Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma!

Dík za informace, které mění divadelní představení.R^

1 0
možnosti

Někdo je orientován do budoucnosti a hledí na to, aby vztahy s Němci měli Češi dobré. Proto se snaží o přeshraniční urovnávání sporů.

Jiný je orientován na minulost, až komunistickou minulost, hnípe se v minulosti a odsuzuje pokusy o mírumilovnou budoucnost vztahů mezi Čechy a Němci. Proč? Nevím!

A je pozoruhodné, jak se Olšer bojí všech křesťanských iniciativ.

A pokud ODS skončí, tak rozhodně né kvůli křesťanům, ale kvůli tomu, že si čestně nepřiznali příčiny neúspěchu ve volbách a že si ve vedení nechali členy starého myšlení!

:-)

2 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu, fašismus a komunismus jsou dvě nelidské ideologie, jejichž zvěrstva se musí neustále připomínat.   Zkuste se trochu oprostit ze své zaujatosti a napište také něco o současných komunistech a klidně připomeňte  pogromy a vyhlazování celých oblastí či národů, myslím že v souvislosti s komunistickou agresí bylo zavražděno přes 100 mil nevinných lidí.

7 1
možnosti
JC

R^Výborně napsaný článek. Souvislosti jsou ale méně schopným rozumět, utajené. A přesně na tak nevzdělané a jednoduché lidi bude zaměřena politika ODS+TOP09, těm stačí pár jmen a zkratek, myšlenka a záměr jim naprosto uniká. Prostě prosťáčci.

4 6
možnosti

Článek se blíží komunistické tradici.

Pro prosťáčky jsou spíše tzv. levicové strany.

ODS je pro kmotry, klientelismus, korupci, protekci a vyssávání peněz z našich rozpočtů.

TOP 09 je pro moudré, vysokoškoláky, mladé, ale i myslící starší. A pokud se zbaví žáby na prameni a pár vlivných pitomců, bude dobrou konzervativní pravicovou stranou.

0 0
možnosti
ZB

To je nechutně namíchaný guláš, četl jsem jen ani ne do půlky...

7 4
možnosti
MK

Až tak daleko? Musíte číst jak Olšer píše...jak ztratí myšlenku, tak jí začít hledat. Ono se někam dostanete ;-D

2 1
možnosti
ZH

Teda vytáhnout na Fialu Henleina a Mnichovskou dohodu. To může jen někdo , kdo je zakuklenej zlej , starej "židobolševicke"j spiklenec. ;-D;-D;-D

8 2
možnosti

Bez nadávek, prosím! Ale komunistické myšlení z autora čiší!

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce