Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

KÁJA_D

20. 7. 2012 18:26
Z porovnání CVs je vidět,komu blogger straní.:-)

V CV kalouskově si blogger "vychutnává" Kaloskovo členství v Národní Frontě (po boku KSČ...) V případě Lessyho jen lakonicky ....."absolvoval Policejní akademii, pracoval na těchto funkcích v Policii......" (pod vedením jakéže to vedoucí politické strany to bylo?)  Samozřejmě, oba porovnávané životopisy jsou pravdivé, jen na jejich prezentaci je vidět osobní zaujatost. Nehněvejte se. :-)

0 0
možnosti

stařec bez moře

15. 7. 2012 7:10
pročetl jsem diskuzi

a docházím k poznání, že se mezi diskutéry určitě nachází někým placení jedinci vytvářející dojem, že "národ" to vidí jinak, než někteří chorobně nespokojení bloggeři.

0 0
možnosti

jirka1965

14. 7. 2012 7:07
Já už si to moc nepamatuju,

ale mám pocit, že v tom roce 2006 to byla sóloakce Kalouska, kdy se dohodl s Paroubkem na koalici podporované KSČM.  A na tuto svoji akci potom i dojel a byl donucen rezignovat na post předsedy KDU-ČSL. Pamatuji si, že i členové vedení KDU-ČSL se za něho nepostavili a navíc tam byl příšerný tlak z regionů.

0 0
možnosti

Annubis2

14. 7. 2012 6:13
Hon na čarodějnice

Vážený pane bloger. Plácáte! Pan Šťáva z Diag Human je normální podnikatel, který měl styky. Kdo by nechtěl mít styky...i Vy byste chtěl mít styky. Pan Šťáva z Diag Human obhcodoval se vším co je lukrativní a to že je kamarád Kalouska taky nic neznamená. Ba naopak, podívejte se, kam se dostala naše serologická produkce? Ha , napovím vám. Leda do...riadne.Do kanálu se raději vylily hektolitry lidské plazmy a bylo po vědě, ( mimochodem hádejte odkud pocházela vakcína proti pravým neštovicím) A zase vám napovím od nás.Nyní se můžeme klouzat.

2 1
možnosti

holkazhane

14. 7. 2012 6:30
Re: Musím říct,

že i já bych chtěla mít styky. V mém věku to není už tak snadné, ale kdo by je nechtěl mít, že? Porovnat dvě osobnosti veřejně známé není problém. S Kalouskem a spol. se opravdu můžeme jít klouzat. Jen se nikdo neptá, jestli o to vůbec někdo stojí.

4 1
možnosti

1888

14. 7. 2012 4:24
Je videt ze Kalousek

neni prislusnikem VV prospikovane mobilnimi zaznamniky a nedava si pozor na hubu. Uz nekolik dni marne s napetim ocekavam ze se dozvim co vlastne ten rabiat vlastne rekl.

1 1
možnosti

NTPT_POTRETI_ZAKAZANY

14. 7. 2012 2:43
no jsem zvědav

co budete psát jestli se náhodou ukáže, že v případě Parkanové má Kalousek pravdu - tedfy že žádnou zákonem uloženou povinnost neporušila.  slovo promiňte asi nezazní...

2 1
možnosti

Vasco.idnes

14. 7. 2012 6:58
Re: no jsem zvědav

Je vůbec možné, že tady ještě po tolika dnech omílání existuje někdo jako vy, kdo nechápe, že tady o obvinění Parkanové a o to, jestli má Kalousek nebo nemá pravdu, vůbec nejde? Tady jde o to, jakým způsobem Kalousek tu svou pravdu podává a v této souvislosti o jeho nepřijatelné přešlapy a chování. :-P

4 1
možnosti

hovn

14. 7. 2012 0:12
Že budete psát

o Kalouskovi bylo jasné již z nadpisu a kýblů špíny, které pravidelně vyléváte ve svých spiscích ale zajímá mě, kdože je ta druhá osobnost, jejíž sláva se určitě hvězd dotýká

4 1
možnosti

qwe111

14. 7. 2012 0:22
Re: Že budete psát

jojo, cely svet se spiknul, aby mohl pospinit kristalove cistou osobnost pana Kalouska.;-)

A vubec - kazdy kdo ma nejake vyhrady proti Kalouskovi je bolsevik, to je znama vec, takze tim bych to cele uzavrel ;-D

10 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS