Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mysmff

25. 5. 2012 10:51
pozorování

Jak sleduji teď příspěvky pana Olšera a nadávky, které na něj míří v diskuzích, myslím, že by se blogeři měli mírnit a používat hlavu, zdá se mi, že zde všichni zapoměli třeba na útoky mladíku na romské domky, kdy jim je v noci zapálili molotovama, ani my nejsme bez viny, jediné, jak se dá toto dát dohromady, že si každý zamete před vlastním prahem.

Jinak když čtu ty nadávky na pana Olšera, nedivím se, že máme takové politiky, když vzešli z těchto lidí.

0 0
možnosti

Mysmff

25. 5. 2012 10:53
Re: pozorování

upřesňuji, diskutující by měli používat hlavu, ne všichni z nich musí být i blogeři, omlouvám se za nepřesnost

0 0
možnosti

BobSenklar

24. 5. 2012 23:56
Nikdy !

1 0
možnosti

totální deziluze po roce 1998

24. 5. 2012 11:59
ten olšer je navenek fakt kouzelnej dědoušek ...

ale uvnitř asi pěkně zlej !!!    jeho článek ve stylu   "no bóže,tak ukopli ledvinu nějakýmu dealerovi drog"   je podle něj oukej a ještě vyžaduje omluvy ... to se fakt jen tak nevidí ... no , věk nakonec dožene každýho ...

11 0
možnosti

Bouše

24. 5. 2012 9:18
Především je nutno říci,

že stejně, jako jedna vlaštovka jaro nedělá, nedělá jeden ulhaný Ukrajinec ze všech Romů beránky. Všechny předchozí excesy na Šluknovsku zůstávají drsnou realitou. :-P

5 0
možnosti

listram

24. 5. 2012 8:22
A

proč se omlouvat cikánům? Za to že ačkoliv je pořád hodně otazníků v "pádu ze sedmého patra" pan Olšer opět ví vše dopředu? Ono i kdyby se ukázalo že ten kluk kecal ,alespon to předvedlo tu  souzněnost většinového obyvatelstva (které mimochodem čeká na omluvu za zvěrstva páchané cikány) s tímhle etnikem.

1 0
možnosti

assco

24. 5. 2012 7:37
Jen par poznamek.

Koukam, ze mnoha lidem nestaci fakt, ze je to jiz druhe po sobe jdouci krive obvineni Romu z nasilnych cinu (ktere se provalilo). Pred tim to bylo prepadeni v Liberci. Nebyl bych rozhodne tak nekompromisni k detem (v 15cti je jeste dite) jejich vymluvy jsou totiz jen odrazem myslenek rodicu. Z rasistu tak hlupaky udelal jejich vlastni rasizmus. Treba jim to konecne dojde.

1 0
možnosti

obr Kolodej

24. 5. 2012 6:38
Omluvit se pane Olser musite vy.

Ten kluk zadne drogy neprodaval. Byla to novinarska kachna a seriozni zurnaliste to temer okamzite uznali a opravili. Vy jste na te lzi trval i nadale.

A pokud se zacnete omlouvat, nezapomente ani na miliony obeti zrudne komunisticke diktatury v Cine, kterou zde tak casto a rad vychvalujete. Protoze to neni o nic lepsi nez obhajoba nacistu a jejich zlocinu.

7 0
možnosti

assco

24. 5. 2012 7:38
Re: Omluvit se pane Olser musite vy.

mno to je hodne nastavena kase, co?

2 0
možnosti

slusna a kulhankova

24. 5. 2012 4:15
Lžeš především ty, Břetíku,

ostatně jako vždy! Protiromskou demonstraci neorganizovala žádná Dělnická strana či někdo podobný, ti se jen přiživili na demonstraci, kterou pořádali břeclavští občané. A ti k tomu asi měli mnohem víc důvodů, než jen případ nějakého "napadeného" kluka. Kdyby v Břeclavi bylo s Romy všechno v pořádku, nikdo z nich by do ulic nevyrazil. Ovšem to jsi celý ty, abys to celé nepodal demagogicky, nezdůraznil hlavně nácky (už jenom za to by tě měli ti tzv. náckové žalovat, protože mnoho z nich nemá s nácky nic společného, i když to do nás budou mainstreamové média a Olšer goebbelsovsky neustále nalívat) ... předpokládám, žes' do článku umístil i holocaust (nečet jsem to celý, protože mi stačil jen úvod) a své známé, co přežili Osvětim. Nemá to sice s věcí nic společného, ale je to už taková klasická olšerovština.

3 0
možnosti

Pierre de Croissant

24. 5. 2012 14:26
Re: Lžeš především ty, Břetíku,

co do toho pleteš osvětim,

1 0
možnosti

pouyt

24. 5. 2012 3:54
Lez a vymysl je jakysi zpusob zivota velke casti Cechu.

zapomente na tu omluvu.

0 0
možnosti

Vím, že něco vím?

24. 5. 2012 0:55
Omluva, omluva

Ta by snad byla na místě, ale je v podstatě k ničemu.

Všichni, včetně mne, jsme se nechali opít falešnou, mediálně virtuální, realitou a jsme v podstatě za blbce, protože vše je jinak.

Kolik blogů a diskusí je podobného typu, nemůže člověk posoudit, protože má informace ve většině z médií, kterým se nedá příliš věřit.Nikdo vlastně pořádně neví, v jakém světě žije, asi každý ve svém- virtuálním.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS