Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Saarinen

30. 10. 2012 4:53
Tak já nevím.

Vaše blogy se mi vždy líbily.Okamura jako senátor mi taky nevadí.Jako prezidenta ho nechci a myslím si,že to už opravdu přepískl.Ovšem tento článek je jedna velká mazanice,guláš-všechno naházené do míchačky a vylito na hlavu čtenáři.Sorry,ale srovnávat Landu s Kohoutem.Zaráží mě i Váše časté používání slova populismus.Jak mi někdo vysvětlil,tak toto slovo znamená,že člověk říká to co chce lid-národ slyšet,ale jde to proti oficialní politice vlády a vlád EU-logický závěr-lid-národ(národy EU)je hloupý až doslova debilní,když chce to co hlásají ti vyjmenovaní populisté(Wilders,EDL -Tommy Robinson,Vandas)V tom případě jsem i já populista a se mnou 70000 Ústečáků i když podle MCPC jsme všichni xenofobové a rasisti(co na tom,že naši prarodiče a rodiče toto město stavěli,pracovali pro ně a my jen mlčky přihlížíme jeho rychlé přeměně na cikánské gheto,plné špíny,bordelu, kriminality anedotknutelnosti muttykultur).Populismus nepopulismus -tvrdá pravda je,že směřujeme do občanských konfliktů).

0 0
možnosti
JK

tuan4

29. 10. 2012 18:47
Tak já Vás pane Olšere rozhodně nevypískám................!!

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti

Achenbach Šimon

29. 10. 2012 14:58
Tak už to chodí ... Vy jste pane Olšere zase

prožil za komunistů "sovětský sen". Z nevzdělaného havíře, psaním chvály na socialismus do havířského plátku jste na sebe upozornil jako nadějný kádr a soudruzi z vás udělali "novináře". Dokonce jste se dostal do socialistické žurnalistické "elity", do ČTK. Mohl jste jezdit do světa jako "důkaz, že i nekomunista a katolík má stejné možnosti v socialkistické společnosti". Samozřejmě tu odvrácenou stranu mince moc neinezerujete ... Jedno vám ale i já musím přiznat - dělal jste to z přesvědčení, opravdu vychutnával obvzláště pookupační dobu a nezměnil jste se ani po pádu totality. My vám věříme, že ta doba vaší "slávy" vám chybí, že jste zatrpklý a nedokážete přes srdíčko přenést svoji zbytečnost. Musíte se však smířit s tím - že ta doba vaší slávy je pryč a když se oháníte pouze znalostmi okopírovanými z internetu, vybranými a neověřitelnými z dalších zdrojů, vzdělání a slušnost tím nenahradíte.

1 0
možnosti
D

Draggo

29. 10. 2012 12:42
Kdyz mohl byt

nedouceny masinfira premierem nebo taxikar ministrem, tak proc ne prodavac popkornu?:-P

1 0
možnosti

Zdeněk Žíkovecký

29. 10. 2012 10:17
Tak takové to tedy je!

Konečně jsem pochopil, proč Břetislav Olšer píše ty své ódy na Čínu a její režim čtvrté cesty, místo aby se zastal okupovaného Tibetu - každý kdo se vysloví pro něco dobrého, slušného nebo morálního, zařadí se tím přece mezi prázdné demagogy a patetické populisty.

Jeho argumentace je naprosto přesvědčující. Je přeci podezřelé, že se člověk, jehož mateřským jazykem je čeština, cítil být Čechem. Jak je možné, že člověk narozený v Japonsku japonskému otci (a mající tedy pravděpodobně japonské občanství), mohl v době normalizace svobodně odjet do Japonska? Je obdivuhodné, jak autor krásně zanalyzoval Okamurův životní příběh, přestože podle svých vlastních slov v tom má zmatek; jaké dokonalosti by pak asi dosáhl, kdyby se před napsáním článku seznámil s fakty?  

Jsem mu vděčen, že mi konečně otevřel oči: žádný Tomio Okamura evidentně existovat nemůže.

1 0
možnosti
JN

Moravský Slovák

29. 10. 2012 7:17
OMYL.

Píšete  že pani Okamura získal post senátora ve Zlíně.  Doplňte si vědomosti o senátních obvodech.  Zlínský okres je rozdělen na dva obvody. Město Zlín je v obvodu č. 78. Pan Okamura senátorem za  obvod č. 80

0 0
možnosti
JM

jamijam

29. 10. 2012 7:58
Re: OMYL.

Tak kde ho získal?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS