Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Nevím kdo haraší zbraněmi, ale Rusové se pokusili obsadit ukrajinské základy s tím, aby ukrajinští vojáci odevzdali zbraně, ale ti to odmítli , že bez boje se nevzdají

http://www.kyivpost.com/content/ukraine-abroad/guardian-ukrainian-soldiers-say-they-wont-give-up-without-fight-338169.html

5 4
možnosti

A jak máme vědět, že se náhodou nejedná o převlečené ukrajinské majdanisty?

2 1
možnosti
Foto

Karle Kryle, už zase rudý kohout na obzoru roztahuje spáry... a pár "novinářů" jej za to ještě chválí. ;-(

10 4
možnosti
MD

I kdyz byl K. Kryl predevsim basnik a kumstyr, nedelejte z nej hloupeho. Nemyslim, ze by byl z rudnouci Evropy a USA potacejiciho se mezi oranzovou a potrebou prodat svoji demokracii a zbrane, nadseny.

4 1
možnosti
JM

R^ karma!

Jenže nekteří "naprogramovaní" to nejsou schopni pochpit

4 3
možnosti
Foto

Pan Olšer  nerozlišuje mezi jednáním na špatné a správné.  Pan Olšer rozlišuje mezi jednajícími.  Tedy když  skutek S provádí  skupina A je to nemravné a odsouzeníhodné, když ale stejný skutek S provádí skupina B už to nemravné  není.  To je ta naprogramovanost, kterou asi také nechápete.

7 2
možnosti
Foto

Už se přitvrzuje , Kerry , vnuk ŽIDOVSKĚHO sládka , ....OPÁLENÝ Obama.....Tak tak. K tomu obligiátnímu poukazování za zločiny amerických imperialistů na Granadě , v Iráku atd atd.

Velmi to připomíná výmluvu malého Pepíčka, když rozbil okno. "Ale Frantík zase trhá mouchám křidélka..."

Prostě :  V roku 2014 Putinovo Rusko porušilo státní hranice a vtrhlo ná území cizího svrchovaného státu - mimo dohodnutá území své základny. Puntík.Rv

13 4
možnosti
MD

A andele z USA a EU prikryji vse svymi belostnymi kridly, pod kterymi maji zavesene laserem navadene bomby, co jimi netrefili v Iraku zbrane hromadneho niceni.

9 7
možnosti
MD

Pripominka faktu, ktere si muze kazdy uz jen tu ci tam ohnout nebo zastrit paravanem, kdyz se mu nebudou hodit do vlastniho kramu. Ovsem nic vic. Fakta jsou fakta.

Ale cely ten naaranzovany 'TYATR' ma i sva pozitiva. Evidentne otevira oci lidem a zacinaji vice cist, hledat navaznosti. USA a EU v nem hraji jednu ze svych nejhorsich a nejsmutnejsich roli.

4 0
možnosti
FS

Přesné popsání událostí,ale to se jistě nebude zamlouvat pánům Malinům a podobně.Nenechávejte se odradit.

11 6
možnosti

J91a32n 23Š37u27s28t77e31k

3. 3. 2014 8:02

Už jen ta vysoká karma ukazuje, kolik lidí souhlasí s Vašim článkem. Proti tomu je pár "protipříspěvků" kapkou v moři! R^:-)

7 7
možnosti

J72a22n 98Š47u94s73t35e83k

3. 3. 2014 7:42

Skvělý článek!

Vynikající odpověď na všechny urážky a špinavosti, které se na Vás snažili hodit ÚSTREM, CEVREM a jinými VUMLY zpracované mozky bez vlastního názoru.

KARMA! R^:-)

8 6
možnosti
JM

Rusti vojaci obsazuji suverenni zemi proto, aby ji pripojili k Rusku. Z toho se nas komunista nevylze.

Srovnavat to s Grenadou je blbost. Tam Spojene Staty jen odstranily komunistickou diktaturu a po uskutecneni svobodnych voleb (pod dohledem OSN) se stahly.

Co me tesi je skutecnost, jak mohutne tahle uspesna Ronnieho akce jeste po letech rude soudruhy  stve. ;-D

11 10
možnosti

Divil bych se, kdyby to Rusové tak blbě udělali. Nejprve po referendu v každém případě krýmská vláda vyhlásí nezávislost.

V žádném případě rudé soudruhy Ronnieho akce neštve, protože dodatečně legalizovala 21.srpen 1968.

0 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce