Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wiki5

8. 8. 2012 5:29
ted jeste pravdu

(ale naprosto objektivni) o bratrech Masinech

0 0
možnosti
U

uslaserjet

7. 8. 2012 6:53
To ma byt nejaka snaha pospinit V.Caslavskou

U Cecho Slovaku nebo co? Jeji syn zajiste sveho cinu dodatecne lituje a jak to bylo s jeho vychovou vedi pouze on a jeho blizci pribuzni , a nikdo jiny nema pravo bez padnych dukazu takto spekulovat o V.Caslavske ! Navic je ji v clanku nenapadne podsouvan dokonce antisemitismus a sobectvi  oduvodnovane  tak trapne , ze to  je na povazenou co vas k tomu osobnimu utoku na V.Caslavskou opravdu motivuje. Kazdopadne si myslim ze drtiva vetsina Cechoslovaku kteri prozili ty udalosti okolo 1968 si vazi V.Caslavske  nejen zato jak vte dobe reprezentovala CSSR ale i za jeji odvahu a postoj behem te normalizace ! Ono bude mozna blize  pravde ze Caslavske syna ovlivnilo vice to co doma videl nezli  matcina vychova,  ale bud tak nebo tak,  nikdo jsme u toho nebyli  tak nemame pravo takto hlasite spekulovat na verejnosti. Lide ve vzteku delaji ruzne  veci kterych pozdeji lituji a zabit v tomto pripade jiste nemel nikdo v umyslu. Jaky je vas umysl  nechci spekulovat ale tento clanek se moc nepovedl.

5 0
možnosti
W

www.stridavka.cz

7. 8. 2012 1:59
Situace dnes není lepší

Bohužel, opatrovnická justice stále preferuje jednoho rodiče na úkor druhého a při popouzení dětí proti druhému rodiči stále nedochází k odejmutí dětí popouzejícímu rodiči...

1 0
možnosti
TH

Gmurr

25. 8. 2012 10:03
Re: Situace dnes není lepší

RvRvRv

0 0
možnosti
LJ

Ladislav Jílek

6. 8. 2012 18:32
Byl bych opatrnější při vynášení soudu.

Prvou tragedií rodiny Odložilových byl rozvod, i když se to běžně slovem tragédie neoznačuje. Kdo ho zavinil? Nevím, netroufám si soudit. Pokud ho zavinila nevěra manžela, vysvětlovalo by to skutečnost, že zavržená manželka, která se s tím neuměla vyrovnat, proti němu poštvala syna...a pak už to šlo samospádem.

1 0
možnosti
W

wendulák

7. 8. 2012 3:00
Re: Byl bych opatrnější při vynášení soudu.

Rozvod zavinila despotická a veškeré tolerance povaha prosta VČ, která měla ráda především sebe, pak své děti a teprve potom někde daleko manžela. Manželé se nedokázali domluvit na společně domluvené jednotné výchově dětí, protože pí. VČ si prostě vychovávala své děti po svém. V jejím případě šlo v podstatě o tzv. opičí lásku, kdy děti dostaly všechno, co si umanuly a výtky otce (jeho snaha je vést k zodpovědnosti) byly prezentovány jako činy násilníka a despoty. Tak byl prezentován i navenek.

2 0
možnosti
AP

AlesPresler

6. 8. 2012 16:19
Fakt se to odehrálo v Bělé pod Bezdězem?

Bělá pod Bezdězem a Bělá pod Pradědem, kde se incident mezi otcem a synem odehrál, jsou od sebe hodně vzdáleny. Já vím, je to jen drobná chyba, ale kolik takových dalších  je v textu pana Olšera?

4 0
možnosti
AP

AlesPresler

6. 8. 2012 22:34
Re: Fakt se to odehrálo v Bělé pod Bezdězem?

Z Bělé pod Bezdězem se po několika hodinách stala Bělá pod Pradědem. O charakteru pana Olšera svědčí, že se za chybu neomluví ani náhodou. Takto postupuje ostatně u svých dalších článků - dotvoří je společně s diskutéry, ovšem nepřizná to ani náhodou... Fakt věříte, že v jeho současném textu nejsou jiné chyby?

1 0
možnosti
JM

klondyke

6. 8. 2012 16:16
Co je pravda a co lež

si každý múže udělat sám úsudek (pokud si ho už neudělal a nehodlá ho změnit) z líčení Věry Čáslavské v článku "z druhé strany" Semlela mě...(dost výstižný titul):

Že nesměla pracovat ani jako uklízečka (ale vystudovala po 1968 vysokou) v Mexiku ale byla na dobře placeném místě 2 roky (taktně zamlčela že její manžel Odložil s ní taky), že dřela na Hradě u Havla tak, že nikdy se nemohla podívat z okna, že syn byl náhodou ten poslední, co se Odložila "dotknul", syn neměl problém s maturitou, a j.

2 0
možnosti
VV

vaclav

6. 8. 2012 9:00
Pravdivý článek.

Děkuji.

2 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

6. 8. 2012 9:06
Re: Pravdivý článek.

no tisíckjrát opakovaná lež.....

2 0
možnosti
N

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

6. 8. 2012 8:39
ani to že je někdo olympionik z něj nedělá charakter

Podle toho co vím  (odmyslím li reakce hysteriků) před osudnou ranou se starý Odložil naážel do dívky svého syna a to velmi hrubým a na gentlemana nechutným zpsůsobem. A já se  nedivím ani chvíli že za to dostal po hubě.  Ani to že má medaili mu nedává právo chovat se sprostěš ke svým blízkým.Stejně tak jako to že Bém vylezl na K2  jej nevyviňuje z tunelů Pražského magistrátu

3 0
možnosti
W

wendulák

7. 8. 2012 2:41
Re: ani to že je někdo olympionik z něj nedělá charakter

nepleť se do něčeho, čemu nerozumíš a o čem nic nevíš. Odložil se do nikoho nenavážel, naopak ten vesnický buran Leskovjan dostal od mladého O. za úkol vyvolat se starým potyčku (mladý mu mezitím ještě objel ostrým předmětem auto), aby se mohl jako zapojit do rvačky tím, že se rozběhl k otci a v běhu mu udělil ránu pěstí. A protože si nic nepřipravoval, tak úplně náhodou v ní měl boxer, takže ne rána pěstí, ale rána boxerem způsobila ona smrtelné zranění. To vím bezpečně od přímých svědků, které velmi dobře znám (teda znal jsem už dávno předtím). Leskovjan nakonec přes veškerou manipulaci u soudu šel sedět, mladej dostal od Havla milost.

1 0
možnosti
PU

Pulp Fiction II

6. 8. 2012 8:33
Splácal jste toho hodně pane Olšere,

ale nevím, proč jitříte staré rány. Život panu Odložilovi nikdo nevrátí a jeho syn bude se svou vinou až do smrti.

4 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce