Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AT

No vidíte, a přitom stačilo jednoduše napsat, že vám Miloš prostě chutná.

11 0
možnosti
PR

P35a30v58e96l 67R45y47s

29. 10. 2013 7:58

Není pravda, že ČSSD mohla získat o 10% s Haškem na postu předsedy strany. Preferenční hlasy v kraji, kde je hejtmanem, nic významného z celostátního hlediska neznamenají. Jeho počínání je motivováno pouze osobní touhou stát se premiérem, stejně jako počínání Sobotky.

[>-]

Těch 10% jde na vrub obecné znechucenosti z vrcholné politiky, ze stejných důvodů ztratila ODS a ze stejných důvodů TOP její ztracené hlasy nezískala a ze stejných důvodů si polepšili komunisté, vrátilo se nevyzpytatelné KDU a nově přibyli ANO a ÚSVIT.

[>-]

A pokud se pánové u koryt v ČSSD nedohodnou, mohou v příštích volbách skončit mimo parlament všichni. Lidé chtějí konečně stabilní vládu bez skandálů a častých změn.

[>-] Na závěr, ač jsem volil TOP, jsem sto pobrat nemožnost vytvořit doprava orientovanou vládu a přeji si, aby byl 4 roky klid a začaly se účinněš řešit palčivé problémy ČR a to i za spolupráce s opozicí.

7 1
možnosti
SB

Haškovi lidé si dali vlastní branku. Kdyby mlčeli a nechali Sobotku jednat, tak by se slovy pekaře Matěje Kotrby historicky znemožnil a za několik týdnů by se proti němu postavili vlastní lidé. Haškovi by spadlo vítězství do klína, i když pouze v rámci strany, nikoli na vládní úrovni. Strana by tím byla oslabena, ale byla by Haškova.

Takhle ovšem tipuji vítězství Svobody. Široké členstvo bude stát za ním. Ne proto, že by jim byl bližší, ale proto, že si bude uvědomovat, že strana ztrácím renomé v obou případech, ale přeci jenom když vyhraje Sobotka, nebude mít strana renomé něčeho, co vedou pučisté.

5 0
možnosti
AF

Sobotka, který nikdy nepracoval a jen šaškoval v partaji, by se měl konečně probudit a vypadnout. ČSSD by se mohla řídit mysliveckými zákony a škodnou odstřelit. Čím dřív to udělá, tím líp.

4 5
možnosti

to by měli střelit spíš Haška....jinak ten taky nikdy nepracoval a jen politikařil

9 0
možnosti
OF

Je pravda, že Sobotka měl odstoupit, jako předseda opoziční strany byl poněkud nevýrazný.

3 2
možnosti
Foto

Moje řeč, Ondřeji. Paroubek byl proti němu absolutní génius.

1 5
možnosti
LZ

Zato Hašek je ten "spasitel", ten zvedne určitě úroveň ČSSD. Stačilo mi, když jsem viděla ty hochy-Onderka, Hašek, Škromach a Tejc-křiváci prvního řádu. Fujtajbl, chce se mi blejtRv;-€

8 2
možnosti
SB

Úroveň ČSSD nijak neutrpí, když ji do rukou vezme Hašek. Nijak neutrpí ani v opačném případě, tedy když se Hašek odporoučí nebo když bude odporoučen. Ta úroveň už je natolik nízko, že utrpět může už jen při přechodu k totalitní formě politiky, což snad nepřichází v úvahu ani v jedné z těchto variant, protože doba taková není.

5 0
možnosti
MR

Jejda, jak mohl zklamat když Hašek vedle vedl svoji spanilou jízdu a volič zkrátka už nechtěl absolvovat  další  hádanice a rozklad v přímém přenosu. Naopak Sobotka by měl využít situace a to, že za ním stojí část voličů i mínění dalších stran a tuto suitu Hašek, Škromach a další poslat do ... . Takto by se navíc ČSSD stala čitelnější a "spolehlivější"  a možná koalice by byla silná a už by se konečně z medií a z úst politiků ozývat jen jak se řeší to a tamto, co budeme a co děláme, jak silným partnerem vůči EU jsme. Poslední roky, to bylo utrpení  od Grosse, Paroubka, Topolánka, Kalouska  a Nečase ... . Nepotřebujeme solitery a skupinky lidí ... .

4 0
možnosti
SB

Takže Sobotka zklamal i podle Vás. Vy píšete, že měl tu suitu poslat do .... Takže zklamal minimálně v tom, že to neudělal.

4 0
možnosti
BT

ještě hlouběji do Zamanova rekta to snad ani nejde

10 2
možnosti
FB

Jsou lidé slušní a lidé neslušní. Lhaní, podrazáctví, chorobná touha po moci, úlisnost a podobné vlastnosti jsou vlastní lidem neslušným. Ať si každý odpoví sám, kam by zařadil Haška, Onderku, Zemana, Olšera...

11 2
možnosti
SB

Ty lidi bych bezesporu zařadil k těm neslušným. Ale Sobotku také.

Chyba mnohých lidí je, že si myslí, že všechny spory se vedou mezi stranou slušnou a stranou neslušnou. Někdy však to je spor mezi jednou stranou za osmnáct a druhou bez dvou za dvacet.

0 0
možnosti
PK

P11a15v94e92l 53K64u22l22a

29. 10. 2013 6:48

Rekl bych, ze ztratil 2 procenta

1 0
možnosti
SB

Ztratil buď dva procentní body, nebo něco kolem deseti procent.

Jestliže měli 22% a nyní mají 20, jsou to dva procentní body (22-20=2). ale celkem asi tak 10% (20 z 22 je necelých devadesát procent, tudíž necelých deset procent ztráty).

Z povolebního studia v roce 2002 lety vím, že takováhle je oficiální terminologie. To je, pokud jde o volební matematiku, rozdíl mezi oficiálním termínem "procento" a oficiálním termínem "procentní bod".

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2463x
důchodce