Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VIO

Děkuji za výborný a výstižný článek R^

7 7
možnosti
JP

Je patrno, že skupina Vašich kritiků spí v práci hlubokým, dobře placeným spánkem. Proto se do Vás tak pustili. Vyjednávat pro náš stát výhody, a přitom spát hlubokým spánkem souvisí s mystikou. Mystik Malina pracuje v zahraničí tak, že usne spánkem spravedlivých a mezitím, čáry máry fuk a vše je vyřešeno. Proto se logicky zastává spáčů. Ví, že spánek v průběhu pracovní doby vždy osvěží. Navíc, kdo spí, nezlobí, ani hloupě nežvaní. Spánek v práci je strategie, protože kdo nic nedělá, nic nezkazí.

4 7
možnosti
MM

Jak může někdo spát hlubokým a dobře placeným spánkem a přitom se pouštět do Olšera? Není to blbina?

8 0
možnosti
JC

Mně to také zaskočilo, jak ti švarcemberkovci v kampani šíleli. Nečekal jsem takový mravní pád kvůli pitomé politice.

4 3
možnosti
JM

Ha, ha,  ja si docela dobre pamatuji, jak Olser po Zemanovych slovech o potrebe obrany proti ruske agresi skrehotal vztekem a na sveho milce na cas zanevrel.

Ted ho zase jak vidno vzal na milost a dokonce vylepil spolecnou fotku, na ktere stoji pred Milosem sklenicka s tekutinou zlatave barvy. Flaska Budvaru ktera tam byla v puvodni verzi je i nadale ustrizena, nebot Olser po prusvihu s "virozou" prohlasil, ze se Zeman behem toho rozhovoru alkoholu ani nedotkl.

Ale nejvic jsem se zasmal Bretovu tvrzeni, ze ani pred rokem 89 nechodil k volbam. Jen si to predstavte - prisne kontrolovanych voleb se ucastnilo 99.98% obcanu, ale redaktor komunistickeho Hornika sedel doma. Ta odvaha 8-o!!

18 3
možnosti
JP

Máte utkvělou představu, že pan Olšer píše lži. Nebojte se . Doktor Chocholoušek už Vám píše recept. Má Vás totiž rád a jen tak Vás nevydá zaprodanci lživých faktů. Dýchejte zhluboka, pomoc se blíží.

3 11
možnosti
VL

A pane Olšere, nějaká fotečka s panem Schwarzenbergem nebo ze zasedání Bilderbergu by nebyla?

11 2
možnosti
VL

Tedy ještě vysvětlení pro pana Franka Krejčího. Mám na mysli fotečku Mistra Olšera s knížetem Schwarzenbergem a originální fotečku Mistra Olšera ze zasedání Bilderbergu.

3 1
možnosti

18. 6. 2014 7:13

To je zase vyblitek....

22 6
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce