Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

svatáDala

20. 9. 2011 16:50
Souhlasím

s článkem a mohlo by se pokračovat ještě dál a dál. Kdyby lidi opravdu věděli co všechno dostávají cikáni za dávky, protáčely by se jim panenky a" otvíraly kudly v kapce"!!!!! Když jde "majoritní občan" v těžké finanční situaci pro dávku a ještě se studem, že tam vůbec musí, stejně nic nedostane a je mu "doporučeno", aby si prodal TV, rádio, auto, má-li dům či byt v OV tak ten taky, šperky a další a další cennější či potřebnější věci k dennímu běžnému životu. Ano, takto se přistupuje k občanům.

Na úřadech rozlišují barvu pleti a ne my ostatní. My jen musíme snášet dennodenní verbální či neverbální napadání ze strany cikánů a to především mládeže, která se neskrytě "povznáší" nad majoritu a dává najevo, kdo je tady pánem. Starší generace je vychována komanči. Život typu -já makat nemusím a dostávám více peněz jako ti pitomci, co denně chodí do práce- je jaksi u nich nepsaným pravidlem. Pokud holka po ZŠ jde na mateřskou je z obliga. Pak další a další. Na co se teda vzdělávat??

0 0
možnosti

svatáDala

20. 9. 2011 17:03
Re: Souhlasím

Nejsmutnější na tom je, že se najde vždy nějaký "parazit", který bude na čemkoliv profitovat. Kumar by se měl angažovat v Indii, jelikož tam jsou na tom hůř ve slamech, než cikáni v ghetech. Tam by jej však stát tak štědře nepodporoval a musel by ject tzv. na vlastní triko. Jsme národ opravdu štědrý, ale jak ke komu.

Kohout je kapitola sama o sobě. Jak lidé můžou věřit podvodníkovi a lháři?? Ještě k tomu se vlastně chová stejně jako ti nepřizpůsobiví z řad cikánů, neplatí nájem, elektřinu atd. Je to jako když zloděj volá, chyťte zloděje. Vlastně se ani nedivím, protože politici také vždy jen slibují a "skutek utek" a jde jim jen o sebe!!

Jsem pro razantní řešení, neplatíš nájem podruhé, přijdeš o dávku na bydlení. Nechodí děti do školy, přijdeš o přídavky, nechceš pracovat, přijdeš o sociální podporu. Ne, něco za něco, ale plnit si svoje povinnosti jako ostatní občané tohoto státu. Jak potom k tomu přijdou ti poctiví? Jak to, že u některých cikánů to jde se přizpůsobit a jiní ne?!

0 0
možnosti

tuan4

20. 9. 2011 10:52
Naprostý souhlas...........................................!

R^R^R^R^R^

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

19. 9. 2011 16:30
Fakt jsou Cikáni tak blbí?

že si neumí udělat pořádek se svými násilníkyˇ?Bílý Čech toho vydrží hodně,nechá se okrádat státem,exekutory,cikány,všechno to snese.Ale vzbouří se,když mu jde o zdraví a život.A při takových příležitostech obyčejně i padne prolhaný režim.V tomto případě systém poklidného parazitování Cikánů na ostatních.Copak to Cikáni neví a "řežou si větev" zadarmo poskytovaných peněz a výhod od státu?

0 0
možnosti

Ormir

19. 9. 2011 15:55
To by měl podepsat každý žadatel o podporu

Žádám spoluobčany - dańové poplatníky o podporu a přistoupuji na podmínku, že za to budu muset něco odvést. R^

0 0
možnosti

petrph

19. 9. 2011 11:29
všechno je to o politické zodpovědnosti

vlády vůči občanům. A už nyní vidíme kterým směrem se vydává. Rozhánění průvodů obušky a vodními děly se začalo hned, zatímco změny zákonů vůči Romům se teprve slibují.

Pro řešení situace bych očekával pravý opak.Okamžité odhlasování zákonů,řešících jak drobnou kriminalitu tak i zneužívání dávek, a naopak tolerance vůči protestním průvodům, dokud nedojde ke skutečným násilnostem... 

Jak tomu bude za půl roku, rok? Potřebné zákony ztracené kdesi v jednání komisí a mezikomisí a proti každému protestnímu průvodu bude policie posílat dál silně ozbrojené oddíly aby je rozehnaly???

0 0
možnosti

obcas

19. 9. 2011 8:48
Kazdy clanek na dane tema

muze mit spoustu podob. Prezentoval jste jednu z nich.

Bude-li pro Vas alespon male povzbuzeni za 1 ode mne, mate ji. Jinak ji hodte klidne do kose.

0 0
možnosti

maxas

19. 9. 2011 8:18
Opět bláhové a naivní,

Co si proboha myslíte že udělá na parazitický způsob života uvyklý rom v okamžiku, kdy přestane dostávat dávky, ať už z důvodu nesplnění pracovní povinnosti, nebo absence dětí ve škole? Zákonitě zvýší svou kriminální aktivitu a bude nadále hledat způsob jak státní systém "očůrat".  Dokonce ani využití stávajících zákonů umožňující odsouzení a uvěznění není k ničemu, za prvé naráží na antirasistickou histerii, která vládne Evropou, za druhé uvězněné stejně musí stát živit (dle norem EU, aby nestrádali), za třetí stát se musí postarat o armádu dětí zbylých po uvězněných rodičích. 

Jinýmy slovy : problém nepřizpůsobivého etnika, jako jsou romové je v demokratických poměrech neřešitelný, brání tomu především Charta lidských práv přifařená k ústavě a antirasistická histerie v obecném povědomí. Tvrdá represe včetně detenčních táborů s nuceným pracovním nasazením, je v současných poměrech nereálná. Kosmetika ,rozžvaňování a metení pod koberec, tak to bohužel ještě nějaký čas bude.

0 0
možnosti

bull004@seznam.cz

19. 9. 2011 8:13
Jak se mohou slušní lidé nechat vyprovokovat

Kohoutem a falešným ministrantem? Jednoduše. Všude v republice už jsou naštvaní na cikánské parazity, kteří loupí a přepadají jejich ženy a děti. Ale chybí někdo, kdo řekne "pojďte demonstrovat proti nepřizpůsobivým". Takže když se pak někdo najde, a klidně i podvodníček Kohout, jdou. Věřte, že by šli, i kdyby se našel někdo jiný. Otázka je, co bude, až se najde někdo s radikálnějším programem a lidé, zahnaní do kouta cikánským terorem, půjdou za ním. To se pak multikulti pomatenci a etnobyznismeni budou divit, kde se to v lidech bere a přitom největší zločinci jsou právě oni.

1 0
možnosti

maxas

19. 9. 2011 8:20
Re: Jak se mohou slušní lidé nechat vyprovokovat

R^Jo, hezký, tak nějak to asi bude.

0 0
možnosti

Zani

19. 9. 2011 8:06
Dobrý, ale...

má to jeden háček, když budete hned zavírat lidi za nepovolené demonstarace, budeme jednou muset parlament rovnou oběsit, bez toho , že by jsme mohli na demonstraci, požadovat aby se oběsili samy. Takovou demonstraci těžko povolej.:-)

0 0
možnosti

bofums

19. 9. 2011 7:48
Řešení má v rukou parlament a vláda.

Zákony, o kterých píšete, musí vydat parlament a jejich dodržování zajistit vláda. Pro člověka, který celý život

spoléhal jen a jen na sebe, případně na své blízké,  je Vámi navrhované řešení jasné-  podporování lidí,

kteří  žijí z toho, co získají okrádáním druhých / ať krádežemi nebo vyssáváním t.zv. sociálních dávek/, nemá

 s morálkou nic společného. Je už nejvyšší čas, aby : " Kdo nepracuje, ať nejí" ,nebylo jen pouhou frází!

0 0
možnosti

maxas

19. 9. 2011 8:29
Re: Řešení má v rukou parlament a vláda.

kardinální problém je ovšem v tom, jak přimět nepracujícího aby přestal jíst. To bude dost fuška!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce