Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TS

Taisun

1. 7. 2012 12:29
Autore

Vy jste tak nenávistný člověk že to se musí vidět.Navíc máte tam tolik faktických chyb že to je hrozné

0 0
možnosti
JB

Jarouš Brko

24. 6. 2012 14:01
Nevím

Pane pisatel ti hoši vás nestojí nic ale proč nejste tak přísný i na ty které platíte i vy?Různé politiky kteří se nám smějí za naše peníze do ksichtu.Pan Werich by vás nazval chodícím podebraným nežidem!Pěknou neděli!

2 0
možnosti
VK

VLAKR

24. 6. 2012 11:57
Souhlasím a dávám karmu

Naši fotbalisté na Euru dosáhli maxima, na víc jednoduše neměli. Není to ale žádný důvod k sebeuspokojení. Situace v českém fotbalu je dosti tristní, vedením fotbalového svazu počínaje. Jeho budoucnost nevidím vůbec růžově.

Autor má v mnohém pravdu. Ti, co mu v komentářích nadávají, by se měli podívat na karmu článku.

1 0
možnosti
TSJ

Ty ses jatro

24. 6. 2012 12:09
Re: Souhlasím a dávám karmu

Oba dva tlacháte takové ptákoviny, že to snad nemá ani cenu komentovat.. Autor článku si představuje sportovce jako gentlemana co ani neprdí. Svět sportu už dááávno není o gentlemanství. Sportovec musí být i showman! Musí provokovat! Usain Bolt by byl jen ryychlý, ale je to showman + je rychlý! Cristiano Ronaldo je to samé v bleděmodrém! Paul Gascoigne byl dokonalý raubíř a dav ho miloval. I tohle je fotbal! Autor toto nechápe! Ano, je to bussines jako každý jiný! Dres Mirka Dušína si nikdo nekoupí, dres raubíře každý. I to je fotbal. Milan Baroš vzal balon, přesprintoval pul hřiště a dal gol! I za tohle mu to platili 60 mega ročně! Nemyslím si že by vedení Liverpoolu bylo padlé na hlavu a nevědělo jak ocenit hráče. Ostatní plky v článku nemá cenu komentovat. Srovnávat hráče kolem Masopustu co hráli za čest s hráči dneška hrající za miliony.Panebože! Fotbal se posunul za těch 50 let o miliardu světelných let, ti hráči by dnes sotva hráli na lavičce..dnes jsou hráči atleti!

3 0
možnosti
PK

gesslish

24. 6. 2012 11:56
Jako jo...

Asi bych se nepodepsal pod všechny ty vaše radikalismy, ale obecně je fakt, že tomuhle výběru nějaká morálka, nadhled a úcta k čemukoliv, co jen trochu zavání principy fairplay zcela chybí.

0 0
možnosti
TSJ

Ty ses jatro

24. 6. 2012 11:23
Autor článku je komunista.

Jinak si to neumím vysvětlit.. Co věta to perla.. Radek drulák prý přivezl z EURA stříbro.. panejo... Radek Drulák hrál na celém Euru možná 10minut a dnes? Řídí dodávku a dva týdny před výplatou hledá po kapsách drobné. Milan Baroš at je jaký chce (a vy ho osobně neznáte, jen jste krmen médii) ve svém oboru toho dokázal sakra hodně. Ve 20ti letech dostal smlouvu s Liveropoolem na čtvrt miliardy korun! Neříkám, že veškérá úspěšnost se odráží v tom kolik vyděláte, ale sport...a fotbal k tomu. Pane... nic na světě nespojí lidi jako fotbal. Ať jste kdekoliv, všichni ví o co jde. Jezdím pracovně a obchodně po celé Evropě a vždy když na konci jednání dojde řeč na fotbal, jsem rád že ta vážná tváž z jednání se najednou pousměje a začne vyprávět o euru 2004 kdy jsem s Nedvědem otočili z 0:2 na 3:2 .. a dodnes slyším jaký to byl super match! Že vy to máte obráceně a nemáte rád lidi co se fotbalem baví... Váš problém..

6 0
možnosti
AK

Antonín Koniáš

24. 6. 2012 11:27
Re: Autor článku je komunista.

On nemá rád žádné lidi, s výjimkou komunistů a Číňanu. Hluboce nenávidí Tibeťany a Američany.

4 0
možnosti
R

rulemaniac5

24. 6. 2012 10:03
autore vy jste take pekny primitiv

urazet lidi ze jsou dav hloupych upocenych primitivu jen proto ze fandi nejakemu sportu a tem kteri ten sport provozuji muze jedine zase primitiv, o jedincich v onom kolektivnim sportu si mohu myslet cokoliv ale jako celek je to proste narodni tym

jedine co z clanku cisi je zavist ze berou miliony, a nenavist k fanouskum ze je bavi fotbal kterej vy nesnasite

opet se projevujete jako totalni hlupak jak je vasim zvykem, jen urazet lidi kteri nejsou jako vy ... doufam ze valna cast naroda nechce a nebude

Rv

7 0
možnosti
AK

Antonín Koniáš

24. 6. 2012 10:24
Re: autore vy jste take pekny primitiv

K tomu jste došel až teď?

1 0
možnosti
O

ortles

24. 6. 2012 9:55
Vy všichni zbožňující ty hochy z fotbalu,

je vám jasné, že ti chlapci vás mají jako póvl, stejně jako novináře.

Vždyť jste proti nim chudáci, nuzáci a co si kdo dovoluje jim vyčítat, že dostali 4 dardy od rusáků.Nebo že si neškrtli s Portugalcema.

Jen oni vědí, že jsou úžasní.Novinář, který si dovolí je nezbožňovat bude slovy Baroše zavražděn.

Je toto normální?

Jsem ČECH , ale neskáču jak by si zlatí hoši přáli.

3 0
možnosti
NB

nafouknutá bublina

24. 6. 2012 13:41
Re: Vy všichni zbožňující ty hochy z fotbalu,

Pokud se jako póvl chováme, pak nás berou jako póvl. Nejsou tady od toho, aby se s někým bratříčkovali, ale hrají fotbal a lidé se tím baví. Co se týče novinářů, když jim řeknete, že odpovídat nebudete, lezou Vám po zádech a cpou Vám mikrofon do obličeje. A chudáci, ani nuzáci nejsme, jen prostě nemáme tolik, co fotbalisté. Od Vás je to ale jen závist. O žádné vraždě také řeč nebyla. Vy jste nikdy nikomu neřekl ve vzteku, že ho zabijete? Pak jste asi spadl z Marsu. A navíc, nikdo by ani náhodou nechtěl, aby zrovna Vy jste skákal, i když jste Čech.

1 0
možnosti
Y

Yarda.

24. 6. 2012 9:42
Já jsem taky sportoval,

provozoval jsem takový sedavý sport, dokonce jsem se zapsal do tohohle seznamu

http://www.aecr.cz/sekretariat-stary/ODZPLST.HTM

a skákal kvůli tomu někdo? A proč taky?

Pokud to nebude za moje peníze, tak si páni čutálisti mohou třeba v malém vápně honit brka. Navzájem.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

24. 6. 2012 9:14
Někdo primitivně nadává,

jiný píše primitivní články, na kterých si honí karmu (možná i něco jiného ...). Viď Břeťo? ;-)

8 0
možnosti

Alexandr Špáta

24. 6. 2012 9:24
Re: Někdo primitivně nadává,

Ale ne to jen Břéťa se neuměl nikdy v životě uvolnit a tak  mu holt ty kožený tanga nejdou z mysli a už nesejdou až do konce jeho dní. Jo závist, že to někdo dokáže je strašně blbá věc. No a jak udělal z Druláka sobě rovnýho svatouška, tomu on říká umělecká licence. Asi moc na Krause nečučí a uvolnit se taky holt neumí. A navích v něm tepe krev jezuitů ochránců mravnosti. Prej bude zákládat spolek pro mravnost. heslo má už vymyšleno - mravnost nade vše.

5 0
možnosti
OK

obr Kolodej

24. 6. 2012 9:11
Tak to vidite.....

Priznal ze fotbalu nerozumi, ale clanek o fotbale stejne napsal.

Bystry chlapec !

7 0
možnosti
T

trophop

24. 6. 2012 9:13
Re: Tak to vidite.....

Hop .hop hop...............:-P;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce