Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Také nám v komunistické škole říkali, že Západ napadl hodnou Severní Koreu a ještě si to posvětil ve zrádném OSN. A zvolil zákeřnou taktiku, když po svém útoku ihned ustoupil na území Jižní Koree mnoho kilometrů do vnitrozemí. A ty rakety na Kubu propašoval Kenedy v zátoce Mazaných a pak to svedl na chudáka Chruščova. A chemické zbraně hromadného ničení nikdo z Iráku do Sýrie neodvezl, protože ti si je vyrobili sami a nikdo jim je nedodával. ....  Ale alespoň je tu na blogu veselo. ;-)

5 1
možnosti

A nenapadl snad Západ hodnou Severní Koreu? Z hlediska KLDR šlo o pouhou preemtivní obranu po třech letech pohraničních bojů. A to už vůbec nemluvím o zfixlované interpretaci procedurálních pravidel při hlasování v RB OSN, která vyžaduje jednomyslný souhlas všech pěti stálých členů RB.

4 5
možnosti
VL

Excesy se vyskytují v každé armádě. O bývalé ČSLA bychom si mohli dlouho povídat, co se tam občas dělo. Tolik k těm fotografiím, které tak rád a opakovaně zveřejňujete. Podstatné je, že ti, co se tohoto dopouštěli byli potrestáni.

Jinak si upravte název článku. Až doposud mohli v Doněcku lhát pouze separatisté a ti, jak doufám, v Iráku snad nebyli.

5 0
možnosti

Nelze vyvozovat z toho, že když někdo lže o Iráku, tak lže o Doněcku. 

A v případě Iráku šlo spíše nikoliv o lež, ale o určité vyhodnocení některých skutečností. Věřím třeba, že Tvrdík věřil, že může věřit údajům získaných naší rozvědkou z prostředí iráckého odboje. Že tedy věřil záměrně prefabrikovaným dezinformacím, protože jim chtěl věřit.

1 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce