Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

R^ Povedené detaily. Ale že je ten Jaceňuk kluk šikovnej, jak umí hlasovat v parlamentu! Jestlipak se pochlubul Merklové v Bruselu a Obamovi v Bílém domě, jak se to dělá, aby zvítězilo "demokraticky" rozhodnutí Majdanu? :-)

10 4
možnosti
JH

J55i48ř79í 26H41o61l36ý

27. 3. 2014 7:41

Vy ubožáku Olšere.

Zřejmě jste ještě nepochopil, že Američani pokud už někam tu a tam vlezou tak to místo i celkem rychle opustí.

Rusové kam vlezou tam sto let ani tráva neroste a zbavit se jich je velmi těžké

13 14
možnosti
JV

Vy byste se měl podívat na historii Texasu nebo Kalifornie, ;-D Možná zjistíte, že byly dřív Mexika. Alespoň názvy jako Los Angeles nebo Las Vegas by vás mohlo trknout.

14 0
možnosti
JM

Nejak jsem si nevsiml, ze by si Spojene Staty kteroukoliv z tech zemi ktere Olser vyjmenoval narozdil od Ruska privlastnily. 

Srandovni je, jak se komuniste v dobe administrativy presidenta Bushe tesili na to, az jeho volebni obdobi skonci. Ted je presidentem demokrat a navic cernoch, tak by se dalo ocekavat ze se soudruzi alespon trosicku uklidni. Ale oni jeci jeste vic.

Ja videl Obamuv projev v primem prenosu na CNN a libil se me. 

Americky president mluvil rozumne, neprovokoval. Mluvil o lekcich, ktere bychom si meli vzit z minulosti. A o tom, ze Ruskem okupovany Krym nema pro demokraticky svet zadny zasadni strategicky vyznam. Ale ze kdyz nechame Rusko aby opet beztrestne zabiralo sousedni zeme, budeme toho brzy litovat.

Jak vidim, nic nerozzuri naseho stalinistickeho starce tak, jako pravda z ust americkeho presidenta.

13 7
možnosti
JV

USA to dělají trošku jinak. Vojensky ovládnou zemi, dosadí svou proamerickou vládu a potichu se stáhnou. Je to výhodnější. V principu to samé.

13 0
možnosti
PV

R^ Všichni to ví, ale budou neustále papouškovat ty nesmysly o okupaci Krymu. Je to mnohem jednodušší, než začít myslet vlastní hlavou a dát si vše do historického kontextu. Jinak, ty válečné agrese USA (kdosi tady přesně napsal, že jsou organizované bankovními štváči) jsou celkem přesné, jen je jich vypočteno velmi málo, jasné, ten seznam by nekončil na stránce formátu A4.

9 6
možnosti
VS

Když jste tak honěný v těch statistikách - kolik kilometrů čtverečních území cizího státu bylo za posledních řekněme 100 let připojeno k USA?

9 3
možnosti
VS

Jenom pro pořádek, na několik odkazů autor pozapomněl:

http://olser.cz/2854/svetovi-vudci-jsou-devky-prodejne-aneb-psychopati-posedli-nasilim/

http://www.chytrenoviny.cz/detail-clanku/2366984/5491c2ec/

http://tn.nova.cz/bin/mobile/index.php?url=/zpravy/zahranici/hrozi-valka-porovnani-ruske-a-ukrajinske-armady.html

Musím říci, že vzhledem ke kadenci článků, je krize na Ukrajině a anexe Krymu Ruskem asi to nejlepší, co mohlo pana Olšera potkat. Nemusí hledat inspiraci jinde a už 38 (slovy osmatřicet) článků jede na stejné téma - Majdan fuj, EU fuj, USA fuj, hip hip Rusko, hurá Putin!

8 4
možnosti
JM

Zase vykradal cizi i svoje clanky ?  :-P

3 4
možnosti
Foto

Už jsem to psal : argumentace kluků  1. b - ano , já jsem rozbil okno , ale tady Jarda trhá mouchám křidélka.....

Jinak mne ale  autor mile překvapil - srovnává akce USA na Granadě , Iránu  atd  s ruskou okupací Krymu. Protože americké agresory, upíry z voltstrýtu zjevně odsuzuje, stejně tak tedy protestuje proti stejné situaci na krymském poloostrově.....R^

9 0
možnosti
JF

S nadpisem naprostý souhlas!! Nikdy jsem si nemyslel, že budu s Olšerem souhlasit...:-)

4 3
možnosti
PK

P53a31v69e71l 14K48u79l12a

27. 3. 2014 8:19

Vlastně nojooooo8-o;-DR^

1 0
možnosti
JS

Pokud si dobře pamatuji, za většinou průšvihů po 2. světové válce stálo přímo či nepřímo Rusko (SSSR). Stačí připomenout Koreu, Vietnam, Afganistán, Nikaragua, Maďarsko, Československo, Kubánská krize atd. Takže nelžete.

11 9
možnosti
JV

Nevím, co těmi Vietnamy myslíte ale třeba Karibská krize vznikla z důvodu rozmístění sovětských raket na Kubánském území. Nutno dodat, že to byla reakce na předchozí rozmístění amerických raket v Turecku , nasměrovaných na Moskvu

8 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce