Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ten udajny vyrok americkeho turisty je internetova kachna, kolujici na prirudlych webicich uz hezky dlouho.

Cizinci (mezi ktere patrim po vice jak 30 let v Kanade i ja) jsou po priletu spise mile prekvapeni tim, jak se komunisty kdysi zdevastovana zeme vzpamatovala.

0 0
možnosti

Vidím to spíše takhle.                                                                                                                http://aktualne.centrum.cz/blogy-a-nazory/komentare/clanek.phtml?id=788335

0 2
možnosti

Lukoil není tak hloupý aby posílal Zemanovi peníze přímo. Jinak nejsem vášnivý zastánce ODS, nepopírám, že v této straně mám kamarády, ale v posledních komunálních a krajských volbách jsem ODS nevolil.

0 2
možnosti

D66a32d90a17k 92P46e41t15r

23. 8. 2013 12:20

Určitě tak hloupý není, posílá bony.

1 0
možnosti

Kde jste našel ta slova amerického turisty?

Je to totiž skvělé a chtělo by to uvést pramen.

"Je s podivem, že zemi, kterou nepustoší tornáda, neničí zemětřesení, úrodu nesežerou kobylky, netrápí ji roky sucha, místo sopky sem tam vybuchne parovodní potrubí, nezažila 68 let válku, dokáže dostat na kolena parta zlodějů, podvodníků a lumpů během 23 let…"

3 0
možnosti

Vy tomu věříte? Skutečně si myslíte, že existuje vůbec nějaký turista, který jen co vyleze z letadla, tak hned vidí " že to tady vede parta zlodějů, podvodníků a lumpů". Naopak. Z mých zkušeností naopak cizinci nechápou na co si pořád stěžujeme. Jaký je na první pohled rozdíl, když sem přijeli někdy v roce 1993 a nyní. Jak bylo všechno špinavé, umolousané, polorozpadlé .....

4 0
možnosti

Ukažte,že jste lepší a napište také něco,ať můžeme porovnávat.Mě se ot naopak zdá býti vynikající.Má vtip!!

3 2
možnosti

Tentokrát antikarma. Nejsem zastáncem spáče, nebo chce-li někdo loutky loutkoherce Kalouska. Zlo ale už dnes nepřináší Schwarzenberg, ale právě loutkoherec. Na tak důmyslné tahy, uvedené v článku,  Schwarzenberg opravdu nemá.

2 1
možnosti
Foto

V lecčems je váš blog přehnaně paranoidní, při vší úctě. Ale v lecčems máte pravdu. Pro Česko je samozřejmě výhodné spolupracovat s ruskými podnikateli a je samozřejmě přehnané tvrdit, že ruská podnikatelská sféra je napojena pouze na zločinecké prostředí jakéhokoliv druhu. Rusové mají zároveň dost často potřebný kapitál nebo zajímavé podnikatelské možnosti a jak jste správně uvedl, mnozí čeští podnikatelé to již dávno pochopili a profitují z toho. S ruskými společnostmi nakonec obchoduje celá EU, tak proč ne my. Schwarzenbergovu zprávu, kterou uvádíte, neznám, a neznám ani důvody, které jej vedly k tomu, aby ji sepsal. Možná má nějaké další informace, kterými my nedisponujeme nebo je kníže naopak zase paranoidní vůči ruskému vlivu. Ten nepochybně existuje v různých formách, protože Česko je zajímavý partner jak pro západní, tak i pro východní byznys. Zbytečně však přeceňovat význam naší malé zemičky také nemá smysl. Bylo by dobré, kdyby si Češi uvědomili své postavení v Evropě a uměli svých výhod náležitě využít. Zavírat dveře před tou či onou stranou nemá pro ČR ani trochu smysl.

7 0
možnosti

Já sice s panem autorem názorově souhlasím téměř ve všem (až na kritiku Schwarzenbergovy češtiny, která je poměrně velmi dobrá, když vezmeme v úvahu, jak dlouho žil Schwarzenberg v cizině), avšak pan Jan Koliáš má pravdu v jedné věci: Autor svými formulacemi a celkovým vyzněním svého článku zašel zbytečně daleko. V podstatě klesl na úroveň toho, jak média protlačovala (naštěstí neúspěšně) Schwarzenberga před druhým kolem prezidentských voleb. I oprávněná kritika (což je převážná většina tohoto článku) může být vyjádřena kultivovaněji.

3 2
možnosti
Foto

Ano s tím souhlasím. Taky se mi nelíbí celkové vyznění příspěvku, při tom s obsahem na mnoha místech souhlasím. Příliš nevybíravě autor kritizuje Schwarzenberga, takový druh až zlobné leckdy neoprávněné kritiky nemám rád.

3 2
možnosti

J25a48n 12K84o28l84i64á70š

23. 8. 2013 7:32

Pane Olšere, až tady kágébácká banda okolo Šlouf-prezidenta a lukoil-SPOZ otevře stavidla směrem na Východ,  Vy budete jednoznačně jmenován Národním umělcem. Takovou snůšku demagogických a současně patolízalských blábolů už jsem dlooooouho nečetl.

7 8
možnosti

Když jste dlouho neslyšel takovou snůšku patolízalství, tak jste asi nevěnoval pozornost tomu, jak před prezidentskou volbou média patolízalsky protlačovala Schwarzenberga.

10 4
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce