesnaží se urážet čtenáře s jinými názory, nenadávat hned do bolševníků, starých dědků a putinovců, jak to mají ve zvyku místní svazáci (však je tu za chvíli máme).

10 6
možnosti
Foto

Proč já to jen dělám. Zase jsem po ránu otevřel článek, o kterém mohu s jistotou předpokládat, že bude shitem. A vida, je. :-(

8 3
možnosti
JM

Pan Burian o cele veci cosi vi a navic pise narozdil od pana Olsera souvisle. 

Z Majdanu doporucuji tohle video: https://www.youtube.com/watch?v=uhwtsjFbQK4 Tam musi byt aspon milion lidi. Mozno srovnat s demonstracemi kremlohujeru, kam prijde 50 lidi jen kdyz soudruzi vypravi vlak z Ostravy - Poruby a slibi gulas, pivo a koralku. ;-)

3 4
možnosti
Foto

Pan Burian by mohl mít pravdu jedině v tom případě, kdyby  Amíci dle svého oficiálního přiznání nestrčili dlouhodobě to tzv. exportu demokracie na Ukrajině pět miliard dolarů, to znamená, že už se pak nelze dozvědět, do jaké míry jde o vnitřní potřebu ukrajinského lidu a do jaké míry o importovanou komoditu.

A navíc sociologický průzkum ukázal, že Ukrajina je rozdělena naprosto na polovinu, polovina chtěla do EU a polovina do Euroasijského svazu.

V podstatě minimálně polovina těch doláčů bylo vyhozeno do vzduchu.

8 5
možnosti
PV

Ty peníze byly určeny na humanitární akce, stavby nemocnic, vzdělávání, infrastruktury.....to nevíte?

6 3
možnosti
LN

....řekl bych že vaše reakce by se dal přirovnat k reakci hysterického caparta předškolního věku...kterému někdo naznačil že jeho bábovičky z písku moc dlouho jako nevydrží...a tak je ve vzteku rozmetal sám lopatičkou....

6 6
možnosti
Foto

Tak takového caparta jsem neviděl, naopak jsem viděl caparty, kteří s oblibou ničili bábovičky capartům i caparticím.

Mimochodem, na základě faktu, že si každý capart hlídá své bábovičky, jsem uznal, že na tom kapitalismu, respektive přesněji soukromém vlastnictví něco je. Bohužel nám to kazí maminky (stát), kteří musejí hlídat, zda caparti si nezačnou ničit bábovičky navzájem a nezačnou se navzájem mlátit lopatičkami.

5 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce