Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

D87a68d49a67k 17P76e79t69r

9. 4. 2014 9:15

Proč jim vadí? Jednoduchá odpověď. Putin si s nimi vytřel zadek.

7 3
možnosti
SB

Ty dvě fotky (ukrajinští mírotvorci a ruští teroristé, jak je ironicky nazýváte), jsou vytržené z kontextu. Když budu mít dost materiálu a budu chtít, tak fotografiemi nebo krátkými filmovými šoty vytrženými z kontextu položím mnohé neočekávané důkazy. Dokážu, že venkovský brankář chytá lépe než Petr Čech (vyberu si nějaký zásah, který ten venkovský brankář zvládl a Čech nikoli, přičemž už pominu stovky případů, kdy tomu bylo naopak). Dokážu, že alkohol za volantem není nebezpečný, protože budu poukazovat na to, že tehdy a tehdy měl v sobě Franta dvě a půl promile a jízdu zvládl bez nehody, zatímco o den později na stejném místě za stejných jízdních okolností zcela střízlivý Dušan havaroval, dokážu, že štíhlého a sportujícího nekuřáka ohrožuje infarkt více než obézního nesprortujícího kuřáka, protože vyberu stovky těch štíhlých sportujících nekuřáků lidí s infakrtem v padesáti a stovky těch druhých lidí, kteří se ve zdraví a bez infarktu dožili osmdesátky.

13 2
možnosti
PV

Pěkně jste to sepsal, dík za vaší mravenčí práci.R^

8 12
možnosti
JF

Soudruh medicinman to dokáže ocenit...;-D

4 4
možnosti
PN

Tak jsem si ten blábol dal ještě jednou a hlavně jsem si prohlédl ty fotografie. Teda Olšer, to osloví opravdu jen velké omezence. Zvláště dvojfotka o ukrajinských bojovnících a putinových teroristech. Začínám vás podezírat, že si jen děláte srandu, protože aby tohle někdo žral.....tak blbej nikdo být nemůže, to snad ani není možné?

Určitě to je všechno jen vtip a parodie na něco...tak vám dám karmu za nejlepší parodii na historické dokumenty;-D;-D;-D

...tím myslím tu karmu takovou tu co má ohřívat vodu a když plamínek zhasne tak je od jednoho blba klid...;-D

12 6
možnosti
SV

Můžete být více konkrétní, co pan Olšer napsal špatně?

Mimochodem, vždy mě pobaví, jak mnozí lidi z postsocialistických zemí jsou američtější než sami američani. V Americe je běžné, že se kritizují vysoké výdaje USA na zbrojení a například invaze do Iráku pod smyšlenými argumenty byla taky mohutně kritizována.

To jen u nás v Česku, když řeknete něco proti USA, tak je vám nadáváno do bolševiků a proputinovců.

3 1
možnosti
Foto

Ti, co nás jako agenti Stb udávali se teď projevují na blogu a snaží se zde prezentovat , slabomyslné, populistická demagogie, jsou to takoví malí gottwaldíci jako je pan Hermánek registrační registračního čísla 17537XI a třeba agent Stb registrační číslo 03330 krycí jméno Jan Josef, který se dne zde prezentuje.

8 2
možnosti
Foto

Výborně napsáno a vyargumentováno. Karma R^

9 14
možnosti
PN

pšššt....potichu, za chvíli bude vizita;-D

8 4
možnosti
JM

Opet nekonecna zmet komunistickych lzi pomateneho starce. Pochybuji, ze se najde nekonecne trpelivy misionar, ktery by se to snazil rozplest a uvest na pravou miru. 8-o

Ne pane Olser, valky v Koreji a Vietnamu nezacala Amerika, ale komunisti.

Texas se osvobodil z mexicke diktatury sam, existoval roky coby Lone Star State a teprve potom se rozhodl pripojit k USA. Na Grenade a v dalsich Americany osvobozenych zemich se konaly svobodne volby pod dohledem U.N. a lide o vas komunistech nechteli ani slyset. A Amerika si ty zeme ani neprivlastnila, ani jim nediktuje.

A tak dale a tak dale….

Ale nez si delat srandu z vas a vasi nemoci, tak radeji legracni historku ze vcerejska: 

tlupa vyholencu ktera se presentovala jako "obyvatele Charkova" vtrhla na tamni radnici, chtela ji obsadit a Charkov k Ruske risi pripojit. Jenze se ukazalo, ze soudruzi vtrhli omylem do divadla. Putinovi hrdlorezove si zapomneli doma mapu….;-)

13 6
možnosti
PN

Lépe bych to napsat neumělR^R^

7 3
možnosti
DH

Je opravdu legrační, když někdo něco vykládá a trapně hledá analogie, aniž by jim rozuměl. Viz Havaj, viz referenda na Gibraltaru a já nevím co dál. Je pravda, že americké zásahy ve Střední Americe nebyly vždycky k prospěchu věci, ale vytahovat  španělsko-americkou válku je opravdu trapné. Ale konec konců, chcete-li, zjistěte si něco o tom, jak Rusko získalo Poamuří na Číně, Sachalin na Japonsku, Karélii na Finsku, Kaliningrad na Německu. To je ale asi hodně namáhavé práce. Navíc by vaše milované samoděržaví utrpělo újmu na cti.

25 4
možnosti
PN

Přesvědčil jste mě.  Hnusní dobyvační Američané, kam vlezou, tam je jen bída, chudoba, nesvoboda. Zatracenej Patton, že jsme ho vůbec v roce 1945 pustili do republiky. Takového vraha.

Ještě že přišli z druhé strany ti kultivovaní, čestní a chrabří rudí vojáci a naučili nás tady jíst příborem, zavedli zde splachovací záchody a chránili naše ženy před znásilněním.

Děkuji jim za to, že potom, co jsme pomýleně pošilhávali po nějaké hnusné kapitalistické rádoby svobodě svou internacionální pomoc v r. 68 obnovili a kulturní a životní úroveň nám zvýšili.

Je třeba zapracovat na obnovení pevného svazku s touto krásnou zemí, které vládne moudrý muž Vladimír Vladimirovič Putin a který ví nejlépe, jak máme žít a co je pro nás dobré. Je to čestný člověk, demokrat a lidumil, který si dodnes zachoval svou skromnost a chudobu, obdivovaný všemi chytrými a čestnými lidmi.

Pečlivě dbá na svobodu slova, přijímá kritiku a snaží se pomoc všem utlačovaným Ameryckýmy;-D okupanty na celém světě. Přivítejme jej šeříky.

27 6
možnosti
AS

A60d55a51m 76S30t68a27v58a

9. 4. 2014 8:50

"Zatracenej Patton...": Kdyby tenkrát nebylo toho motoru tažení na Východ do nového "Lebensraumu", tak bychom dnes už o hrdinovi Pattonovi nic nevěděli. Škoda, že byl tak poslušný svého velitele, a ten zase toho proradného bestiálního gruzínského usurpátora. Možná, že generála Pattona  vzpomenou alespoň  v létě při vzpomínkách na I.sv.v. Když to tomu motoru s tím Východem ale nevyšlo za toho Pattona, zkouší to holt nanovo. O těch napoleonských frantících ani nemluvě....   A mnozí u nás poskakují kolem nich jak ratlíci. Mluvení jim nejde, tak aspoň poštěkávají a objímají se s ukrajinskými lepými děvami. Jako by mu nestačili ty čimelické....

1 1
možnosti
JC

R^Ale nebude se to některým moc líbit. Pravda se nějak nenosí. Není in.

8 9
možnosti
PN
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce