Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

u těch bolševických témat se neshodnem......zde bez problémůR^;-)

0 0
možnosti

Celou dobu, už mnoho let tvrdím, že se zbytečně vydáváme z energie řešením pro naši civilizaci problémů zcela nepodstatných. Je zcela zbytečné vést minulé války a pomáhat USA řešit její geopolitický boj o světovou hegemonii, který jim nevyčítám, ale není to v tuto chvíli Evropský problém. Ten na nás cení zuby v imigrantech z jihu. To jak Rusko řeší homosexuály a jakým způsobem Putin zasahuje či nezasahuje do médií je pro nás důležité jako loňská zima. Pokud se totiž něco nezmění tak obyvatelstvo Spojených Francouzských emirátů a Británistánu jednou uvítají nemuslimské státy na svých hranicích kam ještě půjde prchnout - a ač se to stále ještě (naštěstí) zdá neuvěřitelné tak to přestává být legrace.

Doporučuji každému si ve světle nynější Evropy přečíst Čapkovu válku s Mloky - dá to teď příběhu naprosto netušený varovný náboj

3 0
možnosti

Jedinou naší obranou před přílivem a následným usazením afrických muslimů může pro nás být ignorace angličtiny a francouzštiny.

Když se tu s nikým nedomluví, nebudou tu.

2 0
možnosti

Jo, také je třeba rozhlásit, že jsme zemí psů a prasat. Prasata že jíme tak rádi, že u nás nelze sehnat jídlo, v kterém by nebylo aspoň vepřové sádlo, a psa že má skoro každá rodina a mnohé i více a na ulicích se psům a pozůstatkům po psech nedá vyhnout.

To by také mohlo muslimy odradit - ale musí se to dát ve známost v jejich domovských zemích a to je úkolem našich velvyslanectví.

5 0
možnosti

Ani jsem nevěděl, že tohle Barroso chce. Toto je šílenství. Islám je na tom je na tom stejně jako křesťanství v době, kdy se odehrával román "Jméno růže". Tzn. naprosto antihumánní a násilná ideologie, popírající lidský rozum. Ateisté či umírnění, moderní křesťané těžkou mohou žít s takovými lidmi v jedné pospolitosti.Imigranty pocházející z islámských zemí bych bral pouze pouze v případě, že by se jednalo o pronásledované ateisty a možná i křesťany. Pokud Le Penová bojuje proti pouze fanatickým muslimským imigrantům, tak není žádnou extremistkou.

Škoda, že Západ nechápe, že vraždění a omezování lidských práv ve jménu boha, jak to provozuje islám, není slučitelný s moderní humanistickou společností viz podpora USA a EU kosovským muslimům, bosenským muslimům, čečenským muslimským teroristům, Saudské Arábii, Indonésii, libyjským fundamantalistům, syrským fundamentalistům atd.

3 0
možnosti

Nepomlouvejte křesťany.

Křesťané nikdy nenenechávali těhotnou ženu v řetězech, nikdy ji nenechávali rodit spoutanou v kobce. Nikdy nekamenovali nevěrné ženy nezahrabávali je do země. Naopak - v každém klášteře taková žena nalezla asyl a rodině k pomstě nikdy nebyla vydána.

2 0
možnosti

Nejsem přítel islámu, ale myslím si, že skutečný problém spočívá jinde než v náboženství: Tyto národy se po celé desítky generací vyvíjely v jiných podmínkách životního prostředí. Hlavně: Mohly žít ze dne na den, protože se nemusely připravovat na zimu. My bychom nepřežili, kdybychom se na zimu nepřipravovali, což v nás vyvolalo určité pracovní návyky, určité návyky šetřit alespoň v rámci jednoho roku, tedy nesníst po žních za ři ěmsíce všechno, protože jsme věděli, žeč další žně budou až za rok.  Nebyl na ně evoluční tlak, aby jedinec běz těchto návyků neředal své geny dále (v Evropě možná takový jedinec z nějakého milosrdenství přežil, ale bylo dost pravděpodobné, že své geny nepředá dále - prostě línému chlapci otec dceru nedal, línou dívku nikdo o ruku nepožádal, a když už k tomu přeci jenom došlo, tak děti měly méně naděje, že se dožijí dospělosti, a tak bylo více pravděpoodbné, že takové geny zaniknou. Je to sice tvrdé, prootže děti za nic nemohly, ale evoluční tlak se neřídí milosrdenstvím).

A nyní ti lidé z tropických a subtropických zemí nechápou, že v Evropě je nutno k životu přistupovat s určitou odpovědností. Přijdou do Evropy, která je v jejich očích rájem na zemi, žádají po nás, abychom se s nimi dělili o všechno, ale oni nechtějí sdílet naše povinnosti. A když to nejde, tak to svedou na náboženství. Ovšem uvěří tomu a svou nenávist potom ventilují tímto směrem. Ani oni sami nevědí, že problém je jinde.

Konec konců křesťané z Afriky sice nepáší bombové atentáty, ale s tím začleněním do evropského pracovního procesu, s kontrolou porodnosti apod., to u nich není o nic lepší než u muslimů.

5 0
možnosti

Již dlouho žiju v přesvědčení, že Evopa se rozpadne nikoliv kvůli euru, ale kvůli problémům s imigranty. Pokud se zvýší neúměrně počet kriminálních živlů v té které zemi, dojde k tzv. přečíslení, kdy policejní složky nebudou moci sledovat a odstíhat všechny (potenciální) pachatele trestních činů, protože na to nebudou mít odpovídající kapacity. lidé vyvinou tlak na to, aby stát vyhnal takové nebezpečí od jejich domovů. Proto volí  politické strany, které mají národní zájmy postaveny nad mulikulturalismem. Můžeme mluvit o štěstí, že se k nám svět islámu tak nežene, protože jim nevyčleňujeme dostatek finančních prostředků, aby se tu cítili jako doma. V dějinách je řada príkladů, kdy jeden národ vytlačil z ůzemí jiný, protože ho dobyl, nebo se infiltroval v takovém množství, že pobil původní obyvatelstvo. Ti, co uprchli, založili si svůj domov v jiné části glóbu. I praotec Čech přišel do země, kterou "uvolnili" Kelti .Ani nejnovější technologie nenadělají nic s naším dobrovolným vymíráním a na druhé straně s neuvěřitelnou potencí muslimů. Naše armády jsou zcela bezmocné, protože jsou dodnes koncipovány jako obranná i útočná síla vůči vnějšímu nepříteli, kdežto potencionálně nebezpečné muslimy máme za své sousedy. Chodíme kolem jejich příbytků s pocitem ohrožení. Paradox naší doby je, že armádní jednotky např. na svých plavidlech se mohou cítit mnohem bezpečněji, než rodiče a děti, které vojáci opouštějí. Muslimové také mejraději likvidují děti, protože ví, že děti jsou budoucností národa. Je za minutu dvanáct, aby se s tím něco konečně dělalo.

4 0
možnosti

Vždycky při střetu něčeho méně kulturního a něčeho více kulturního má ten méně kulturní výhodu, že se nerozpakuje použít i takových opatření, které by ten druhý nepoužil. My chodíme kolem jejich ghett a nezasáhneme proti nim. Zatím stále ještě je převaha na naší straně a v našich silách by byla i ta nejméně hunmánní řešení. Tím k nim nenabádám, pouze konstatuji, že by byla v našich silách. My je však z právních a humánních důvodů neaplikujeme. A pište si, že oni je aplikovat budou, až posílí natolik, že si to budpou moci dovolit.

3 0
možnosti

No, pan Olšer se snaží být šikovnější. K tomu se mu hodí Breivik et al. Panu Olšerovi se hodí všechno. Tak jistě, pan Breivik si zaslouží standardní kriminál třetí kategorie a nikoli fešácký kriminál, ale to neznamená, že by si pan Olšer u mě osobně polepšil, protože v soutěži o cenu soudruha Oldřicha Švestky by byl jistě na prvém místě.

Celá věc spíš dokumentuje jednu věc, přátelé. K hajzlíkům nulovou toleranci!

5 1
možnosti

Bacha co píšeš , za podobnou větu (tu poslední), byl dneska německý prezident u soudu. "den Spinnern ihre Grenzen aufweisen". Míněny byli pravicová radikálové. Ovšem ústavní soud je se žalobou poslal dneska k šípku.;-D

0 0
možnosti

No, ja bych docela souhlasil s tim, ze nekontrolovany priliv vyznacu jednoho nabozenstvi do pomerne male Evropy neni zrovna nejlepsi napad. Evropa by se mela zamerit na rozmanitost. Vice lidi napriklad z Asie. Vcetne treba Indonesie, kde jsou i ti muslimove pomerne tolerantni. Coz pan Olser podle vseho ani netusi…… 

Protoze jinak bude vice a vice problemu s nejruznejsimi odnozemi rasistu a fasistu, coz zajiste vetsina lidi nechce. 

Nechapu posledni, tucne vytistenou vetu o pani Albright a Ukrajine. Co ma usili Ukrajincu o nezavislost na agresivnim Rusku proboha spolecne s militantnim islamem, nebo rasimem ? S temihle vecmi ma problem spise Rusko. 

Tahle pitomost jinak celkem rozumny clanek zcela znehodnotila. Rv

1 2
možnosti

A27d44a91m 65S72t87a23v30a

10. 6. 2014 8:02

http://www.youtube.com/watch?v=ie0rj0l85Q4  : Je víceméně jedno, co a jak a kdy paní Albrightová, ale 1/ vysloví-li takovou pitomost, tak je třeba na to upozorňovat neustále a 2/ mluví se o  asociaci Ukrajiny s EU. No, dosáhlo-li se toho tímto způsobem, tak potěš koště! To je stejně špatné jak ti muslimové. To se EU nemá vůbec čím chlubit - naopak!

3 2
možnosti

A76d33a47m 25S85t22a37v51a

10. 6. 2014 7:40

"Barroso chce 80 milionů muslimů": Není on na Evropě domluvenej s tím starým Kadáfím ohledně těch arabských děloh, či jak to ten nebožtík říkal? Je to stejně chtivej egoista a demagog

2 0
možnosti

J15a36r45a 38R29a71n49k

10. 6. 2014 8:50

Adame, klid....pan Olser uz pracuje na dalsi komedii:-/

2 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS