Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VS

Prostě má ve svých genech patologickou nenávist vůči všem, kteří nesdílejí jeho vidění světa, např. k USA. Nic na tom nezmění ani fakt, že se v Německu objímal s americkým vojákem.

9 1
možnosti
VS

Jen jeden mínus? Musíte se víc snažit, ŠuMaChr.;-D

1 0
možnosti
Foto

Jenom poznámka:

"Všichni dnes o ní mluví málem jako o nejzrádnější úmluvě světa, což je přídomek, který si plně zaslouží Mnichovská dohoda z 29. září 1938"

Není pravdou, a to už bychom si měli být schopni dnes přiznat, že Mnichovská dohoda nebyla nejzrádnější úmluvou světa.

1) byla svolána na základě příslušných ustanovení versaiské smlouvy, podepsané také Československem,

2) své vykonaly také kytičky na hroby sudetských separatistů v r. 1919

3) stanoviska britského velvyslanectví týkající se údajného neférového zacházení s německou menšinou. A něco na tom bylo, třeba vytlačování Němců z městských radnic administrativními opatřeními, doprovázené chlubením Čechů (Národní jednoty), jak se jim to povedlo.   A jestliže dnes někdo hájí právo ukrajinských Rusů na připojení k Rusku, tak by měl být velmi tolerantní ke snaze a oprávnění sudetských Němců k tehdejšímu Německu.

9 0
možnosti
MD

Jednou se z neustaleho vyhrabavani Mnichova a srovnavani se vsim soucasnym potentockujeme.

2 0
možnosti
MD

Velmi dobry obrazek toho, jakou roli penize a moc mezi lidmi hrali a hraji. Vcera ten, dnes onen. Jen kdyz se hodi do scenare dnesnich dnu a soucasnych potreb.               Pro vas samozrejme karma.

3 2
možnosti
AS

A30d74a40m 96S87t86a26v52a

30. 5. 2014 7:50

"..... pro Stalina....ať byl zločinec nebo ne....": Autore prrr !!! Tímto vyjádřením zlehčujete vinu zločince, vyvrhele, tyrana a despoty Stalina a otevíráte tak prostor jeho případným nástupcům

9 0
možnosti
VS

Myslíte, že to autorovi nějak zásadně vadí? Domnívám se, že je schopen omluvit kohokoli, pokud tento bude sdílet jeho základní premisy: 

1) Fuj USA! 

2) Pryč s  EU!

3) Nechť zhyne Majdan!

4) Sláva ČLR!

5) Hip hip Izrael! 6) Hurá Rusko!

3 0
možnosti
LN

..jestli to nebude třeba tím...že rusové polákům v minulosti nic dobrého neudělali...???

16 0
možnosti
RK

Vážený pane Olšere,

máte pravdu, že Poláci jsou antisemité. Je tomu tak dodnes, kdy už se pomalu dá mluvit o antisemitismu bez Židů. Pokud hovoříte o tom, co psal pan Gross a o rozkopávání popelů u Treblinky, máte také pravdu. Jenomže nic není černobílé. Nezapomeňte také na to, že např. titul Spravedlivý mezi národy má přes 6 000 Poláků. Jediný národ, který jim jakž takž může konkurovat jsou Holanďané, ale nelze srovnávat to, co znamenalo zachránění Žida v Holandsku a co v Polsku. Češi mají pouhých 109 titulů. A to nejsme antisemité.

Patologickou nenávist mají nejen k Rusům, ale i k Ukrajincům, zkuste se zeptat někoho z Kresů.... To, že někdy řekl něco nějaký politický představitel, za určité situace, nemá až takovou váhu. Koneckonců, kdo je dnes pro Polsko větší hrozbou? Ukrajina nebo Rusko?

Stejně bych se mohl vyjádřit i k dalším Vašim tvrzením, ale bylo by to zbytečné, Vy už určitě máte tu "svou pravdu".

13 0
možnosti
RF

Prvni kroky konecneho reseni byly vypracovany v Polsku, ne v Nemecku. Historicky popis udalosti muze byt misty doplnen, ale v obecne rovine je pravdivy. K titulu spravedlivy mezi narody. Moje prababicka po pogromu vzala k sobe domu zidovku s dcerami. Elsa, Ewa a Hanna Taussigovi zemreli v koncentracnim tabore Trawniki v Polsku. Transport AAk c.908; 12.6.1942. V rodine prababicky/babicky zili nekolik mesicu, ale babicka mi sama rikla, ze vice udelat nemohli. Vzhledem k domovskemu pravu a dukladne registraci obyvatel to nebylo v jejich moznostech. Pro Polsko neni dnes hrozbou ani UA ani Rusko. Nejvetsim nepritelelm jsou si sobe sami. Pokud ale poskytnete odkaz, ktery by informace pana Olsera doplnil, rad si je prectu. Uz jen proto, ze mne to zajima a jsem od prirody tvrda slepice na skubani.

2 4
možnosti
Foto

máte pravdu, smutné čtení. Člověk se musí ptát, kde se v autorovi ta nenávist bere.

A to si říká, že je nezávislý žurnalita.

10 6
možnosti
Foto

Nenávist ke komu?

2 3
možnosti
JM

R^ smutné čtení, karma!

5 7
možnosti
JR

J16a48r32a 53R57a57n13k

31. 5. 2014 0:32

Smutne? Proboha....vylhane, uz by sktecne mel jit do penze, vek na to ma a klid by potreboval, mozna take prasky Ginko Biloba, pomahaji na regeneraci mozkovych bunek:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce