Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak to se nám ten Olšer se na stará kolena asi dočista zbláznil, a jeho neomalená sprostota a drzost, se kterou útočí na své neoblíbené (asi že pravicové) politiky přesahuje všechny únosné hranice demagogie..  :-)

Čtu ten jeho nadpis "Schwarzenberg  pro teroristický Hizballáh" třikrát 

a pročítám si pak vlastní článek, kde by ten nadpis měl být dokázán a vysvětlen ... 

a pořád kde nic, tu nic! :-) 

Sice se Olšer ve svém článku zmíní o tom, že Schwarzenberg považuje onálepkování Hizballáhu  teroristickou organizaci za nesmyslné ... ale žádný důkaz o tom, že by Schwarzenberg byl PRO , tj. že by byl příznivec Hizballáhu pan Olšer nedodal. 

A ono to ani nejde nějaký důkaz pro potvrzení toho blábolu v nadpisu dodat..  jelikož pan Schwarzenberg rozhodně nikdy "PRO HIZBALLÁH" NEBYL !! Ono si stačí párkrát zaklikat a zjistíte, že se i v tehdejším vyjádření ze kterého Olšer čerpá, se Schwarzenberg netajil tím, že JE PROTI HIZBALLÁHU!! V daném rozhovoru (ze kterého Olšer demagogicky vytrhl větu z kontextu) Schwarzenberg  otevřeně osočil Hizballáh s tím,  že Hizballáh napáchal spousta zla. Jen ale považuje Schwarzenberg označení Hizballáhu jako teroristickou organizaci za nesmyslné a zbytečné gesto. Zbytečné asi tak, jako když mnozí odpůrci totalitní nedemokratické komunistické Kuby považují za naprosto zbytečné označovat Kubu za absolutní zlo a přerušit s ní diskusi či obchodní vztahy.. nikam to nevede!!! A tomu by snad ten Olšer mohl rozumět, protože Olšer je "pro totalitu" a "pro komunismus" .. nebo jsem snad zase pro změnu vytrhl něco z kontextu já, pane Olšere? .. ;-)

0 0
možnosti

V Čechách se říká: " Není šprochu ,aby na něm nebylo pravdy trochu " . Tady je těch pravd více dokonce některé pravdy ( zlodějny ) od p. Schwarzenberga jsou potvrzeny ( Becherovka , korupce ) Je mi líto když někteří novodobí komsomolci si to nechtí připustit . Jak se toto lidé liší od svazáků a lidí co byli u soudruhů ? je to stále stejné , fanatické obhajování něčeho co je neobhajitelné . Pro mne jsou politici lidi , co mají sloužit nám a tak k obdivování nejsou a vím pokud budu obelhávat sama sebe jen pro obdiv někoho kdo si to vůbec nezaslouží ,tak budu páchat na sobě největší hřích . Autor měl pravdu v nenávistné kampani , proti těm co zrovna Rakušáka nemuseli a já jsem jedna z nich . jen připomínám ,že jsem  volila mezi špatným a ještě  horším .

0 0
možnosti
Foto

Výborně napsaný článek ;-)

2 1
možnosti

Sobotkova odpověď na otázku koho volil v roce 2003, je zajímavá. Nechá se z ní dovodit, že voll senátorku Moserovou z ODA. Tato strana (ODA) o sobě tvrdila, že je napravo od ODS.

Navíc B. Sobotka předtím v jedněch internetových on line otázkách a odpovědích tvrdil, že volil ve 2. kole této prezidentské volby Miloše Zemana. To by se nechalo vyhledat v historii netu. Nyní měl potíže to zopakovat.

Vypadá to na velkou neupřimnost a falešnost.

1 0
možnosti

L31e51o 15V13a98n90ě10k

18. 6. 2014 14:41

Vypadá to jako klasická zemanovská polopravda a manipulace.

2 1
možnosti

XIV.dalajláma členem politbyra KS Číny???? Kde jste na ten nesmysl přišel???8-o

A co se týče těch fotek, nezlobte se, ale jste trapný... Jak čtu různé blogy, tak jste jediný,kdo se takhle zviditelňuje. A co se týče fotek knížete Schwarzenberga, tak ty jsou naprostö mimo mísu. Co má například ona "lepá" děva s Hizballáhem??;-D

6 2
možnosti

J24i17r19i 12M22a34l25i44n80a

18. 6. 2014 16:34

Ja se uz pana Olsera nekolikrat ptal na to, proc Dalajlamu ktery udajne chvali komunisty a dokonce sedel v politbyru komunisticke strany okupantu sve zeme ti komunisticti okupanti tak nenavidi.

Pan Olser zatim neodpovedel, pouze sva tvrzeni se stareckou uminenosti znovu a znovu opakuje.

4 3
možnosti

"Lidé byli naprosto běžně přikováni k řetězu, občas jim byly vylupovány oči. " - ověřím si...

1 0
možnosti

Záměrné fabulace, polopravdy, pár lží a hle: blog pana Olšera je na světě.

8 3
možnosti

P77a27v89e33l 17K43u94l11a

18. 6. 2014 12:43

Olšer je nemocný člověk, to všichni vědí. Ale co ten, kdo ho dal na titulku ?8-o

12 6
možnosti

Zato Vy jste zdravý na první pohled. Kolik léků berete, Vy naprosto zdravý člověče?

5 12
možnosti

Já jsem Zemanem před prezidentskými volbami příliš nadšený nebyl, i když jsem ho bral jako poškozeného v prezidentských volbách 2003 vinou zejména mafiánského dua Špidla-Gross. Zdálo se mi, že se Zeman mstí kvůli těmto ničemům i nevinným (voličům sociální demokracie)  viz podpora korupčníkům Melčákovi a Pohankovi v roce 2007.

Ale během kampaně se ukázal jako schopnější než předpokládaný favorit Dientsbier a v tváří v tvář nebezpečí, že by se stal snad prezidentem Schwarzenberg, přední představitel Topolánkovské-dalíkovské-kalouskovské hrůzovlády nebylo možné váhat a musel jsem Zemana volit. Máte pravdu, že se na stranu Schwarzenberga postavila patologická sedlina českého národa.

5 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce