Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kádrovák2011

13. 2. 2011 19:51
Pane Olšer, máte dar, podobně, jako já,

říkat si o průšvih. Karmu jsem dal, článek mne správně pobouřil - vím o tom všem asi tak dlouho, jako vy (naše děti chodily spolu na Kasmonautů). Těžko vám radit, asi - pokud bych našel vaší odvahu psát "co vím", zaměřil bych se na méně témat a psal vše cíleněji.. Váš záběr - od cestování, focení, celosvětový politický přehled, se pak zcela vytratí a osobně si myslím, že dnes zvolené téma, je směr, kterým bych se asi vydal.., pokud bych si chtěl v tomto státě vydobýt nějaké právo, podle svých představ.. Víte, že z Cibulky udělali málem blázna (a sám dnes z jeho seznamů čerpáte), říkáte si o podobný průšvih, jako "bláznivý novinář", která má sice pravdu, ale je mu to platné jako "mrtvému zimník".. Prakticky se z vás stává novodobý E.E.Kisch alias "zuřivý reportér".. Již déle přemýšlím, jak se s vámi spojit a poradit se, zda nenajdeme nějaký směr.., kudy psát dále.. Máte dar psát.. Ale píšete tolik a ke všemu, že se ty myšlenky nějak vytratí..

0 0
možnosti
MD

zzdravii

13. 2. 2011 16:19
A co Pavel Kořán?

Nynější šéf ČSTV, kdysi šéf odd. TVB ÚV SSM 8-o

0 0
možnosti
KT

Ježikača

12. 2. 2011 11:06
ano, jistě.

k moci se prostě dostávají egomani a ti převlékají kabáty dle potřeby. ale to je jev starý, jako lidstvo samo. osvícený monarcha a otec vlasti se holt rodí jen jednou za dlouho. to ovšem neznamená, že by to bylo příjemné.

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

10. 2. 2011 23:46
Pane Olšere

zde docela dobré, ale s pamfletem proti lékařům jste se moc nevycajcnoval, to mi veřte.:-/Jste poněkud rozkývaný jedinec.

0 0
možnosti
MK

sarumánek

10. 2. 2011 22:58
máte smůlu

V demokracii holt platí, že podnikat může každý bez ohledu na své politické názory a na svoji minulost. Já vím, že je tady spousta lidí, kterým se stýská po starých dobrých časech, kdy se každý musel pořádně prokádrovat než mu bylo cokoliv dovoleno, ale ta doba je už holt pryč - a já na rozdíl od autora říkám zaplať pánbů. :-)

0 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

10. 2. 2011 23:42
Re: máte smůlu

Ty patříš k Hušákovi nebo mu děláš jen "křoví"?

Taky agent?:-/

0 0
možnosti
A

Ardan

9. 2. 2011 9:44
Realita.

Máte karmu. Bohužel platí ještě víc "Všichni jsme si rovni, jen někteří rovnější".

0 0
možnosti
PK

tyfor

9. 2. 2011 9:19
Nejsme jako oni

Oni už jsou v cíli a my stále ještě na té stejné startovní čáře !!

0 0
možnosti
U

uzsutuzas

9. 2. 2011 4:17
Klasicka ukazka cinnosti komancu a levicaku

mnoha odstinu u nas ve stylu cim hure, tim lepe. Neco podobneho nam dnes a denne predvadi sockomanci ve vlade, senatu a odborech, kteri uz pro znacnou levicovost nasi falesne "pravice" nemaji krome lzi, slibu a astronomickych dluhu co nabidnout. Zbyva jim taktez jen zaskodnictvi, zmatek, chaos a destrukce.

-

Pozn: maximalni uspech komunistu je primo umerny jejich minimalnim poctu na kandelabrech

0 0
možnosti
Y

yyjy

8. 2. 2011 23:24
"Nejsme jako oni !". Jedna hloupá věta z několika chytrých.

Tam se to zrodilo a ustanovilo. Strýčkotetičkovská StBácKočkovská mafie.

Zavření babičky bylo už zbytečně ostudné. K zavření dědečka už snad nedojde. Jen je třeba je FŠECHNY po zásluze odsoudit. Nenechat soudit komunisty ani bývalé. Vzít ostudné komunistické důchody(ne jen 10%) a přerozdělit je těm, kteří za komunismu trpěli a berou důchody podle práce v kotelně. 117+3snad příště včas koupí postupuje pomalu, ale jistě. První šance na změnu od roku 1948. Snad je nezlkvidují a konečně postaví komunisty mimo zákon, jako nacistyfašisty.

0 0
možnosti
W

Wabo

8. 2. 2011 20:38
Tuneláře z oblasti Českomoravských tunelů

Pane Olšere, nabízím malou inovaci k popisu obrázku: ... čekají na posilu z oblasti Českomoravských tunelů.  Pak už to sedí dokonale.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS