Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

V Iráku byly zbraně hromadného ničení. Vypuštění látky podobné chloru a Cyklonu B co používali nacisti Saddám vyvraždil vesnici s 5000 obyvateli. Šlo o nějakou menšinu. Záběry z této Genocidy - hromadného vyvražďování jsem viděl na vlastní oči. A vy mi chcete tvrdit, že v Iráku nejsou zbraně HN ? Když jsem viděl jejich použití ?! 

- Pro lidi co neví co jsou Zbraně Hromadného Ničení:

Chlor, který máte doma, může posloužit ve větší koncetraci jako chemická zbraň - chemické a biologické zbraně(chřipka) pokud jsou účelně použity slouží jako nejzákeřnější zbraně. V rámci OSN jsou zakázané, takže každá země co nebyla v Iráku by se měla stydět, stejně tak jako každá země co za 2. světové kolaborovala s Nacisty jako Rusko !!!

4 4
možnosti
Foto

Zajímavé, že mezinárodní komise v Iráku žádné ZHN nenašla.

Přesto USA Irák napadly.

USA je v současné době stejným nebezpečím pro světový mír jako nacistické Německo před II. světovou válkou.

7 8
možnosti
LN

...z ruského venkova za vlády bolševika...

.....A dědo co je to pomeranč...???....Víš ivánku ..snad nějaké ovoce..já ho nikdy neochutnal...ale náš soused gríša měl kamaráda...a táta toho kamaráda prý mluvil s někým kdo pomeranč viděl...:-/..

..ano...je to blbost...ale vypovídací hodnotu to má asi stejnou jako váš článek....

5 5
možnosti
KB

Kerry se mohl stát prezidentem USA. Pamatujete? A teď už víme, že oba dva (Bush i Kerry) jsou úplně stejní. Dočkají se USA prezidenta, který nebude porušovat mezinárodní právo, vměšovat se do záležitostí suverénných států a organizovat tam puče...?

4 0
možnosti
PV

Kdysi za starého bolševníka byl v novinách obrázek kandidátů na amerického prezidenta a k tomu dovětek: Jeden za 18, druhý bez dvou za 20. A je to tady! Asi to tak bylo vždy, jen jsme to komančům nevěřili.

2 3
možnosti
Foto

Výborně napsáno, karma R^

Na zločiny tzv. západní demokracie je nutné upozorňovat, protože se nyní USA pokoušejí vyvolat rozsáhlou válku v Evropě.

Ještě, že se Putin chová velmi zodpovědně a nenechal se zatáhnout do krvavého konfliktu na Ukrajině, který vyprovokoval Kyjevský režim společně s USA.

8 3
možnosti
JM

J58i77r35i 34M87a28l36i38n47a

22. 7. 2014 19:03

Nevim co zodpovedneho na dodavkach zbrani, vcetne protiletadlovych? Kazdy vi, ze ma byt ta cast Ukrajiny dobyta a stejne jako Abchazie, Osetie a Krym pripojena k Rusku.

1 2
možnosti
PK

P48a86v10e39l 33K25u37l98a

22. 7. 2014 9:50

Vážně mi nestojíte ani za ta bezcenná íčka, abych vám řekl, co si o vás myslím

3 6
možnosti
PV

Návod jsem ti dal o odstavec níže.

2 2
možnosti
PV

Je paradoxem dnešních dnů, když zdejší autor musí suplovat práci, za kterou jsou placeni jiní. Je dobře, že tu píše a dělá to poměrně dobře. Kdo chce, obrázek si udělá sám z poskytnutých informací. A čtivost jeho článků je ohromná, což dokazují pravidelná umístění v TOP 10 (slabší mozky si představují, že sedí u komplu a kliká na posílení své karmy - je někdy úsměvné, co člověk vykombinuje).

Potom je tu skupina diskutujících, já ji pracovně nazývám "bolševickou letkou", je to z toho důvodu, že pracují přesně jako bolševníci tenkrát - čím hůř, tím líp - ti tu chodí blinkat své frustrace a vlastně se jim divím, když na autora neustále hází špínu, že se obtěžují. Já za sebe jsem to vyřešil zcela jednoduše, nelíbí se mi bláboly některých autorů, tak se jim vyhýbám. Jak prosté.:-)

Autore, i dnes karma. Dík.R^ A nenechte se otrávit.

14 3
možnosti
KB

Podle mně pan Olšer ve svém věku (67 let) nemá co ztratit, tak může psát pravdu. To si normální političtí komentátoři dovolit nemůžou.

http://bretislav-olser.enface.cz/?s=zivotopis-bretislav-olser

Z tohoto životopisu se nezdá, že by byl někomu speciálně nakloněný např. Rusku. Dělal přece rozhovory s litevským prezidentem (protiruským) nebo jugoslávsko-chorvatským politikem Mesičem.

4 2
možnosti
MS

To foto Putina se vám opravdu povedlo. Hotový bazilišek. :-P

2 2
možnosti
Foto

Hned v druhém odstavci kritizujete pesumci neviny po americku. Vlastně kritizujete to co sám dnes a denně píšete ve svých článcích. Jen má jiné zabarvení :-/

8 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce