Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

hugous.z.lipek

13. 8. 2010 20:30
v našem krajském městě

je každá pátá těhule.Tedy bílá,předpokládám,že družka,ne manželka.Ty se dneska nenosí.Takže žádný islám,ale bílé holky,které pokud vědí,s kým to mají(s kterým druhem:-),tak je to OK.Aby to nebyly zase děti barevných....Už vidím jak mě admin smaže:-))))))));-D;-D!!

0 0
možnosti
H

hugous.z.lipek

13. 8. 2010 20:34
Re: v našem krajském městě

a ještě:islámisti nejsou teplouši,tak se holt množejí.Naši oteplení si musí jen adoptovat.;-D

0 0
možnosti
B

Bucharovic

13. 8. 2010 13:45
.

KarmaR^ V.Kroupa

0 0
možnosti
G

Gašpo

13. 8. 2010 12:02
Napísané až impertinentne

ale podstata je bohužiaľ NAPROSTO pravdivá.

0 0
možnosti
G

Gašpo

13. 8. 2010 12:04
Oprava

Myslené na komentár pod. Preklikol som sa.:-/;-)

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

13. 8. 2010 11:33
Už jsem si

myslel, že jak Fukuyama ohlásil "konec dějin", tak tu umřeme nudou. Ale s evropskou idiocií se otvírají světlé zítřky. Reconquista! Zase bude před námi cíl - vyhnat maury z Evropy a pak dobýt území dnešního Turecka  a severní Afriku. Nechápu blbnutí s tou porodností a množením. Jako by nás tu v Evropě nebylo víc než je zdrávo. A zdejší pseudohumanisti vehementně "bojují za práva žen, minorit, gayů a leseb" a přitom v záchvatu údajné "tolerance" otvírají dveře ideologii, která pošle ženské zpátky k plotně a rození, "minority a různé ty sexuálně alternativní" využije ke sportovnímu kamenování. Co to tak vzít zkratkou? Muslimy tu nepotřebujem - stačí poslat ženské k plotně, zakázat antikoncepci a nebude potřeba k tomu ještě mlátit čelem o zem a přežírat se měsíc v roce jenom v noci. Howgh.

0 0
možnosti
C

certik_bertik

13. 8. 2010 11:06
je

třeba aby ČR citelně zchudla, pak to sem nebude nikoho lákat

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

13. 8. 2010 10:36
Pane autore,

článek operující s přesnými údaji by zasluhoval být doplněn příslušnými odkazy na zdroje. Zajímalo by mne například, odkud pochází údaj, že zvyšování porodnosti v ČR mají na svědomí "děti imigrantů"? Rovněž mě zaujalo, ža 90% imigrace do EU po roce 1990 je z islámských zemí? Nemám podrobné zprávy o celé EU, ale vím, že např. ve Španělsku tvoří muslimové i po imigračním boomu pouhé 1% obyvatel, což znamená, že naopak více než 90% imigrantů do Španělska je z NEmuslimských zemí (imigranti celkem tvoří cca 12% španělské populace, podle Observatorio Permanente de la Imigración). Jinde budou čísla pravděpodobně jiná, ale uvážíme-li, že některé země (ČR nevyjímaje) nemají imigraci z muslimských zemí téměř žádnou, nemůžu se ubránit pochybnosti nad tím, jaká čísla (nad 100%?) by musela být v zemích jiných, aby konečný výsledek vyšel takto.

0 0
možnosti
G

Gašpo

13. 8. 2010 11:12
Re: Pane autore,

Kaddáfí Vám určite poskytne presnejšie údaje ak sa na neho obrátite, mne osobne stačia čísla z týchto videí ( minimálne dva roky staré ), ktoré Vy pravdepodobne označíte za propagandistické kresťanské žvásty. Ja nie som vyznavač ŽIADNEHO náboženstva, ale preto aby som tým údajom veril mi stačí keď sledujem čo sa vo svete deje. Niekedy je lepšie odložiť kalkulačku a pozrieť sa z okna.;-)

http://www.mojevideo.sk/video/4427/kolonizacia_sveta.html

http://www.youtube.com/watch?v=_e9b4dyu7Bs&feature=player_embedded

0 0
možnosti
PT

Orde Wingate

13. 8. 2010 9:11
Obohacení Evropané

Kamarád z Británie mi psal, že multikulturní Británii nyní opouští její původní obyvatelé rychlostí 1000 lidí za týden. Stěhují se ponejvíce do Kanady, Austrálie nebo třeba Švýcarska. A nemusíme chodit daleko ... u nás se zase zabydlují Holanďané.

Při uvědomění si této reality mi jde na mysl jen jediné slovo .... zrada. Evropští politici zradili ty, kteří je volili ... komu vlastně slouží?

0 0
možnosti
G

Gašpo

13. 8. 2010 9:52
Re: Obohacení Evropané

Súhlasím. Ale nebezpečná je aj naivita niektorých našich ľudí. Ukážu sa obrázky z katastrofy v Pakistáne, umierajú deti, treba im pomoc....

Preboha ľudia uvedomte si, že existujú "superbohaté" muslimské štáty ako Dubaj a Emiráty a tie na svojich "súvercov" zvysoka kašlú ( Alláh to tak chcel ). Kaddáfí, ten bude radšej nakupovať samopaly pre Taliban. Dokážete si predstaviť že by odtiaľ prišla nejaká pomoc pre severné Čechy?

Muslim dokáže natiahnuť ruku pre pomoc k "bohatému západu", ale len čo sa postaví na nohy, sme pre neho neveriaci psi a úhlavný nepriateľ. Možno Vaša pomoc zachráni život malému chlapcovi, ktorý za pár desiatok rokov nebude mať problém odsúdiť k ukameňovaniu podľa práva šaría Vašu vnučku.

0 0
možnosti
DK

Danny_Kay

13. 8. 2010 8:56
Nejhorsi je, ze neexistuje jina...

...nez ta z naseho pohledu katastrofalni moznost. Je jasne,ze Muslimove nas svymi pocty jednou prehlusi (navic to nebude tak dlouho trvat). Predstava,ze zde sice bude vetsina Muslimu, ale tito Muslimove se budou chovat demokraticky by mi nevadila,ale neni ani za mak realna. God bless Israel!

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

13. 8. 2010 11:38
Re: Nejhorsi je, ze neexistuje jina...

A to jako proč? To se máme taky množit jako oni? Kvůli čemu? Abychom nad nima vyhráli v nějaké příští válce? Jinak to dopadnout nemůže, protože země není nafukovací a donekonečna se množit nelze. To, že se množení bílých zastavilo, je v pořádku. Co není v pořádku je skutečnost, že se nebráníme množení těch druhých. proti muslimům je třeba vést válku, a to hned, a ne je kopírovat v množení nebo jim ustupovat.

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

13. 8. 2010 8:36
karma

a absolutní souhlas... muslimové- zůstaňte si kde jste tzn v islámských zemích, anebo pokud se vám u vás nelíbí, tak přijďte, ale tady se chovejte podle toho co je tu zvykem..

0 0
možnosti
EK

Deleter

13. 8. 2010 10:00
Re: karma

Já vám do toho nechci kecat, ale muslimové jsou v EU, a to po několikátou generaci. Rodiče dnešních radikálních teenagerů se nezřídka narodili též v Evropě.

0 0
možnosti
G

Gašpo

13. 8. 2010 8:12
K tomu nie je čo dodať

Najhoršie je, že to všetci vidia a takmer všetci chápu. Multikulti pošukov medzi normálnymi ľuďmi moc nenájdete. Asi sa všetci koncentrujú v Bruseli. Ja som fakt človek tolerantný a chápavý, ale multikulti blbosť a islám si žiadnu toleranciu ani chápavosť nezaslúžia.

Je to ale skutočne tak, že cesta z toho už prakticky neexistuje. Chod vecí by už mohla zmeniť len veľká prírodná katastrofa, veľký ozbrojený konflikt, alebo rozpad EU. Ani jedna z týchto variant nie je moc pravdepodobná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce