Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Původně jsem myslel, že je to vtip, ale zdrojů s touto informací je více. Myslím, že toto by bylo pro majoritu poslední kapka a to jisté obdařené etnikum by skončilo neslavně. Za ty návrhy by měli Dienstbiera nabodnou na vidle. Jak někdo může vymyslet takovou volovinu! To by bylo opravdu silné plivnutí do tváře pracující většině.

0 0
možnosti

J.D. má vše skvěle vymyšleno : důchodci, kteří pracovali,  dostanou přidáno pár korun, většina z nich 20 - 45 kč, a Cikánům se  díky úsporám na nich můžou smazat všechny dluhy  ;-D

To by nikdo jiný nevymyslel , nežli náš skvělý Ministr pro lidská práva a rovné podmínky u nás :)

V takovém státě, jako je ten náš, je radost pracovat a žít R^

Takový ministr je ozdobou ČSSD a vůbec  celé ČR ;-D

Příště ho zase zvolte. Škoda, že nemáme zákon o odvolatelnosti politiků, kteří státu škodí.

Ještě že se nestal prezidentem.  To by bylo neštěstí hotové, protože by tu vybudoval Cikánskou republiku.  Takhle " jenom " úspěšně zvyšuje rasové napětí v celé společnosti .

0 0
možnosti

Ta organizace by se měla jmenovat spíše Amnesy International. To jak jednosměrně zapomíná je úžasné o dvojím metru (o kterém zpíval Orlík) ani nemluvě.

0 0
možnosti

Je pravda, že na cikány se vydávají obrovské prachy, ale stejně tak je nutno připustit si fakt, že velká část z nich skončí v kapsách bílých mafiánů - kteří od nich kupují evidentně kradené železo, vydělávají na lichvě a dávky na děcka končí v jejich automatech, případně přímo od státu kasírují desetitisíce za hnusné ubytovny.

Že tyhle prachy nemají pro cikány žádný efekt, je snad naprosto jasné, stejně jako to, že za tyhle obrovské prostředky by je šlo ohlídat tak, že by společnosti neškodili jako teď a děcka by mohli chodit do škol, aby časem byli i pro společnost prospěšní.

Jenže místo toho přišli o práci, protože lopaty jim dávno sebrali ukrajinci, kteří na rozdíl od nich byli a jsou ochotni pracovat na černo, tedy násobně levněji. A teď i když mu nabídne někdo práci a normální byt, byť za 16 000, tedy slušný plat, stejně už do toho nemůže jít, protože mu většinu sebere exekutor, tj. zbyde mu stejně jako na dávkách a bude na tom ještě hůře než je.

Tím se jich nezastávám, jen se snažím ukázat, že spoustě bílých toto vyhovuje a myslím, že nikdo z nás by o jejich život nestál - není tam fakt co závidět! Oni sami se z toho téměř jistě nevyhrabou a tento systém tahá ze společnosti obrovské prachy, které končí neúčelně u "vyvolených" a nic neřeší - jen generuje krádeže, děcka v děcácích a staré  vkriminálech, což nás jen stojí další prachy a nikam to nevede!

5 0
možnosti

Kalousek a Dienstbier jsou pro mne nevolitelní lidé.  Pokud se ČSSD  Dienstbiera nezbaví tak dopadne jako ODS !!!

4 0
možnosti
Foto

Dienst je politická mrtvola....v prezidentské diskusi byl slabý jak čaj. Charisma včerejších ponožek. A tuhle pitomost už ani nemá cenu komentovat.

7 0
možnosti

Když jsem si tuto novinku pčetl předvčírem , chvilku jsem si nebyl jist zda není 1.duben.

1 0
možnosti

Kamery, které monitorují naše počínání jsou všude. Rómská kriminalita je tak ohrožena. Dnes se nelze vymluvit na rasismus. To, že společnost cpe peníze Romům, je též v určité závislosti na strachu před fyzickou pomstou na těch ženách, které sedí za přepážkami sociálních ústavů. Zatímco Čech okrouhá, Róm má vystaráno. Přece se ty úřednice nenechají zmlátit.

4 0
možnosti

J16i20r78i 29M52a40l26i50n55a

23. 6. 2014 21:09

Zajimave, ze v zemich zapadni Evropy kde se nebudoval 40 let socialismus vychazeji s tamnimi Romy lepe. 

Podivne, coz ?

0 16
možnosti

A jste si jistý? Nebo je to jen vašimi geografickými "znalostmi"? Podle logiky vašeho tvrzení tedy např. Francie, Valonsko, Španělsko, Itálie a řada dalších, kde se potýkají s cikánskou, marockou a arabskou komunitou, budovali za uplynulá desetiletí socialismus??? Lol! Tak to jsem netušil! :-D

4 0
možnosti

Tomu Dienstbierovi už opravdu hráblo. Hoďte na něj síť a eskortujte ho do nejbližšího blázince! Starej Dienstbier musí v hrobě rotovat jako ventilátor!

13 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce