Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Válka je mír. Svoboda je otroctví. Nevědomost je síla.

Anexe Krymu je dobrá, Amerika je pokleslá a zlá, za všechno může spiknutí tajných služeb.

Ještě, že máme "vědoucí", kteří nás poučí.

10 1
možnosti

Jestli jsou separatisté ti hoši, co dělají ze zbytků mrtvých kuřat separát, tak jsou to pěkný potvory! FUJ a pryč s nima!

1 0
možnosti

Oprávněně pláčeme nad oběťmi sestřeleného letadla. Ale žádný pláč nad civilními oběťmi té války. Vždyť jsou to jen Ukrajinci...Zato nadále fandíme iniciátorovi té války - USA :-/

3 15
možnosti
JK

Chcete jako říci, že separatisty jsou podporováni od USA? 

Nebo že USA ukradlo Ukrajině Krym?

A jíst Vám chutná?

10 0
možnosti

už jsem to psal dříve, ale opravdu by mě zajímalo, kde autor bere ta fakta, na kterých staví svá sebejistá tvrzení.

7 1
možnosti
JW

Učil se podle Vladimíra Krychtálka

0 0
možnosti
PH

P97a64v21e82l 77H61e56k

19. 7. 2014 0:26

Mistře, opomenul jste ještě emzáky.

13 1
možnosti
MB

Jen klid vždyť o nic nejde, když nevyjde ta verse že to byl USA hnusný Patriot tak v nejhorším spustíme versi že nezáleží na tom kdo sestřelil ale na tom že hnusní Ukrajinci nezajistili bezpečnost pro civilní letadla a hnusně vedou válku proti vlastním občanům. :-)

7 0
možnosti
MB

Tak, tak naděje umírá poslední, třeba to mohl být Patriot hnusných amíků. ;-D

0 0
možnosti
JP

Pan Malina ví naprosto přesně, kde je viník. Skutečnost není prozaická. Rusko prodalo Ukrajině raketové systémy BUK, S - 300 a RS - Jars. Vycvičilo též jejich posádky. Zácvik je evidován. Každý, kdo prošel náročnými zkouškami, musel podepsat protokol a získal osvědčení. Tyto protokoly s podpisy absolventů jsou v držení Ruska. Ruští inspektoři mají v rukou dokumenty parafované všemi z účastníků. Velice snadno se dá zjistit, zda-li všichni, jež tento zácvik absolvovali, jsou členy ukrajinské armády. I zběhové z ukajinské armády jsou lehce dohledatelní. Co je ovšem Rusku do ukrajinských zběhů? Je to totéž, jako by na nás byly uvaleny sankce za to, že naši rozjaření občané zničili luxusní výletní loď a my jsme , jako národ, nesli za jejich řádění odpovědnost. Malajzijské letadlo sestřelili buď Ukrajinci, nebo zběhové z ukrajinské armády. Protože nikdy nikdo nemůže prodat vyspělé bojové systémy, aniž by nebyli zacvičeni ti, kdo je budou ovládat, dá se konstatovat, že všech čtrnáct zemí, které systémy  "BUK" vlastní, představuje bezpečnostní riziko. Ukrajina již sestřelila v rámci vojenských manévrů ruský Iljušin letící z Tel Avivu do Moskvy. Stalo se to r. 2001. Ukrajina to zapírala, aby nemusela platit reparace pozůstalým. Jako na potvoru byli téměř všichni pasažéři Židé. Proto také USA vzorně spolupracovaly. Jako první oznámily Rusku, že dle monitoringu ze špionážní družice sestřelila ruský letoun ukrajinská armáda. Byla to doba, kdy Rusko a USA nakročily k významné spolupráci. Je škoda, že tato mírová idyla končí. Ne nadarmo se říká "Když se dva perou,třetí se směje". Ten třetí je svět džihádu, teroru, fatvy, islámismu a sebevražedných atentrátníků. Místo úrody z bohatých a plodných mezinárodních vztahů, budeme mít problém uchrámit si holé životy. Bůh nás ochraňuj od neonacistů a banderovských živlů, které vyprovokovaly šílenou bratrovražednou válku.

5 8
možnosti
JM

J44i82r22i 73M75a39l85i61n87a

18. 7. 2014 20:45

Jak jiz jsem zde pane Pribyl psal, vycvik na systemu BUK za tech nekolik desitek let prodelaly desetitisice vojaku zakladni sluzby v Rusku i na Ukrajine. 

Vina za smrt 298 nevinnych lidi (vcetne 80 deti) pada na ruske separatisty i na zrudy, ktere se snazi mlzit, nebo jejich vinu poprit.

16 2
možnosti
TV

T62o74m11a18s 49V31r47l43i60k

18. 7. 2014 15:48

Proc to separatisti sestrelili? Protoze se spletli. Zodpovednost za prostor ma vsak Ukrajina, o tom zadna. Nemeli tam nic poustet.

2 14
možnosti
KB

Ano, ať se to stalo jakkoliv, do vzdušného prostoru Ukrajiny, kde probíhají boje, dopravní letadla nepatří. Takže odpovědnost má najisto ten, kdo spravuje tento koridor.

3 5
možnosti
PR

Vaše články nečtu jen doplním správně nadpis- Ruský vojáci a proruští separatisti setřelili ...atd tahle je to správně.

14 4
možnosti
ZS

Zdroj? Už jsou závěry vyšetřovací komise? Nebo jste jejím členem a máte průběžné informace?

1 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce