Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IR

IBM R.I.P.

30. 4. 2010 16:15
Imigrantovi,

který se nesnaží přizpůsobit zvyklostem a zákonům v zemi, do které přišel, ale naopak usiluje o to, aby se oni přizpůsobili jemu, se neříká přistěhovalec, nýbrž dobyvatel. S dobyvateli je dovoleno bojovat všemi dostupnými prostředky, včetně fyzické likvidace.

0 0
možnosti
S

SantaKlaun3

30. 4. 2010 21:19
Re: Imigrantovi,

R^

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

30. 4. 2010 11:27
já být muslimkou v Belgii nemám problém

Být muslimkou a někdo mi zakazovat a přikazovat, začnu nosit:

varianta a)  klobouk s obří krempou a pod něj šátek až ke krku a na oči obří tmavé brýle

varianta b) čepec jako nosí katolické řeholnice

c) d) atd.....obří kulich obří černé brýle, benátské masky... fantazie Alláha neurazí

Mně to totiž připomíná, když nám zakazovali nosit džíny nebo mini a klukům dlouhé vlasy . Takže to nesnáším a přeju muslimkám úspěch.Alláhu Akbar

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

30. 4. 2010 14:33
Re: já být muslimkou v Belgii nemám problém

Otazkou je co vlastne muslimove v Belgii pohledavaji. Nemaji snad sve vlastni zeme?

0 0
možnosti
FS

aroneček

30. 4. 2010 11:22
Souhlasím s panem Olšerem,ale nehrozí

nám v Česku něco jiného?Vždyť natalita romské populace je velmi vysoká a přitom jsou povětšině odkázáni na soc.dávky.Jak to bude u nás vypadat za dvacet roků,to ví jen Bůh.Takže nejdříve udělejme pořádek s tím,co máme doma a pak se zaměřme na imigranty.

0 0
možnosti
C

Camino

5. 5. 2010 1:26
Re: Souhlasím s panem Olšerem,ale nehrozí

Chyba aronecku, cikani nenosi explosiva kolem pasu, mohamedani ano, take muzete zaspat dobu. Rv

0 0
možnosti
B

bullterrier.ukazuje.zuby@seznam

30. 4. 2010 9:42
Ameriku neobsadí islám,

tam je jich stále výrazně křesťanský a ostatně i hispánci, kteří převálcují bílé v USA jsou křesťané a navíc se slušnou natalitou. Zato o západní Evropu si starost nedělám, tam je celkem jasné, že během pár desetiletí ji islám obsadí celou a zbytek bílých vybije jako v Kosovu. Ale já jim to i přeji a jen doufám, že u nás poroste nacionalismus a xenofobie a tím je odpudíme. Hlavně pak nebrat uprchlíky ze západní Evropy, bude mezi nimi určitě hodně multikulťáků, kteří by nám to rozvraceli i tady. na to nám stačí ti naši pomatenci.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

30. 4. 2010 8:22
Pane autore,

nemyslím, že by za tím, že Palestinec odmítá podat ruku Izraelci, případně že někde věší izraelské vojáky, stálo a priori náboženství. Lynčování Němců u nás po 2. sv. válce přece taky nemělo s náboženstvím nic společného (pozor, nepřirovnávám faktické stránky okupací - na to tu ani není místo), ale subjektivní vnímání lidí, které je, předpokládám, v obou případech velmi podobné.

Stejně tak nevím, proč by adoptivní rodina Indek měla holčičky obřezávat, když ženská obřízka se v Indii nepraktikuje snad nikde kromě etnika Bohrů z Gudžárátu (byly holčičky odtamtud?).

Jinak hezký článek.

0 0
možnosti
JD

pedr64

30. 4. 2010 8:17
no, toto opatření se mi jeví velmi problematické

stát nemá co kecat do toho, jak chodím oblečený-islám, neislám, náboženství, nenáboženství.

0 0
možnosti
R

rony100

30. 4. 2010 8:42
Re: no, toto opatření se mi jeví velmi problematické

No kdybyste chodil po ulici s kuklou na hlavě, tak by vás policie nejspíš perlustrovala.

0 0
možnosti
M

MORHHO

30. 4. 2010 8:09
Černoši v USA znásilní ročně 35 tisíc bílých žen....

A to nejsou muslimové, až na pár vyjímek. Opačně, bílými znásilněno černošek, je udávana statisticky nula. A to jsou jako bílí bráni mexikáni apod. Takže ono to ani  moc není o náboženství.[>-]

0 0
možnosti
C

Camino

5. 5. 2010 1:30
Re: Černoši v USA znásilní ročně 35 tisíc bílých žen....

Ziji na severoamerickem kontinentu jiz 25 let (predtim ve Svycarsku), zajimalo by mne, kde jste vzal tuhle statistiku pane MORHO, uvedl jste tu samou vetu uz u nekolika jinych blogeru a je to nesmysl.Rv

0 0
možnosti

originalni_demokrat

30. 4. 2010 7:45
Autorovi možná ušlo

že v ČR nemáme Somálce, Albánce ani jinou sortu zfanatizovaných nemakačenků. Nemáme tady ani polomarxistické Kurdy, které v Německu mylně vydávají za Turky. Čeští muslimové jsou úplně jiná sorta lidí, nebrou dávky, pracují a vklidu se modlí v brněnské mešitě. Já si přeji aby tento status zůstal. Pokud budou chtít mešitu aby se tam vešli, proč ne. Minarety tady stejně nikdo stavět nechce a kdyby chtěl, bude dost lidí proti. Proč si ničit ráz krajiny minaretem. A právě proto že jsme neměli koloniální minulost, nemáme tady sociálně slabé imigranty. Jiná věc bude až nám je sem bude chtít někdo uměle naimportovat.

0 0
možnosti
JS

stenly67

30. 4. 2010 8:02
Re: Autorovi možná ušlo

Muslimy nám nikdo nebude importovat,  jakmile zjistí, že si tu můžou v klidu budovat mešity tak se tu budou stahovat (třeba z okolních států) sami. Jsem absolutně proti výstavbě dalších mešit do té doby než stejně vstřícně budou reagovat na žádosti křesťanů o povolení stavby kostelů např. v Saúdské Arábii, Sýrii, Íránu, Iráku... Muslimové jsou většinou určitě mírumilovní ale věřím, že teroristu budou krýt, vždyť je to přece hrdina případně mučedník. S autorem článku celkem souhlasím, my pro muslimy nebudeme nikdy rovnocení lidé, v tom lepším případě nás jako bezvěrce a křesťanské psy nechají naživu.

0 0
možnosti
RR

rezjir

30. 4. 2010 7:41
A pokud to Belgičané schytají

tak si alespň mohou začít klást otázku, zda ještě mohou v dobrém vzpomínat na belgické Kongo a svého krále Leopolda.

0 0
možnosti
RR

rezjir

30. 4. 2010 7:35
Ano, každá legrace něco stojí

v tomto případě koloniální a neokoloniální politika (viz konkrétně Francie), tim muslimové by nikdy nedisponovali žádnou volební silou, kdyby neexistovala předtím taková civilizační vymoženost, jakým byla Francouzská  koloniální Afrika.

Totéž Izrael. Pokud kupuji půdu v zaminovaném poli, riskuji.

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce