Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Škoda, že je článek dlouhý, protože jsem nepochopil proč bylo naše ne dobře.

1 0
možnosti

R75a45d91i40m 92F61r64a91n57c

2. 12. 2012 18:51

Nejen dlouhý, ale navíc se v Olšerovi vyznat, to je často svízel.:-)

1 0
možnosti

Pane Olšere, při obhajobě Slánského jste zapomněl také na jiného lidumila- Bedřicha Reicina, tak snad příště....8-o a co na to vězni třetího odboje ?

1 0
možnosti

R60a73d67i46m 30F71r37a66n69c

2. 12. 2012 18:48

Rudý Slánský lidumilem zrovna moc nebyl, myslím.

0 0
možnosti

L52a98d13a 98N31o49v26a17k

1. 12. 2012 18:46

hehe.. nicméně hned jsme si nachali zavolat Palestinského velvyslance, abychom mu nějak diplomaticky vysvětlili, že jsme to nemysleli tak, jak jsme to mysleli....;-DR^

0 4
možnosti

článek zajímavý, dobře napsaný, ale i tak s ním nesouhlasím. Ukazuje problematiku 

Židů jen z jednoho úhlu. Oni se rádi staví do pozice těch utlačovaných a neradi mluví o tom, jak sami utlačují. I když ne v takové míře a takovými způsoby. Osobně beru židy neutrálně, proto mi spíše vadí jejich vyzdvihování na úkor jiných národů. Tak jako mají oni nárok na vlastní stát, tak ho má i Palestina. Proto já se za hlasování v OSN stydím.

4 8
možnosti

Asi vašemu postoji rozumím, ale nesouhlasím, Palestinci měli v minulosti již mnohokrát příležitost zřídit si svůj stát, nikdy to neudělali, vždycky jim šlo jen o to, pozabíjet Židy a vůbec se tím netajili. Netají se tím ani dnes, jen na poli diplomacie hrají jinou hru. Izrael nebrání vzniku státu, který má za účel normální funkci, tedy existovat a prospívat. Tohle jim nevadí. Vadí jim to, že Palestinci projevují neustálou agresi. Myslíte, že by jinak stavěli zdi? Že by to jen tak platili pro nic za nic? Bohužel Palestinci budou vždy usilovat o to, zničit Izrael a vyhladit Židy, mají to v krvi stejně jako ostatní arabský svět. Izraeli jsou jedno, chce si jen v klidu žít, o nic jiného mu nejde. Kdyby vám soused na zahradu denně házel vybuchující munici, určitě by se vám to taky nelíbilo.

6 2
možnosti
Foto

Pane Olšere, proč mne urážíte? Mohu Vás ujistit, že jsem nikdy v životě žádného Žida nehnal do transportů, co směřovaly do Niska, Osvětimi, Terezína, Treblinky, Lodže, Buchenwaldu, Dachau... Nebo jste něco podobného dělal Vy? Tak se už vyjádřete jasně, kdo je to ten Váš "VY"!!

2 5
možnosti

D82a46v10i82d 29P62e82š56e42k

1. 12. 2012 17:19

klid, narazi na naladu v ceske a moravske spolecnosti pri okupaci. Lide meli strach, aby to u nas nevypadalo jako v Polsku a tak se ridili (v zadnem pripade nerikam, ze vsichni) vetou "radeji oni nez my", zijme si v klidu pomozme nasincum a uvidime co nam prinese zitrek.

Neberte si to osobne, clanek se venuje jinemu tematu a rozhodne nema za ucel Vas osobne urazet. Nemel by jste byt tak vztahovacny, podobnych slovnich obratu muzete na internetu najit stovky a tisice, vymezovat se proti vsem nema absolutne zadnou cenu.

0 2
možnosti

Váš příspěvek mě potěšil, údaje v něm souhlasí s tím, co jsem se také osobně dopátral v související literatuře faktu. Bojím se, že pro Izrael nastávají těžké časy. Když se dívám na fotky z konfliktu v Gaze, vždy jsou na nich palestinské nevinné oběti a jejich oplakávající příbuzní a nebo po zuby ozbrojení izraelští vojáci, palestinská propaganda je skvěle zpracovaná. Bohužel když vidím, kam se ubírá trend evropské politiky, vidím že se množí stále více iracionálních politických rozhodnutí, která snesou silnou podobnost s nám známým oslavováním Sovětského svazu. Nyní se oslavuje sama EU, směřuje k centralizované federální evropské vládě a vydává nesmyslná nařízení omezující lidskou svobodu ve jménu "pravdy" a uděluje si Nobelovy ceny. Demokracie ve své zdravé formě umírá a není se tedy co divit, že se tyto postoje projevují i v otázce názoru na blízkovýchodní konflikt. Jak říkám, Izrael čekají těžké časy. . .

8 1
možnosti

Ode mne souhlas a karma

A ještě poznámka: Otec našeho současného ministra zahraničí dal k dispozici jeden za svých domů tehdy vzniklému Státu Izrael k zřízení svého zastupitelství....

9 1
možnosti

A jak to bude dál? V Evropě sílí vliv islámu, mohamedání se pomalu dostávají do politiky, síla USA klesá a brzy bude na první příčce Čína. Netroufám si odhadnout, co to bude znamenat pro Izrael. Vy ano?

5 0
možnosti

J90i13ř55í 89M24a20c11e89k

1. 12. 2012 7:15

Naprosto souhlasím. Měl jsem možnost několikrát projet Izrael i palestinská území a můj názor na dění tam zcela odpovídá tomuto článku.

21 3
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce