Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vyborny clanok a opat ako inac, musim s Vami do bodky suhlasit a zdvihnut Vam karmu. Piste, piste a otvarajte oci tym, ktori o to stoja. Zadubencov si nevsimajte, ti su za svoje stvave reci dobre zaplateni, im o pravdu vobec nejde!

0 0
možnosti

J38a18n 76S85e36m44i47k

31. 7. 2014 19:20

Ta neschopnost udrzet myslenku je uzasna. 

Co tam delal ten literarni vylet do dob ministrovani Henryho Kissingera pane boze?;-D

Jinak ke Kissingerovi- nepochopil jste vubec jeho vyrok "moc je nejsilnejsi afrodiziakum". 

Nebyla za tim zadna hluboka myslenka jak jste asi dovodil-  jen tim komentoval svou povest suknickare kdyz byl ve funkci : Kissinger, ac mensi,zavality a nepohledny si na kazdou recepci vodil jinou krasku. 

Tak otazku jak se zakrslikovi jako jemu to muze podarit, komentoval to takto.

Takze az si zase neco priste prectete, citujte jen kdyz tomu rozumite.... ale to by jste vlastne asi musel prestat psat blogy;-)

1 0
možnosti

Obávám se, že scénář konfliktu je zcela jiný, než jak na první pohled vypadá. To, že Ukrajina měla obří,  nesplácený dluh za plyn, ví celý svět. To, že  na Majdanu řádili neofašisti, ví celý svět. To, že vlády se zmocnili hajlující pučisti, ví celý svět. To, že chtěli ukrajinští náckové válku a demonstrovali i vyhrožovali Porošenkovi, pokud nepovede vůči Ukrajincům ruské národnosti ozbojený boj, ví celý svět. To, že zděšení občané Krymu zareagovali tak, že chtěli okamžitě odtrhnout od hajlujících zločinců, ví celý svět. To, že sestřelení letedla je pro analytiky naprosto zahaleno tajemstvím, ví celý svět.  To, že úmyslné zatajování skutečností polarizuje společnost na dva naprosto dezorientované tábory, ví celý svět..

   Je zaděláno na stav před vypuknutím války. Už to, že za všechno může Putin, smrdí. Kdo dokázal a dokáže číst mezi řádky ví, že jednoznačné a "nevyvratitelné" důkazy jsou podvodem páchaným vůči důvěřivcům. Důvěřivci vždy, bez výjimky, věří lhářům. V případě konfliktu jsou velice nebezpeční, protože  "díky" svému fanatismu (udavači) ohrožují na životě ty struktury společnosti, které jsou schopny bojovat za svůj národ a postavit se vůči nepříteli.

   Je velice pravděpodobné, že USA, které hrály prim nejen svou hegemonií (vojenskou převahou) ale díky vlivu dolaru na celosvětové hospodářství a věškeré finanční trhy, se zalekly stále patrnější převahy hospodářského giganta Číny, která de facto podepsala obchodní smlouvy s Ruskem v hodnotě stovek miliard dolarů. Tím by se nesmírně zadlužené USA dostaly do svízelné situace. Jejich dluh by se více a více prohluboval, protože by se dostaly mimo hlavní tok konvertibilních měn. To zjevně nemohou připustit. Jsem přesvědčen, že hajlující primitivové jsou jim ukradeni, ale jako strašák Ruska hrají svou roli nastrčených užitečných idiotů dokonale. Masakr civilního obyvatelstva se jim "vyplatí". Rusko musí myslet na svou obranu a obchody s Čínou musí být upozaděny. Strategie dokonalé lži přinesla své shnilé ovoce.

4 6
možnosti

J43i90r79i 42M17a76l32i95n84a

28. 7. 2014 22:44

Tyhle svinske lzi, ktere siri o Ukrajincich a Majdanu Putinova propagandisticka masinerie dostaly vaznou trhlinu pri presidentskych volbach, kdy fasisticti kandidati obdrzeli pouha 3% hlasu. Dnes uz temhle nesmyslum mohou verit jen ti nejtupejsi jedinci. 

Nejvetsi problem s fasismem, neonacismem a rostoucim antisemitismem ma naopak Rusko. Vzdyt co jineho nez fasista je se svou vladou silne ruky, omezovanim obcanskych svobod, nacionalismem a vrazdami politickych oponentu sam Vladimir Putin ?

Jeho cesti zastanci (vetsinou take fasiste nebo komuniste) si delali v dobe ruske kradeze Krymu z obycejnych Ukrajincu legraci. Jejich mirumilovnost a neochotu bojovat proti sousednimu slovanskemu narodu povazovali za zbabelost. Dnes, kdyz  se Ukrajinci za svou zemi statecne biji a zenou Putlerovy hrdlorezy zpet do Ruska, ryci tahle stalinisticka spodina naseho naroda vztekem. 8-o

6 3
možnosti

J44i83r48i 25M87a85l67i79n23a

28. 7. 2014 21:24

Doufejme ze pan Olser vyuzije svych ukrajinskych kontaktu a v pristim clanku nam misto pitomych konspiracnich teorii sdeli nejake cerstve zpravy.

Dneska to vypada, ze ukrajinska armada postupuje a osvobozuje dalsi mesta. Zatimco predseda nejvyssiho sovetu Donecke lidove republiky soudruh Pusilin uprchl zpet do rodneho Ruska uz pred dvema tydny, prchl donecky premier soudruh Borodaj az vcera. Statecny molodec ! Oba soudruzi nyni ziji v Moskve.

Rizeni statu od nich prevzal valecny zlocinec general Antafajev, ktery se proslavil coby nacelnik KGB v Ruskem okupovanem Podnestri.

6 3
možnosti

J79i75r11i 15M21a22l59i15n63a

28. 7. 2014 16:54

Kdyz se pred vice jak tydnem "Ministr obrany Donecke lidove republiky" a rusky obcan Igor Girkin/ Strelkov pochlubil sestrelem ukrajinskeho Antonovu a kdyz pak vyslo najevo ze jde o civilni letadlo s 298 lidmi na palube, zatajil se celemu svetu hruzou dech.

Cesti komuniste a dalsi zastanci ruskeho presidenta Putina i jeho agrese proti Ukrajine tehdy jen stydlive kvikali cosi o presumpci neviny a o tom, ze se cela vec musi napred vysetrit.

Dnes uz na vysledky nejakeho vysetrovani necekaji a obvinuji ze zlocinu ruskych separatistu rovnou ukrajinskou armadu a Spojene Staty. 

I kdyz jsem v komunisticke diktature vyrostl a mel bych byt na ledaccos zvykly, prece me tahle jejich goebelsovska prolhanost vyrazi dech…...Rv

5 4
možnosti
Foto

Velmi dobře napsáno. Karma R^

Díky za faktické údaje.

7 10
možnosti

Velmi dobře. Možná ještě lépe to ale bylo napsáno v v březnu 2013 a v květnu 2014. Tehdy se totiž části autorova dnešního díla, slovo od slova stejné, objevily na netu od něj poprvé.

4 1
možnosti

K sestrelu letadla se rusti separatiste priznali (i kdyz vlastne omylem) temer okamzite. Takze neni co resit.

Cely svet dnes diky tomu vi, co je Putler a jeho hosi za zrudy.

Z toho se komunisti a nackove uz nevylzete…..Rv

7 8
možnosti

Vidite, nekdo nalepky sbira a vy je zase, 'vy jeden dobry clovece' rozdavate. A ted, kdo z vas je lepsi.

4 3
možnosti

R^ Karma. Jako vždy.

9 6
možnosti
Foto

ptákovina, jako vždy

8 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce