Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Opravdu je radost číst článek od člověka, kterému to myslí a hlavně se nebojí to otevřeně napsat. Mám ty samé pochybnosti ohledně EU.

0 0
možnosti
VF

Zapomněl jste dodat že všem těm stranám které jmenujete kromě Ukrajiny posílá příspěvky Rusko s Putinem nebo vám taky ? ;-O;-€

5 0
možnosti
PR

Pro pana Chrástka-ano miliony Rusů padlo ale ve válce kterou začal Hitler s kámošem Stalinem a ono už pak nešlo třeba ve Finsku,Polsku ,Litvě Lotyšsku ,Estonsku rozlišovat který fašista to je ,jestli hnědý nebo rudý.

5 0
možnosti
MS

Tak nějak to asi mohlo vypadat, když nějaký zahraniční "pisálek" komentoval dění na politické scéně u nás, když byli parlamentní stranou Sládkovci. :-P

3 0
možnosti
JB

Proč se zde argumentuje,jaký má která mandát na počet obyvatel? Problém demokracie vždy byl, že člověk může, al nemusí (zde jít volit). Soudruha mohu ujistit, že největší mandát pro správu země měl vždy Hitler, Stalin, King Ing Sen či jak byl, Castro či jiný soudruh. Tam měli opravdu silný mandát "voličů". Jinak už mnohokrát ze světa zaznělo, že ohánění se Banderovci co by hrdiny Ukrajinců, Majdanem jako skupinkou obyvatel vraždící všechny na potkání - je výsadou Rusů a jejich přisluhovačů Zde vidíme, ke komu soudruh Břetislav Fišer patří. KAždá lež či nesmysl jsou mu dobrý ;-O;-O

3 0
možnosti
OV

Ci voe. To je nářez;-D

0 0
možnosti
PR

Takové bláboly8-o nacionalisti na Ukrajině dostali ve volbách necelá 2%,ostatní nacionalisti v celé EU se vidí v Putinově Rusku kde k tvrdýn nacionalistům můžeme počítat 80% všech Rusů atd..Má cenu vůbec na ten Olšeruv primitivismus reagovat?Nedovedu si představit jeho žold z Ruské ambasády /asi nižší než plat europoslance8-oproto ta nenávist/ ale nějaký být musí protože takové bludy se nedají fabrikovat zadarmo.Rv

12 1
možnosti
JZ

Až na to, že Le Penovci podporují Putina, jinak dobrý.;-D

5 0
možnosti
JS

Nacisti? Banderovci?Zkuste zit ve Francii vedle sidliste muslimskych pristehovalcu. Nebo na Ukrajine rozdelene mezi kmotrovske mafie. Lidi toho maji konecne dost, kdyz s tim politici ze zbabelosti, multikulturalizmu, nebo pro kseft nic nedelaji a to desitky let. To je spravna odpoved na prekvapeni  levicovych kavarenskych intelektualu.

0 0
možnosti
JS

J39a48n 62S62e70m28i45k

28. 5. 2014 14:43

Pan Olser ma neuveritelny zmatek v terminech. Pouziva hesla typu "banderovci" a "fasisti" aby se jaksi lepe vnitrne vyznal v realite.

Zmatek ponekud zpusobuje ze ty nacionalisticke strany-od francouzske nardoni fronty po britskou UKIP vetsinou prave maji Putina docela oproti "majdanovcum" radi.

Taktez, vsledny prezidentskych voleb nijak nenasvedcuji ze nacionaliste a "banderovci" maji na Ukrajine vetsi podporu nez treba ve Francii Narodni Fronta nebo u nas komunisti. Spis zlomkovou oproti temto vysledkum.

Ale to nevadi, uz jsem dnes zaregistrovan z prispevku Putinovych fandu ze novy prezident Porosenko je "neonacista"....

...tak si asi v tech udernych terminech pojedeme dale ;-D

15 1
možnosti
Foto

Ten zmatek v termínech nemá jen pan blogger, ale často i novináři. Bohužel jim nedochází, že dnes nelze měřit vzdálenost napravo či nalevo od středu, který neexistuje. Dnes je měřitelná jen vzdálenost od základních principů demokracie - tedy míra extrémismu, jedno, jestli "pravého" nebo "levého". Je normální být nacionalistou, ale je extrémní ve jménu jednoho národa zabíjet příslušníky jiného. Nikdo nebydlí rád vedle zlodějských násilníků, na barvě nezáleží. Extrémní je, když si v křesťanské zemi začnou navíc stavět mešity. Každý chce za svoji práci plat, ale extrémní je, když má za nic 200 000 měsíčně jen proto, že je v Bruselu. To jako příklad, že úplně každý extrémismus škodí a až budou hořet barikády i v ulicích měst západní Evropa, bude pozdě hledat odpověď na otázku - Proč?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS