Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

CITACE z tohoto blogu : " Dienstbier a Zeman nesmí být prezidenty, byli přece v KSČ ... "

A co Jan Fischer nebo Jana Bobošíková ? Zřejmě dle Vás - "experte na všechno !" - Olšere - ti se stát prezidentem mohou ! U nich členství v KSČ či přízeň ke KSČM na závadu nejsou. Jak dojemné a jak ubohé ... !

Že se komunisté z vůle lidu = na základě volby svobodných občanů = dostali na místa radních ( včetně pro školství ) ... proto dnes studenti stávkují ( správněji sděleno usilují o násilnou defenestraci ) a drží hladovku ( jeden z nich dokonce 3 hodinovou ! ) Mnoho důchodců nedobrovolně drží po několik dní 24 hodinové hladovky, než se dočkají další důchodové almužny ... stydí se za svoji žalostnou životní úroveň a nežvaní o tom !

Co Vám, Břetislave Olšere, říká ÚSTAVA ČR ? CITACE : " Lidé (občané) jsou svobodní a rovní ... i v právech. Základní práva a svobody se zaručují všem bez rozdílu ... politického smýšlení ! " Zřejmě komunisté nejsou rovnoprávní občané, ale jenom lidmi druhořadé kategorie. Milostivě se jim udělilo PRÁVO VOLIT. Neboť by bylo obtížné zjišťovat ve volebních komisích, zda na toto právo mají nárok. Avšak už nemají právo ( je jim odebráno ?!) býti svými legitimně zvolenými zastupiteli ZASTOUPENI na místech radních, starostů, hejtmanů, primátorů atd. ???

Víte aspoň Olšere, jak se takové diskriminační společenské formaci říká ?

3 0
možnosti

Detaily jsou na doladeni, v podstate ovsem karma.

1 1
možnosti

Nevím , ale proč za tento bordel mohou komuniste, na to jsem nepřišel - komunista nejsem ani jsem nebyl - ubohe.[>-]

6 0
možnosti

Obávám se, že ten Černý měl pravdu, pane Olšere.;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce