Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bohužel, zájmy zbrojních koncernů nekorespondují se zájmem mírových holubic.(Pokud nejsou pečené s nádivkou).

0 0
možnosti

X

"Přišli v roce 2003 do Iráku s frází o demokracii a svobodě na rtech, pokoutně po bankrotu země odcházeli s lupem miliard dolarů. Z louže pod okap; nezničili teroristy,"

V Iráku žádní teroristi nebyli ! Saddám jakoukoliv revoltu, ale i svobodné uvažování trestal nelítostně popravami až vyvražďováním celých vesnic. Je fakt že přílišná svoboda dala šanci Islámu.

0 0
možnosti

aha aha a proč tam Iráčani chtějí američany? Možná zjistili, že ne každá armáda vraždí, mučí a okrádá, ale naopak přináší zlepšení a zákon, který chrání ty bez ákáček...:-/;-)

1 0
možnosti

Nezbyva, nez dat karmu. Bohuzel veci se tak maji.

8 5
možnosti

Jako vždy, perfektní a poučné.

6 6
možnosti

poučná demagogie?

0 0
možnosti

Zase ten Agent Orange ... Jen delnicky kadr Rudeho Hornika a ideovy kolaborant s okupanty Olser zapomel dodat, ze ho vyrabela Spolana Neratovice, statni podnik. Ono pro bolsevika byl Greenbuck (dollar) cennejsi nez zivoty vietnamskych soudruhu ... ;-D

5 4
možnosti

Pan V. Havel tez vehementne bojoval proti nasim zbrojovkam. A vysledek? Kolikpak smejicich smajliku by si zaslouzil? Muzete zkusit odhadnout.

5 3
možnosti

Vynikajicí článek jako vždy!R^

6 4
možnosti

Jak vidno, lidem kterym vymyla komunisticka propaganda mozky se jeden nezavdeci.

Kdyz Spojene Staty nejakou zemi ubrani pred komunistickou ci jinou agresi,  do politiky nezasahuji, ale po dohode s novou, demokraticky zvolenou vladou tam nechaji nejake jednotky, je to pro komundiru "okupace".

Kdyz z dotycne zeme po vyhrane valce zcela odejdou a nechaji mistni at se brani sami, je to pro komundiru naopak utek, uprk ci "vziti roha". 

Happyend nastane jen v pripade, ze se takova zeme sama ubranit nedokaze a tece znovu krev.

To pak nas maly cesky stalinista primo skrehota radosti. Rv

8 7
možnosti

Mozna byste nam mohl ukazat 'zvaci dopisy' lidu z nekterych uvedenych zemi, kde vyzyvaji USA k nastoleni svobody a demokracie podle predstav podstatne vetsiny tohoto lidu. Jinak by si mohl leckdo myslet, ze tyto zvaci dopisy napsala sama ropa a jine ner. bohatstvi.

4 1
možnosti

R^ Zajímavý a poučný přehled, karma!

7 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS