Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PG

Zapsat Ukrajinu do tohoto katastru nelze, neboť je to podivuhodný slepenec ruských komunistů. V dnešní době jsou tam na západní "Ukrajině" tendence k oslavám nacistů,

ale na jihovýchodě jsou komunisté. Pan Malina fandí nacistům? Nedivme se, neboť i elita

USA se zdraví zdviženou pravicí, takže i on má k nim velmi blízko. Navíc tato elita bez   mrknutí oka 11. září 2001 zlikvidovala "nepotřebné" Američany v počtu 5000! Její armáda

se na jejich FASU ke všemu přiznala! Může taková vláda dávat rady, jak postupovat k demokracii? Na mém blogu na idnes je podrobný soupis upotřebených technologií.

0 1
možnosti
JM

J11i37r65i 42M69a46l93i57n88a

17. 4. 2014 21:28

A taky tam vesi cernochy. ;-D

0 0
možnosti

Tak jako v případě Izraele tak pro Rusko platí princip nepřípustnosti přisvojení si území silou. Takže Rusku nepomůže ani svěcená, leda by snad získalo požehnání Rady Bezpečnosti OSN. Všechno, co získá, stejně z hlediska mezinárodního práva, bude nadále patřit Ukrajině.

0 0
možnosti
AG

Věřte tomu, že Krym posvěcen bude. To je dnes už jistá věc a nikdo na světě o tom moc nechce diskutovat.

0 0
možnosti
JC

Rozdělení armády je nezbytnou podmínkou vzniku občanské války.

0 0
možnosti
JC

Zajímavé a zamyšlení hodné. Myslím si ale, že v některých případech (sic!) je jedno, zda se dodržují nebo nedodržují jakákoliv mezinárodní práva a zvyklosti. Ty práva se vytahují dle toho, jak se to komu hodí. Viz navrácení Krymu pod RF dle přání obyvatel a Kosovo. Když dva dělají totéž, není to totéž, hlavně v mezinárodní politice. USA " vyvážejí demokracii" - Rusko je agresívní. Jednoduchá poučka pro jednoduché lidi. A že jich je!;-)

1 3
možnosti
JF

Je vás spousta Chrástku/ Dostálku....:-/

4 1
možnosti
DH

Jestli vy jste neupadl s rozběhem na hlavičku. Hranice států jsou záležitostí mezinárodních dohod těch států, kterých se to týká. V daném případě Ukrajiny a Ruska. OSN neslouží jako katastrální úřad ani omylem.

3 1
možnosti
JM

Aha - takze kvuli tomu, ze ukrajinska vlada (udajne) zapomnela pred vice jak 20 lety podepsat jakesi papiry, tak si dnes tu zemi muze bez problemu rusky car rozebrat, kdykoliv se mu zachce.

Za hlasiteho potlesku ceskych Quislingu, darebaku kteri ospravedlnuji komunistickou genocidu a nacku.

Tak to uz je opravdova zhovadilost. Rv

5 3
možnosti
JN

J73a88n 98N65o40v65á36k

17. 4. 2014 7:56

pokud rikaji ze referendum a anexe krymu neprobehla podle mezinarodniho prava, tak by se melo hrat dle pravidel mezinarodniho prava, vcetne zapisu hranic ne?

2 0
možnosti
VS

Tomu opravdu nerozumím. Pan Olšer podle svých slov zná Ukrajinu jako své pantofle, všude byl, s každým si tam tyká a ode všeho má klíče. Tudíž nepotřebuje "nabídky na bezplatný pobyt v této zemi, aby nemusel informace opisovat od jiných". 

Dejme tomu. Proč tedy ale neustále skládá své články z toho, co okopíruje jinde?

8 4
možnosti
JM

Na to je pane Studeny jednoducha odpoved. 

Krast je mnohem snadnejsi nez tvorit a kdyz ten pan potrebuje napsat na podporu nejakych zlocincu kazdy den jeden clanek, tak mu nic jineho snad ani nezbyva.;-(

3 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce