Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pěkně napsáno, ale jak si pročítám diskuzi, tak hodně lidí nechce slyšet pravdu a nevím, zda je to tím, že mají snížený intelekt nebo jsou po masáži mozku, či jsou to placení nádeníci, popř. milovníci polopravd. Ano mohu s někým diskutovat, zda je dnes hezké počasí nebi t nestojí za nic, ale že je dnes pátek 30. května o tom s nikým diskutovat nebudu.  . Doufám, že se nedáte odradit od psaní jako p. Streit (toho je velká škoda;-(), také psal velice zajímavě

3 12
možnosti
JM

J84i27r38i 33M65a25l66i27n72a

30. 5. 2014 18:37

Vsichni kdo s komunistou nesouhlasi maji  "snizeny intelekt" nebo jsou "placeni nadenici". 

Opravdu vecny prispevek do diskuse. Rv

8 2
možnosti
JZ

Chtěl jsme vyvracet Olšerovy lži a nesmysly, ale vidím, že už to za mě udělali jiní. Děkuji jim za to. :-)

9 3
možnosti
MK

Pane  Zieglere, proč jste tak neučinil. Nejlépe by bylo, kdybyste  vyvrátil obsazení Těšínska;-D

3 4
možnosti
OF

Paranoidní lhář Olšer.

Na území Polska kdysi žilo 80% evropských židů.Kde jinde by měli Němci svoje koncentráky postavit ?Poláci byli a jsou antisemité ,souhlas. U nás se však antisemité také najdou.Co rabování židovských lékařských praxí českými lékaři ? Polsko bylo vždy méně osídlené než ostatní středoevropské státy.

Kde měli Němci ty koncentráky stavět ? Těžko v Německu, těžko jinde.

A že Poláci neosvobodili Osvětim ? Víta jako dopadlo varšavské povstání ?Jen ve čtvrti

Wola Němci povraždili během 8 dnů 60 000 civilistů /odhady jsou různé/, popravovali  všechny barák od baráku, včetně dětí. Druhý největší masakr po Nankinu. O tom nic nevíte ? Popravovalo se hromadách mrtvol do 2 metrů a pokuď byl materiál tak si oběti

musely k popravě donést i laťku z plotu aby mrtvoly lépe hořely. Jak by asi dopadly vesnice v okolí takto osvobozených / na 2 dny/ koncentráků? Víte, že v Polsku bylo více jak 300 Lidic ?.Víte že v Polsku za schovávání žida byl trest smrti pro "pachatele" i celou jeho rodinu ? Víte,že v Holandsku to byla peněžní pokuta ?Kolik polských divizí SS znáte.? Byl jeden policejní Schutzbatalión, kde bylo mimochodem 80% Ukrajinců, a přesto je označován jako polský.50%Poláků z toho batalionu dezertovalo připojilo se AK. Proč v Polsku nebyl ani jeden významný kolaborant ? Proč Poláci nestražili spolu s SS koncetráky ? Ukrajinci tam byli.Víte že denní energetický příděl v Generálním gouvernmentu obnášel: 2500 kcal pro Němce,700 kcal pro Poláka a 100 kcal pro Žida? Vy byste po válce, kdy národ byl vyhladovělý a nebylo co žrát, nekšeftoval ?. Vy byste ty hroby raboval první.¨Pane Olšere vy jste zralý na psychiatrickou léčebnu.-

20 3
možnosti
KB

Ale než Hitler přepadl Polsko 1. 9. 1939, Poláci s Hitlerem spolupracovali. Např. i na rozbití Československa. Antisemitismus Poláků byl nepopiratelnou věcí. Odporné zvěrstvo v Jedwabnem, které zavinil polský katolický kněz a provedli Poláci, nebylo náhodné. Poláci až do 1. 9. 1939 nepochopili, že Hilter nenávidí nejen Židy, ale i Slovany.

4 4
možnosti
OF

http://ww2.debello.ca/library/340126pl.html

Paranoidní lhář Olšer.

Polsko a Německo uzavřely v roce 1934 "Smlouvu o eliminaci násilí ve vzájemených vztazích", tak se to dá přeložit./ tak jsem to přeložil já/

Viz plné znění. Jakápak smlouva o přátelství.

A proč byla ta smlouva uzavřena.?Poněvadž Francouzi odmítil Pilsudského návrh na preventivní úder proti  Německu. Podobnou smlouvu uzavřelo Polsko se SSR v roce 1932.Platnost smlouvy s Německem z roku 1934 byla 10 let. Znění smlouvy si můžete dohledat i jinde. Zde je v polštině. P.S.Pane Krhovský, vy jste snad i historik, proč na to nereagujete?

9 3
možnosti
JL

Kdysi se Olšer svěřil v blogu, že nenávidí Poláky. Rv

4 1
možnosti
MK

A existuje někdo , mimo Rusů a Číňanů, koho má Olšer rád?

10 2
možnosti
PO

jen ze zvědavosti, uniforma vzor NATO, je jako co ?

6 0
možnosti
MK
MK

Pane Olšere, Poláci jsou asi takoví antisemité jako Češi. Jenže,mezi držiteli  titulu Spravedlivý mezi národy převládají právě Poláci.

Co se týče té nenávisti. Už to zde bylo řečeno. Poláci, stejně jako Litevci, Estonci, Gruzinci, Lotyši a další mají s Ruskem neblahé historické zkušenosti. Nejde jen o to, že si Rusko s Německem Polsko rozdělilo na počátku druhé světové války, ale jde i o ty další dělení předtím. Z Ruska nikdy nic dobrého nepřišlo. Pro Evropu bylo vždy dobře, když bylo Rusko uzavřené do sebe. Rusové jako lidi jsou fajn, i když zvláštní. Nejlépe jejich povahu vystihuje "Rus dokáže chladnokrevně zabít člověka a pak bude klečet u jeho mrtvoly a naříkat co to udělal a jak je zlý a hanebný"

12 1
možnosti
VH

Člověk se toho bolševického myšlení nikdy nezbaví že, pane Olšere.  Neb je to zvyk bolševický, připomenout při kádrování dědu a praděda. Ostatně i nacistický (ony ty ideologie i chování jedno jsou).

  Nálepka: to byl argument soudruhů. Pořád to umíte.

11 1
možnosti
PL

P14e53t27r 47L92u57k72e26š

30. 5. 2014 10:52

Pane Olšere, Vy ty střepy historie sbíráte hodně při povrchu.

4 0
možnosti
JL

Proč Poláci nenávidí Rusy? Nedávná historie: Katyň, Varšavské povstání...import stalinismu. Ten blog, pane Olšere, mohl být daleko kratší.

12 0
možnosti
PK

P28a70v11e11l 49K39u28l93a

30. 5. 2014 12:26

Krátký blog? Od Olšera? ;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce