Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

akaša

24. 3. 2012 20:41
Plynárna Úžín

Ze dne na den se zrušila plynárna před dokončení byly dva nové kotle za 120 mil.Pět chlapečků z Prahy tuto pynárnu koupilo.Jednalo se vlastně o cenu šrotu. Za dva roky obdrželi majitelé 200 mil. korun na asanaci celého prostoru.Okamžitě 100 milionů šlo na konto ODS. A taková je praxe[>-][>-]

0 0
možnosti

SID09

25. 3. 2012 11:53
Re: Plynárna Úžín

A vo tom to je soudruzi, vo tom to je.  Musí být správné kontakty na dojení státní kasy. Pokud jsou, není třeba ani žádného potu. Jen se člověk nesmí bát mazat, mazat, mazat a mazat - na těch správných místech. !!!!!!

0 0
možnosti

obr Kolodej

24. 3. 2012 20:01
je to bida, vazeni

I kdyz nevim, co z clanku pana Olsera je pravda a co obycejne klepy, musim s nim tentokrat castecne souhlasit.

I kdyz je zivotni uroven a mira osobnich svobod nesrovnatelne lepsi nez za zlocinne komunisticke diktatury, presto vladne v CR, stejne jako v dalsich postkomunistickych statech neuveritelna korupce. Protoze je v zapadnich zemich tento problem mnohem mensi, je jasne, ze za to muze vice jak 40 komunisticke diktatury. Problem ovsem zustava, co s tim.

Ja zatim na internetu ctu desitky  clanku podobnych tomuhle, ale nikde zadne reseni. Vetsina autoru se dokonce ani neodvazuje ukazat prstem na vinika a vini jednotlive politiky, lidskou chamtivost a ti nejhloupejsi dokonce "kapitalismus".

Co takhle najit reseni, panove a damy? Prestat nadavat, vyhrnout si rukavy, prestat verit hloupym slibum levicaku a zacit sami od sebe. Podle masarykovskeho - nebat se a nekrast  !!!

S kvilenim se vpred nepohnete.

1 0
možnosti

gaučo

25. 3. 2012 0:00
Re: je to bida, vazeni

problém co s tím je jednoduchý " nebát se a nekrást" toť vše Gaučo

0 0
možnosti

3lipy

24. 3. 2012 17:55
Nebýt těch "ničemů" z VV

Tak dodnes nevíme v jakém hnoji jsme žili. Ano. Jen díky jim, se to svinstvo vyvalilo ven a zaplať pánbůh se mohým otevřely oči...

3 0
možnosti

překabátěný petr

24. 3. 2012 19:21
Re: Nebýt těch

Keci a včem žijeme nám opravdu příkladně ukázali...;-D;-D;-D....prostě ti pičusovéRv.

0 0
možnosti

NobodyWasHere

24. 3. 2012 15:15
tak nějak při Vašem přesvědčení

o vyšší poctivosti již "zajištěných" zapomínáte na staré rčení, přiřčené, tuším siru J.P.Morganovi (jinak potomku piráta Morgana, později guvernéra Jamaiky, jenž proslul především vypálením a vyloupením tehdy španělské Panamy), že  "Money are power - and more, more Money is more, more power" ....... což platí dodnes a platí to i naopak - tedy nejen, že peníze generují moc, ale i moc generuje prachy. Proto jediný poctivý politik je ten, co má u hlavy něco v ráži alespoň .45 ACP - permanentně.

1 0
možnosti

SecondWisdom

24. 3. 2012 14:59
"Věci Veřejné"

Já myslím, že to bylo varování, ale nikdo tomu nevěnoval pozornost. ;-D

0 0
možnosti

Hawránek

24. 3. 2012 14:57
Podle mě bylo hlavním cílem strany VV penězovody ze státního

rozpočtu odklonit do nových koryt. To vše onálepkováno dinosaury a bojem proti korupci. Leč po krátkém a zuřivém boji byli poraženi na hlavu a za nadšené spolupráce sdělovacích prostředků zašlapáni v prach, kde leží podnes a občas si přijde někdo zapíchnout kopí do dodělávající veveřice, nebo alespoň kopnout.

Snaží se ještě posbírat nějaké bodíky tím, že vystartují proti nějakému "vládním návrhu", aby ho pak v tichosti za pár dnů pomohli odhlasovat.

1 0
možnosti

oslik

24. 3. 2012 14:39
Kdy se ten dobytek, který nám tu střídavě vládne,

začne chovat zodpovědně? Až nad ním bude nepřetržitě viset damoklův meč. Nemohu si pomoct, ale ta špína, která se dere nahoru, potřebuje mít nepřetržitý strach ze zloby občanů, jako prase drbání.

3 0
možnosti

greybeard-

24. 3. 2012 14:59
Re: Kdy se ten dobytek, který nám tu střídavě vládne,

Ze zloby občanů?;-D  Českých ?;-D   Přeci nejsme jako oni;-(

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS