Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já bych se k předchozímu připojil. jen trochu jinak. Podobně lze popsat i Zemana jakkoli si to kdokoli nemyslí, jen trochu jinak. Vám bych doporučil, kdo tu ten marasmus společnou rukou zavedl a kdo dal tradici různým Dalíkům či Šloufům a vůbec tomu dnešnímu právnímu prostředí, jež se odvíjí od samotné ústavy. Jen u jedné věci jsem si jist u těch podvůdků s rybami, vypustil todo médií propuštěný dlouholetý spolupracovník knížepána, jehož nápady to byly a jenž dostal padáka po převzetí správy majetku synátorem knížepána. A Klaus či Zeman jedno jsou v jednom - nechápou podstatu postavení českého prezidenta. Nu Vy se zřejmě těšíte na bonmotování a mentoraci vlád tentokráte od Zemana. Já tedy ne, a jakkoli jsem v prvním kole volil Diestbiera ml jako jediného možného nositele nějaké pozitivní změny, pak z obdobných důvodůnemohu dát dnes svůj hlas Zemanovi, ale knížepánu. On je přece jen autentičtější demokrat a ctitel ústavy, než pánové klaus či Zeman. Já tetokrát věřím, že ta větší města Zemanovi nástup znemožní.

6 4
možnosti
PD

S těmi rybníky a dotacemi to máte špatně. Tam totiž tehdy přišel na kontrolu finanční úřad a zjistil nedodržení termínu dokončení akce. Následkem čehož nebyla dodržena grantová smlouva a přišly na řadu pokuty a vratka dotace (pozor, účel dotace byl splněn, jen později). Jenže podle platného právního řádu má každý příjemce dotace možnost požádat o milost. O této milosti nerozhoduje více lidí než ministr. Navíc ministrem financí v té době nebyl Miroslav Kalousek, ale ... hádejte kdo.

.

Panu Wolfovi byl naproti tomu před soudem prokázán úmysl dotačního podvodu (nedodržel účel dotace - studii si vycucal z prstu nebo našel na internetu). Tam mu žádná milost ministra financí nepomůže.

.

Od roku 2011 ministr financí nemá žádné právo odpouště daně a příslušenství. Tato pravomoc přešla na Generální finanční ředitelství, které vede generální ředitel Jan Knížek. Tj. ministr financí nemá přístup ke spisům a kauzám a nemůže rozhodovat o jejich osudu.

. Až budete potřebovat poradit ohledně dotací, zeptejte se někoho, kdo tomu rozumí. Ne pana Olšera, který nerozumí ani základním právním pojmům.

5 2
možnosti
Foto

Hltači a propagátoři tzv.dokumentu "Vládněte, nerušit" by si měli uvědomit spojení mezi Erikem Tabery, Respektem a Schwarzenbergem.

5 4
možnosti

Dobrý - tohle jsem četl i v opačném gardu - to "vládněte nerušit" jako podporu pro knížepána. Inu v našem světě je možné všechno. A to spojení je nemýlím-li se už trošku zastaralou minulostí. Nicméně můžete to nahradit klidně bakalou či kellnerem. Jeden podporuje jednoho, druhý druhého - a kdepak jste pak s takovouto argumentací?

3 0
možnosti
PD

Karel Schwarzenberg se narodil roku 1937. Proč neuvádíte, kde se narodil a kde do svých 11 let vyrůstal? Že by bylo nevhodné říci ČSR, potom Protektorát Böhmen und Mähren a zase ČSR?

.

Vy jste prostě taková sprostá malá podrazácká dušička. Vytrhnout vhodná fakta z celkového obrazu, poootočit a uplést z nich bič!!!

.

A je mi jedno, jestli tenhle názor smažete Vy nebo admini. Bloger z kategorie VIP by měl mít úroveň vyšší než je pavlačová drbna. Váš blog i moji reakci si ukládám a v případě potřeby si rád podebatuji s redakcí idnesu.

8 5
možnosti
LP

To přece není životopis. Je to jenom shrnutí. Proč hned ty nervy?

5 5
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce