Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Dalsi zcela nesmyslny blabol (dle meho nazoru) choromyslneho cloveka. 

Jiste, muslimsky extremismus je velike nebezpeci. ale co to ma co delat s autorovymi nenavistnymi utoky na Ameriku, tolerantni muslimy, demokrcii nebo treba tisiciclenou rodinu bin Ladin, ktera se fanatika Osamy uz davno zrekla a dokonce spolupracovala pri jeho odsraneni ?

1 1
možnosti
Foto

Úžasný souhrn našeho nebezpečí,které velmi podceňujeme!Čím to řešit?Dát EU

jasně najevo jiné řešení-vytvořit v zapadlé části Evropy muslimský ministát,kde by se všichni soustředili.Jak to dělají v USA?Dočasně to zvládají perzekucí a obrovským nasazením bezpečnostního,policejního aparátu.Vytvářejí oddělené tábory pro vzdorovité lidi ze všech etnik se vším potřebným.Jejich počínání je asi

pro nás vzor,protože nedokážeme nastartovat politiku ke zvýšení naší porodnosti.

Co se týká 19 arabských únosců v události 911,tak tento údaj není pravdivý.Oni

byli pouze komparzem v úžasném divadle,spuštěném americkou vládou!Sama si je

připravovala na svých vojenských základnách,ale oni byli příliš neschopní.Tomuto omylu stále věří málo vzdělaní lidé,ale i obdivovatelé USA!

0 0
možnosti

7. 2. 2014 7:22

V lete jsem na kole projizdel ctvrt Bergsjön (´podobne proslavenou jako Rinkeby) v Göteborgu. Pri najezdu na chodnik u autobusove zastavky mi z kosiku vypdla brasna s fotoaparatem, penezenkou, klicema, no proste se vsim. Vsiml jsem si toho az za pul hodiny. Vratil jsem se zpatky a nasel svoji brasnu povesenou viditelne na zastavce autobusu c. 54. Nic nechybelo. Kez by kriminalita v CR byla aspon takova.

1 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce