Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W1

Woren 1

7. 8. 2012 8:19
Jak málo v ČR stačí k tomu,

dostat se do hlavních zpráv. Stačí neplatit vodu, obklopit se sr.. a bordelem, ucpat kanalizaci, "být opálený, hodně řvát a dělat ohně na náměstí ".... A Kumar ? Všichni tu víme, že to je jen další sprostý etno-vyžirka.

13 0
možnosti
A

AA00_multinekulturní_3

7. 8. 2012 8:28
Re: Jak málo v ČR stačí k tomu,

Mimochodem, má naše občanství ? Nešlo by mu neprodloužit pracovní smlouvu a poslat ho šupem zpět mezi ty jeho cikánské spoluobčany ?

1 0
možnosti
PK

Ccecil

7. 8. 2012 8:17
Mluvil jsem s jednou paní

a ta vykládala historku, jak Kumar učil na gymplu a ani po roce nebyl schopen rodičům na třídních schůzkách říct něco jiným jazykem než angličtinou a ani nemyslel na to, že by si snad měl vzít nějakého tlumočníka pro ty, co tím jazykem nevládli.A prý "Ten nám tu bude něco vykládat o porozumění. Je to vyžírka." A jak se zdá, bylo to hodnocení přesné.

4 0
možnosti
KK

rracek

7. 8. 2012 9:01
Re: Mluvil jsem s jednou paní

To jste tu psát neměla - ten příklad je spíš hloupý:-( -  protože kdyby učil v jakékoli skandinávské zemi, třeba zemích Beneluxu, ale dnes dokonce ve většině afrických zemí, tak by rodiče angličtinu zvládli,  ti ostatní by se zeptali - a byli by rádi, že s anglicky mluvícím učitelem se jejich děti naučí jazyk dříve. Nikdy jste si, paní ccecil, nevšimla, že se točí dokument třeba v nejchudší africké zemi, někde na skládce mezi chudáky - ale všechny děti klidně promluví na kameru anglicky? Takže někdy si zakládat na naší zaprděnosti je docela směšné.

3 0
možnosti
PK

Besák

7. 8. 2012 7:46
Díky

Díky za Váš příspěvek, i když mi po jeho přečtení vylétli  tlak i tep do neuvěřitelných výšek. Je ale dobré si připomenout, co naše nejublíženější etnikum provádělo, když se jim "rasističtí a xenofobní" gádžové snažili v době nouze pomoci!!

Bohužel, již dlouhou dobu je pro českou vládu typické, že se obklopuje parazity a nýmandy typu kumar, ombudsman, šimáček, šimůnková a jejich nohsledi. Ti si z této situace udělali opravdu zlatý důl, navíc s budoucností na dalších mnoho a mnoho let.

A nečasova vláda všemu nasadila korunu když posvětila "revoluční" strategii boje proti soc. vyloučení!

Opravdu nás nečekají hezké časy a pokud mají být cikáni budoucností této země, pak Bůh s námi, i když jsem ateista:-(

13 0
možnosti
ZD

lazenak

7. 8. 2012 7:42
...

pod tto se Vám se podepíšu...pokud bude tato vláda a lidé tolerovat a ještě nahrávat lidem jako je p.Kumar,Kocáb a jim podobní...kterým já říkám zlodějové chudých a tito budou lživou a štvavou propagandou podněcovat obě strany..nikdy zde nebude pořádek....:-/:-/:-/

8 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce