Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

bojovnik2

27. 4. 2009 15:05
Se většinou zde vyřčeného souhlasím, ale

musím reagovat na poznámku o Romech v tramvajích neboť moje zkušenosti s nimi zde jsou naprosto jiné než  je všeobecný názor. Pohybuji se pracovně v tramvajích prakticky každou noc a nikdy jsem neměl vážnější problém s Romy, pokud byli někdy třeba hlučnější stačilo jim po dobrém říci a vždy reagovali vstřícně na rozdíl od našich bílých pubertálních spratků, také jsem se nesetkal s tím, že by romský mladík začal sprejovat po tramvaji a většina kapsářů které vídávám jsou bílý. Osobně vítám v noční tramvaji víc skupinu Romů než skinhidů, kteří když nastoupí tak prostě jejich jedinným zájmem je kohokoliv napadnout čehož jsem byl svědkem už několikrát. Jde o to, aby si lidé uvědomili, že těmto různým skinhidům, dělnickým a národním stranám apod. vůbec nejde o řešení nějakého problému, ale tyto skupiny združují narušené jedince, kteří touží po příležitosti kohokoliv vraždit, mučit, znásilňovat. Podívejte se těmto lidem do očí, když jsou třeba v kotli na stadionu, uvidíte lidskou bídu.

0 0
možnosti
T

Tangua

29. 4. 2009 15:57
Re: Se většinou zde vyřčeného souhlasím, ale

Pravděpodobně bydlíte na jiné planetě.

0 0
možnosti
PV

Alcator

27. 4. 2009 13:42
Integrační minimum

V některých zemích světa, těch, které jsou atraktivní pro imigranty, v těchto letech zkouší zavést "Integrační minimum". Jedná se o sadu zvyklostí, znalostí a dovedností (hygiena, jazyk, společenské zvyklosti typu zdravení atd.), které musí imigrant prokazatelně zvládnout, chce-li po letech, kdy má statut imigranta, získat občanství.

Možná nakonec dospějeme do stádia, kdy stát vyhlásí "Občanské minimum", a VŠICHNI občanů budou muset prokázat, že toto minimum splňují, jinak pozbydou občanská práva. Budou i nadále obyvateli, ale nebudou mít "plnoprávné občanství".

Akorát mám obavy, že je to neprůchodné přes Listinu práv a svobod a mezinárodní vztahy :-( Ale líbilo by se mi to. A klidně ať tam je "Dokáže zazpívat nebo zarecitovat státní hymnu" :-)

0 0
možnosti
T

tomy85

27. 4. 2009 10:22
Jak ukázat pravdu??

Podle mě tak, že se do těch problémových míst dají kamery (skryté), a pak bych záznam pustil na Nově, aby všichni viděli kdo se jak chová...

0 0
možnosti
PV

Alcator

27. 4. 2009 13:31
Re: Jak ukázat pravdu??

Dáme skryté kamery i do našich domovů, aby se ukázala případná pravda o tom, kolik žen či mužů či dětí je doma týráno? Protože odhady hovoří o tom, že každá čtvrtá holčička a každý šestý chlapeček je sexuálně zneužíván, to už by přece stálo za preventivní akci, ne?

Chceme-li řešit problematiku osob pocházejících ze sociálně znevýhodňujícího prostředí, musíme nejprve pochopit, že to bude trvat dlouho. Rychlá řešení neexistují.

Není chybou Romů, že politici, kteří jsou z 99% "bílí", umožnili navození stavu, kdy rodiče čtyř dětí dostanou více peněz, když budou na dávkách, než když budou oba pracovat. Není chybou Romů, že úřady práce od údajného "uchazeče o zprostředkování zaměstnání" nechtějí nic víc, než aby se jim jednou za měsíc přišel ukázat. Není chybou Romů, že lze dávky podpory prochlastat. Je sprosté tvrdit, že JENOM Romové dluží nájemné, že JENOM Romové prohýří dávky v automatech...

0 0
možnosti
VTG

Vladimír054

27. 4. 2009 0:29
Maj rech, Vašnosti,

ale co s tím, Akorát jim dám karmu, ale tím to asi taky moc nepořeším.

0 0
možnosti
JK

gotzur

26. 4. 2009 20:32
Kdyby tady byla konečně politická strana,

která začne nazývat věci pravým jmény a začne tyto problémy konečně řešit, tak vyhraje volby.

0 0
možnosti
K

kion123123

27. 4. 2009 0:16
Re: Kdyby tady byla konečně politická strana,

Souhlas.

0 0
možnosti
BH

BoboHml

26. 4. 2009 11:14
.

R^

0 0
možnosti
L

Lafinta

26. 4. 2009 0:18
pěkné

Nu hezky napsané, ale autor pláče na špatném hrobě. Kdyby ale zaplakal na hrobě správném, bude obviněn z rasizmu. Co s tím?  (Y) :-©

0 0
možnosti
CAS

cara al sol

26. 4. 2009 10:55
Re: pěkné

Neplakat a hrozit! [>-]

0 0
možnosti
S

sucharda

25. 4. 2009 21:26
Bohužel,je v tom i genetika,kdy...

...za ta staletí kdy se Romové při svých řemeslech,které je nemohli uživit(řekla p.řed.Horváthová z Brna),přiživovali,žebráním a hlavně krádežemi a následnými lži,tak vlastně všichni slušní Romové umřeli hladem.Zůstali jen Ti nejagresivnější a jejicjh potomci to táhnou dále.Nedostatečná výchova dětí,hlavně chlapců,automaticky zvyšuje jejich agresivitu,a to je dobrý předpoklad k dalším problémům,stejně jako neúcta k právu,chválení doma za krádeže,ježdění v MHd zdarma od malička  atd.

Nedělejte z těch našich dětí ve škole inteligenty,budou jako gádžové,říkala romská matka.

Dvakrát jsem dal Romovi,co jsem nemusel,potřetí jsem už neměl,chtěl však zase a prý jsem ho okradl,atd..

Bez pracovních návyků a prac.zatížení ve veř,pracech to dál nepůjde,když nebudou pracovat a děti(max.3)nebudou chodit do školy,krátit či odebírat dávky.Samozřejmě ostat.platby podmínkou,když mají na chlast,atd...

0 0
možnosti
I

ireland

25. 4. 2009 15:33
Je to hrozně složitý

Já mám přesně stejný názor na Romy, jelikož tak je prostě znám a nijak jinak. Ale je to názor zřejmě příliš zkreslený. Ale je tomu tak a odvažuji se tvrdit, že takovýto názor má více lidí, ať už v jakékoli formě(myslím vulgárnější).

0 0
možnosti
PB

pam23

25. 4. 2009 14:36
dalsi nacek?

Výzva všem menšinám v ČR: zachovejte klid, elity se zřejmě budou snažit vyvolat rasové nepokoje

www(dot)osud(dot)cz/cs/clanek(dot)php?id=8939

(dot) = .

[>-] ne USA!

0 0
možnosti
JN

josnow

26. 4. 2009 10:50
Re: dalsi nacek?

Idiote

0 0
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce