Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Olšer popsal skutečnost a každý člověk,který se trochu zajímá o objektivní politiku s ním musí souhlasit. Ovšem u některých to asi nepůjde,ti jsou zalepeni Kalouskem a běda,když se na něj sáhne,že pane Nádvorníku,Malino atd.?

2 0
možnosti

Tak tak. Pravda se mnohým nelíbí a když jí nemohou vyvrátit, napadnou toho, kdo jí vyslovil. Jak typické pro část zdejších různě postižených diskutérů.

0 0
možnosti

..docela mne baví chodit sem prostřednictvím rubriky "seznam všech diskuzí" a pak odhadovat dle titulku autora.....u některých se pletu jen velmi málo kdy....:-P

1 0
možnosti

Já tak chodím běžně, protože bych špatně přežívala otevřít něco, kde není diskuze.

1 0
možnosti

Hezkou sobotu.

Nejsem pamětník. Ale pane Olšer, jako bych četl v politické historii internetu. Ve Vašem článku není nic ulhaného. Ono nejde totiž nic jiného na globálním internetu najít o panu Kalouskovi ;-D. Tím se divím, že je ještě v politice. a to, že dokonce v nejvyšších kruzích. Jak to, že je volen. Samozřejmě to platí i o dalších jistých politicích nehledě na barvu.

4 0
možnosti

Ale jak je možné, že se na internetu nedozvím nic kladného o panu Kalouskovi? Určitě za to můžou podkopávači naší demokracie,  závistivci,  komouši,estébáci, přátelé Ruska,pravdoláskaři....

5 0
možnosti

Jest-li má pán Bůh Kaloska tak rád,tak si ho může kldně vzít.

6 0
možnosti

:-)  Moc pěkně shrnuto ! Fakta jsou fakta, většinu toho pamatuji a je dobře, že jste to těm skalním připomněl.  Ale stejně  Vás ometou, že jste se opovážil dotknout jejich ikony!   R^R^R^R^R^

7 2
možnosti
Foto

váš grafický projev mně silně připomíná hlášku - čím víc proužek, tím víc Adidas

4 1
možnosti
Foto

mně ten článek a hlavně ty vtipné obrázky, silně připomínají Dikobraz sedmdesátých let.

9 4
možnosti

a má bejt?vy máte zjevně kalouse jako boha a jeho foto nad postelí.a taky vám to nikdy nevyčítá.běda když se mi někdo otře o kalouska. rudo před očima a nejraději bych střílel.že jo Matuška?

2 0
možnosti

R^Díky za článek. Je dobré připomenout jeho fanatickým obdovovatelům, co to je za člověka. Citovat jeho autentické výroky, jeho proslovy ve sněmovně a před novináři, jeho lži a vulgární napadání všech kolem. Protože nebude dobře v téhle zemi, pokud budou ve vrcholové politice lidé jeho ražení. Mluví-li mnozí o "buranství" prezidenta, měli by si cvičně častěji přečíst a poslechnout doslovné výroky, projevy tohoto nevychovance.

13 4
možnosti
Foto

Jj, pan Kalousek se má od pana prezidenta ještě hodně učit, zatím je to jen takovej slabej odvar.:-/

6 10
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce