Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

EU ani NATO nikoho nevydírá je to po sto letech první svobodné rozhodnutí Ukrajiny. EU = [>-]

5 8
možnosti
JN

Jediný vyděrač je zde Rusko. Okupace, rozvědčíci, kontrarevolucionáři, porušování dohod, ekonomické embargo... to je stručný výčet zločinů Ruska vůči Ukrajině.

http://jardanovak.blog.idnes.cz/c/402126/Casova-osa-udalosti-Ukrajina-strucne.html

5 7
možnosti

29. 6. 2014 10:10

Zase chybí foto Břéti se Zemanem. Taková škoda......

7 3
možnosti
ZK

Z53d76e60n80a 29K82o49č21í

29. 6. 2014 8:31

Pan Josef Kouba našel zajímavý výrok Otto von Bismarcka,který byl německým kancléřem v letech 1862-1890  :

"Mohutnost Ruska může být podkopána jenom jeho oddělením od Ukrajiny. Je třeba Ukrajinu nejenom oddělit, ale především postavit proti Rusku, národ rozdělit na dvě části a pak se jenom dívat, jak bude bratr vraždit bratra. Proto musíme najít a vychovat zrádce z prostředí ukrajinské nacionalistické elity a s její pomocí změnit uvažování jedné části velikého národa až do tohoto stadia, kdy bude nenávidět vše ruské. Vše ostatní je jenom otázka času".  !!

9 5
možnosti
VS

Omlouvam se, to mnel byt +:-(

1 0
možnosti
JP

To, jak se podařilo poštvat dva slovanské národy proti sobě, je mistrovské dílo sil, které vyhledávají konfrontaci za účelem zisku. Prvopočátek nespatřuji na Majdanu. Ta demonstace byla původné výkřikem lidu nad nesnesitelnou chudobou v zemi. Pak se zvrhla. Hajlující náckové nejsou ozdobou žádné země. Jsou potíráni. Ale, v případě Ukrajiny se stal zázrak. Živly zvítězily a s nimi přišel (jejich) zákon.

   Prologem této situace bylo nesplacení dluhu za plyn. Mělo komediální zápletku.Dejte nám slevu na pyn, který jsme čerali roky , aniž jsme ho spláceli. Je to totéž, jako bych si nechal doručit patero párů bot, nezaplatil je, a když si objednám šesté s tím, že věřitel chce zaplatit  i za ty předchozí, začnu vyjednávat (aniž bych předchozí zakázku zaplatil) o slevě dalších bot. Pak začnu věřiteli vyhrožovat. Ten se stane mým úhlavním nepřítelem, jehož je třeba zničit jadernými zbraněmi. Strýček Sam má radost a všemožně mi pomůže, abych se toho odporného obuvníka zbavil.

    Rusobijci, kteří sem píší, mají pozoruhodnou logiku. Krym daroval Ukrajině r. 1954 N.S. Chruščov.. Neuvědomují si, kdo to byl. Byl to první tajemník ÚV KSSS, předseda nejvyššího sovětu a generální tajemník SSSR.. S tím, že bolševik - komunista takového formátu předhodil Krym Ukrajině jako pytel brambor, rusobijci kupodivu souhlasí. Jejich shoda s darem největšího bolševika, kterého spatřil svět, je až dojemná. Když už se ten pomatený soudruh dopustil protiprávního jednání a daroval lukrativní území, ať si ho tedy Ukrajina nechá. Na rozdíl od nich s darem čelného komunisty nesouhlasím, protože to byla komunistická zvůle. Zastánci manýrů komunistického vůdce N: S: Chruščova se dnes dovedně maskují svým rusobijstvím. Kujóni, přišel jsem na vás. Vy jste vlastně pokračovateli odkazu bolševika Chručova. Je mi to jasné. Už vím i to, kdo vás platí!

12 6
možnosti
JM

Toz mate to pane Pribyl zase nejake pomotane.  Kraval na Ukrajine zacal ve chvili, kdy se ten vas batuska Putler pokusil Ukrajinu proste a jednoduse koupit. Za pouhy slib levneho plynu a za pujcku vetsiho mnozstvi penez. 

Ukrajinci ale maji s mocnym sousedem smutne zkusenosti a tak misto projevu servilnosti (ktery jste doporucoval Cechum v diskusi pod minulym clankem) vysli do ulic. A nezalekli se, ani kdyz je Janukovicovi hrdlorezove zacali masakrovat. 

Takovych lidi byste si vy i Olser meli vazit a ne na kydat hnuj.

Co se Krymu tyce, ten byl puvodne tatarsky. Jestli na neho ma Rusko narok jen proto, ze masovy vrah Stalin nechal Tatary vymordovat nebo poslat na Sibir, tak potes noho…… 8-o

5 8
možnosti
JF

Chrástek nějak pauzíruje:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce