Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

D72a25v59i76d 15H82r63b74e64k

12. 3. 2014 12:00

Gibraltar a Falklandy, to jsou úžasné precedenty. Gibraltar především, zde je vina USA nepochybná. A navíc je pozoruhodné, že trvalo pouhých 254 let, než Spojené království přesvědčilo jeho obyvatele, co je pro ně dobré. To na Krymu to jde mnohem rychleji, od okupace k referendu za méně než měsíc.

4 0
možnosti
Foto

Jj, Jak říkal pan Gross: "O radaru zahájila jednání ČSSD" a Vy ho opomenete jmenovat... ;-( Pryč s útočným radarem a ať žijí Ruské mírové rakety.

6 0
možnosti
Foto

To je dneska krásný den, akorát na Ostravsku vyhlásili smogovou situaci a senioři by neměli vycházet ven. Tedy ani pan Olšer, mohl by o tom napsat blog, jak se tam u nich žije. Ale to on ne, on má starost o celý svět a k tomu přibral i obavy o občany z Brd. No, snad se Ostravaci neudusí...

4 0
možnosti

Stejně, jak Vasil Bilak nedbal našich zájmů a lezl do análního otvoru SSSR, to samé dělal pan Vondra a paní Parkanová USA.

6 2
možnosti

A schválně - vidíte rozdíl mezi obsluhou radarové stanice, která dorazí na základě bilaterální smlouvy a dvěma tankovými divizemi, třemi motostřeleckými divizemi, třemi brigádami raketových vojsk, jednou brigádou dělostřelectva a jednou údernou brigádou výsadkářů, které přihopkají bez nějaké smlouvy přes noc?

6 0
možnosti

Ajajaj, to jste zase některým šlápl na kuří oka, to jste zase připoměl kauzy a óbrkauzy s miliónama a i miliardama, které kluci a holky co spolu mluví, potichu odklonili, to bude řevu! Co Vy jim to jenom děláte, vždyť už se tetelili blahem, že vše vyšumělo a upozadilo se to, a Vy takto!

Nebudete chválen, věru ne! Už se i ozývají někteří, ale hlavní kvikot přijde.;-)

8 3
možnosti

Jo, a samozřejmě KARMA!R^

6 1
možnosti
Foto

Ach jo. Karma od pánů Šustka a Macka.

Tož tak.

4 0
možnosti

Ne pane Olser. Dve tretiny americkych firem nebyly zestatneny. Kdepak jste na to prisel ? A to vase obvykle plivani na nejruznejsi lidi zacina byt fakt trapne. 

Ale abychom to nezamluvili - uz podruhe jste pridal odkaz na clanek v Teplickem Kuryru, kde je fotografie zavrazdeneho, naheho muze, kteremu byla urezana hlava a jehoz telo visi na jakesi zelezne konstrukci. Podle clanku ma jit o obet majdanskych revolucionaru.

Ja vas uz vcera upozornil, ze se jedna o fotografii nejmene 4 roky starou, ze ta fotografie pochazi z Cecenska a ze jde o obet Cecenske vlady, podrizene Vladimiru Putinovi. Dukaz je zde: http://blisty.cz/art/57351.html 

Takze se vas podruhe ptam - omluvite se za tuhle odpornou a svinskou lez, nebo ne ? Rv

9 4
možnosti

J39a74n 70Š20u65s45t19e62k

12. 3. 2014 7:30

http://olser.cz/8708/al-kajda-zase-v-iraku-valka-za-3-biliony-usd-a-110-tisic-mrtvych/

Četl jsem tento Váš článek.

Tak tomu říkám demokracie made in USA.

A  za tento, karma! R^

3 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce