Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Haagský soud soudí pouze toho, koho USA označí za svého nepřítele.

Není to žádný nezávislý soud, ale šaškárna.

Divím se, že vůbec někdo může haagský soud brát vážně.

0 0
možnosti

J81a27r39a 41R91a97n35k

15. 7. 2014 3:03

Tak snad nejdriv by mel jit Janukovic, ci jak se to jmenovalo;-D

0 1
možnosti
Foto

I11v42a15n 76M56a38r91e19k

13. 7. 2014 14:56

!! P.Olšer jako vždy 1*** R^ R^ R^ !!

5 7
možnosti

13. 7. 2014 20:52

Taky mě pobavil.;-D

3 2
možnosti

škoda, že už neexistuje Rudé Právo v jeho nejdokonalejší podobě z dob tuhé normalizace, autor blogu by se v něm jistě uplatnil. 

K pár myšlenkám autora .... 

Jenom já jsem nepochopil oslavnou kubánskou vsuvku na státníka všech státníků, Vladimíra Vladimiroviče Putina? Muže ze železa, který vyniká "prokazatelně" snad ve všech lidských činnostech?

Schvalovat těžbu ropy u břehů Kuby, snad 70 kilometrů od národního parku Cienaga de Zapata, mi jinak nepřijde jako skvělá myšlenka, pane Olšere.  

Jinak blog je tak obšírný, tak přesvědčivý až jasnozřivý a ideologicky jistý, že mi u něj chybí jen zdroje, ze kterých pan autor čerpá pro své závěry. Obdivuji (bez ironie) přehled autora a jeho schopnost a odvahu dělat odsudky a závěry, které dělá. Já bych si to za současné situace na Ukrajině netroufl.

10 1
možnosti

J14i60r84i 71M62a66l25i38n44a

13. 7. 2014 20:28

No, par zdroju pan Olser prece jen uvadi. Treba svuj oblibeny neonacisticky Zvedavec, jehoz editor byl nedavno odsouzen za popirani holocaustu i existence nacistickych plynovych komor.

Olser cerpa sve "informace" kde jenom muze…..Rv

3 2
možnosti

Tady máte bojovníci od klábosnice video.Jak chutná válka.https://www.youtube.com/watch?v=1lVavDFnn-o&feature=youtu.be

2 5
možnosti

Doufejme, že ti hlavní viníci,  prorusáci a jejich podporovatelé za to jednou zaplatí. I když mám své pochyby. Za mnohonásobně větší zvěrstva v Čečně nikdo potrestán nebyl....

10 3
možnosti

Haagský soud je přece dirigován USA, takže k tomu nikdy nedojde. U soudu o bývalé Jugoslávii bylo také nemyslitelné, aby tam přišli spojenci USA Tudjman a Izetbegovič (i když oni umřeli dřív, než by tato otázka musela ten soud začít znervózňovat). A Thaci je přece "nevinen". Clinton, Albright, Bush, Powell, Obama, Kerry...a také Blair...už z podstaty věci nesmí být souzeni za válečné zločiny a zločiny proti míru. Ani u domácích soudů. A i kdyby majdanisté spáchali sebehrůznější zločiny, jakože je páchají, USA a EU jim zajistí beztrestnost a blahobytný život.

4 8
možnosti

A co říkáte genocidě Sovětského Ruska vůči Ukrajině.V době umělého hladomoru zemřelo od 8 - do 13 milionů Ukrajinců, statisíce jich bylo vyhnáno na Sibiř. Co Krymští tataři, které byli násilně vystěhováni, a  na místa Ukrajinců a Krymských tatarů byli nastěhování Rusové. Nemělo by poté, co odhlasovaly parlamenty několika desítek zemí, rezoluci, že Turecko je zodpovědné za genocidu Aménu, následovat další rezoluce o genocidě Ruska na x národů?! Já si myslím, že ano![>-]

6 4
možnosti

250 tisíc rusky mluvících uprchlo do Ruska, já tvrdím že 250 tisíc rusky mluvících se vrátila domů...

7 5
možnosti

Vážený pane Olšere

  Lidé, co nemají dostatek "íček", nemohou reagovat jinak, než tím, že Vám dají karmu. Je jich ve Vašem případě požehnaně. Blahopřeji Vám k takovému čtenářskému zájmu a úspěchu. Protože nehodlám ztrácet svůj drahocenný čas s bandou uctívačů zla, nebudu reagovat na jejich invektivy. Budu psát pouze podněty k Vašim, fakty podepřeným, úvahám. Protože dané téma vždy vyčerpáte, pouze doplním Vaši dokumentaristickou práci dílčí úvahou, která se podle mého názoru k danému tématu hodí. Ať se Vám daří a nedejte se zlomit ukřičenou sebrankou, lačnící po krvi nevinných civilistů, matek a jejich dětí. Donedávna jsem si myslel, že takoví lidé vůbec neexistují. Že patří jenom do "kovbojek", aby mělo dobro s kým se potýkat. Jsem zklamaný, že zlo oslovuje stále víc, především, mladých lidí. Ten džin z lahve se (jak se zdá) vypustí velice snadno. Následuje pád do morálního bahna. S tímto bahnem nikdy své jméno nespojím. Nepatřím k nim, distancuji se od nich. Přes práh mého bytu by nesměli vstoupit.

5 11
možnosti

Možná by ještě stálo za to zvážit nějakou léčbu...

8 5
možnosti

R^ Pěkně shrnuto, nelze než pochválit.

7 11
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce