Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tady jde jen o to, ze populace Detroitu klesla behem poslednich par desetileti o dve tretiny. Ti lide co odesli ziji, pracuji a plati dane nekde jinde. V Americe se lide za praci stehuji mnohem vice nez v Cesku. Je to tam normalni.

Ze tomu nerozumi byvaly redaktor komunistickeho Hornika ktery zna Ameriku jen z rychliku, s tim se neda nic delat.

Detroit je dnes mnohem mensim mestem a casem se prizpusobi. Bankrupcy je soucast procesu.

0 1
možnosti
Foto

jakkoli mi některé vaše příspěvky připadají moc rudé, tohle sedí;-)R^

1 2
možnosti

V Detroitu žije 86% černochů a zřejmě to o něčem vypovídá. Jinak by mě zajímalo kolik lidí nemá zdravotní pojištění v USA a kolik v Číně? Děkuji předem za odpověď.

1 0
možnosti

P66e70t17r 77U98h12e91r

20. 7. 2013 11:48

Že by Grebebíčkův syn?

1 0
možnosti

V podstatě souhlas s autorem, dnešní Spojené státy jsou v podstatě vláda oligarchie, která má občany v principu silně na háku. Ono když se podíváte na zmiňovaný pád budovy 7 WTC, tak můžete konstatovat, že mediální obraz tragedie z 11. září je dost zkreslený. Takové strukturální selhání a kolaps se zrychlením odpovídajícím gravitačnímu nemá žádnou jinou obdobu než řízenou demolici. Existuje organizace "Architekti a inženýři za pravdu o 11. září", která má momentálně asi 1950 členů a je docela zajímavé, jak je velká média ignorují. O panu Snowdenovi se v hlavních médiích psát může, ale 11. září je asi už moc silná káva.

1 2
možnosti

Rudy pisalek z Ostravskeho Hornika se nezapre ... co se v mladi naucic ... 8-o8-o8-o

2 2
možnosti

nejhorsi je, ze to udajne dela ze zdravotnich duvodu (aby se pry udrzoval v kondici), ale nam ostatnim normalnim lidem z toho jebne a to mu blahodarci to nevadi

1 0
možnosti
Foto

Ona ta svoboda vypadá docela jinak, než jsme si ji představovali. Ale Bohu díky za to ...

1 0
možnosti

Olser:

"......nezaměstnaní, kteří dříve pobírali slušné mzdy, jsou často nuceni brát špatně placené práce.......................... může se zařadit mezi asi 50 milionů lidí, co nikdy nebyli u žádného lékaře".

Jezismarjajoosefe, rozumi tomu nekdo ?8-o

2 2
možnosti

Ano. Pokud nebudete zde "citovat" věty z článku, vytržené z kontextu, nesmyslně je zařazovat, ale pořádně si CELÝ článek přečtete, tak mu snad i vy porozumíte. A přestanete valit bulvy.:-)

1 2
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce