Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

V Iráku lhali o zbraních hromadného ničení, v Doněcku o Boeingu 777

Jak se zdá, USA nemíní nic měnit na svých zažitých způsobech pro rozpoutání válek; v Iráku lhali před skoro tuctem let o zbraních hromadného ničení, v Doněcku dnes o tom, kdo sestřelil malajsijský Boeing 777. Žijeme v době a v duchu novodobé mocichtivosti, nehorázného pokrytectví: "Putin je vrah a Rusko je vyvrhel" a ne Reagan, Bush a Obama, šedá eminence a záškvara Kerry. Nestoudná drzost zlodějů, co křičí chyťte zloděje.  

Dnešek Doněcka...

Přes třicet státníků světa útočí na jediného Putina. Jak hrdinské a férové... Presumpce neviny po americku. Ještě nebyly prozkoumány černé skříňky, vyšetřeny důvody katastrofy sestřelení malajsijského letadla, ale po několika hodinách už bylo vše jasné. Co na tom, že vůdci Západu za sebou mají miliony mrtvých na všech zbytečných bojištích světa; přes tři miliony v Koreji, Vietnamu, Iráku, Libyi a dnes na Ukrajině. Sestřelení letadla už má svého viníka, stejně jako v Iráku byla pro zahájení války ústřední lež - zbraně hromadného ničení. Podvod na podvod. Dějiny se opakují.

Právník Putin se stal šéfem KGB, později FBS, pak byl premiérem, dnes prezidentem, žádný Vietnam, Afghánistán, Libye, Egypt, Sýrie... Jen rusko-čečenská válka, přitom Čečna v roce 1783 požádala Rusko o ochranu před tureckými muslimy, v roce 1935 vzniká Čečensko-ingušská ASSR. V roce 2008 krátká válka v Osetii, když ji Gruzie napadla. Putin zvítězil a uznal nezávislost jižní Osetie a Abcházie. Žádné miliony zabitých, desítky anektovaných států a státních převratů. Paradoxně je tento nejmírumilovnější světový vůdce napadán jako největší gauner. Kolik zločinů má za sebou Putin s KGB, kolik Bushové s CIA? http://svobodnenoviny.eu/200-let-terorismu-usa-prehledny-seznam-vsech-americkych-valecnych-zlocinu-teroru-a-valek-ten-seznam-vas-zarucene-sokuje/

Není vhodné se bránit příkazům nejagresivnějšího ministra Johna Kerryho, co chce být nositelem Nobelovy ceny za mír. Ten za oceánem navozují způsobem á la Hirošima a Nagasaki. Bomby, kobercové nálety, atomové hlavice... jak přinést mír, svobodu a demokracii iráckému lidu. Každý den se setkáváme s "hrdinstvím kariérních diplomatů", kteří mají jediné heslo; spřátelit se a potom nechat pučem sesadit či zavraždit všechny jim vzorující vůdce, aby zbrojařské firmy nepřišly zkrátka. Husajn, Mubarak, Kaddáfí, Asad, Janukovyč... Veletrhy zbraní nejmíň jednou do roka přestříhávají pásky. Svět mlčí, ale když se snaží bránit Putin s Ruskem, jsou poníženi plivanci, nadávkami a špínou.

Vtrhli k nám v osmašedesátém, což se nezapomíná. Kdepak byl tenkrát šestnáctiletý Putin? (Otec hrdinů z Majdanu - bratrů Kličků - byl pilotem sovětské okupační armády v Československu. Jako věrný člen Komunistické strany Sovětského svazu putoval dle příkazu strany od posádky k posádce, kam bylo zapotřebí. Proto se jeden syn narodil v Bělorusku, druhý v Kyrgyzstánu.) Srpen 1968 zůstává, ale bryskně se zapomene, že USA, resp. NATO, vtrhly, kam se jim kdy zachtělo. Od Mexika, Grenady, Salvadoru, Havaje, Nikaraque, Koreje, Vietnamu a Iráku, až po Afghánistán a Jugoslávii... Pardon, jen když to bylo pro zájmy Spojených států.

"Střihněme si o Sýrii; střely BUK, tanky, pancéřové pěstě... Před čtyřmi roky to byla v Praze s Medveděvem chyba; jakápak mírová odzbrojovací dohoda “New START”, měli jsme zůstat u dohody START z roku 1991. Začalo se nám stýskat po Evropě a studené válce, kdy bylo v Evropě skoro půl milionu amerických vojáků, nyní je jich “jen” 67 tisíc. Tak se nediv, že na tebe hledáme páky, proto musíš vzít na sebe i to malajsijské letadlo. Jako kdysi Kennedy na Kubě a jeho rakety v Turecku; když to přiznáš a necháš USA zvítězit, uděláme na Rusko jen embargo, abyste viděli, že jsme férová světová hegemonie..."

Ve Vietnamu se USA drželi striktně lidských práv, když používali jen napalm a defoliant Agent Orange, k tomu něco kolem 12 milionů tun bomb, proto také byl po desetileté krvavé válce komunistický celý Vietnam, když na záčáku byl rudý jen jeho sever. Holt, skoro splnili, co slíbili svým vojáků, že za tři měsíce této ¨humánní policejní akce" rozbombardují zemi do doby kamenné. Bez negativního ohlasu v médiích se obešla i další vylhaná válka v Iráku, rozkradení americkou armádou nejvzácnější artefaktů z bagdádských muzeí, naopak s pompou bylo přijato oběšení Husajna, aby se dnes po deseti letech vraždění, dostali k moci zase jeho příznivci; nula od nula pošla, média drží hubu, ale když spadne letadlo nad Ukrajinou, rázem je jasné, kdo je vrah a vyvrhel.

Jak píše jistý bloger, "všude  se  najdou  lidské  zrůdy a  mají  různé  národnosti. Tato  je  ruská. Už dlouho  jsem  nezažil  takový  pocit  hnusu  jako  při  pohledu  na  tuto  fotku. "Geroj - opolčenec, nejlepší syn  ruského  národa", nebo  lépe  řečeno  přiožralý  primitivní  mužik  předvádějící  se  u  trosek  letadla  a uprostřed  mrtvých  těl  s  dětskou  hračkou. V  letadle  zahynulo  i  osmdesát  dětí. Jednomu  z  nich  patřila i hračka  se  kterou  nechutně  šaškuje  "geroj". Dítě  už  ji  potřebovat  nebude, jeho  mrtvé  tělo, nebo  to  co  z  něho  zbylo  musí  ležet  nedaleko. Hnus.

Ano, je to hnus, pokud by pan bloger byl u toho, aby viděl, že jde skutečně o opilého mužika. Samozřejmě, všude jsou zrůdy; tahle vojanda je střízlivá Američanka, co se tetelí nad mrtvolou právě zabitého iráckého vězně z vězení Abu Ghraib, který byl zásadně proti zájmům USA...

Mezi americké metody v iráckém vězení Abu Ghraib nedaleko Bagdádu patřilo lámání kostí, pálení vězňů, bití, kopání, tedy způsoby velice vzdálené od povolených Pentagonem. V rámci dalších vyšetřovacích akcí byli už tři američtí vojáci obviněni z vraždy a ze spiknutí. Mučení je v Iráku rozšířenou metodou výslechu a slouží především k získání doznání. Mezi používané metody patří hlavně bití kabely či hadicemi, věšení za končetiny a jejich lámání, elektrické šoky či trhání nehtů. Výjimkou není ani psychologický nátlak v podobě hrozby znásilnění. V mnoha případech se jedná o dopředu nachystanou akci, kdy jsou vězni zavázány oči, a je donucen k podpisu dokumentu, který ani nečetl. Stovky takto usvědčených lidí bylo bez soudu odsouzeno k trestům smrti a některé popravy byly již vykonány.

Mučení v irácké věznici? Kdepak; to jsou podle CIA jen speciální psi, cvičení na zakázaný nudismus...

Agenti CIA používali čtyři způsoby vyšetřovacích technik, které jsou považovány za mučení. Jde o “waterboarding,” vyvolávající ve vyslýchaném vězni pocit, že se topí, následuje dlouhodobé odepírání spánku, které někdy činilo až brutálních 180 hodin, nucení zaujímat bolestivé postoje a násilné svlékání do naha. Vězeň může být mimo jiné přivázán k desce s nohama nahoře a se zavázanou hlavou.

Elektrické šoky jsou uznávanou léčebnou metodou, v irácké věznici  Abu Ghraib se tak uzdravily stovky vězňů...

Vyšetřovatelé mu mohou na hlavu lít vodu, s cílem vytvořit v něm pocit šíleného strachu, že se utopí. Je též dovoleno, aby vyslýchaný vězeň stál nahý ve vodě, v chladné, nikoliv však mrazivé cele. Může tak stát 40 hodin i déle, než zkrátka kápne božskou. Pohyb v cele mu omezují řetězy u jeho nohou, připevněné k podlaze...

"Neboj Mahmúde, nechal jsem z izraelských věznic propustit přes stovku Palestinců, tak se ti zase naplní stavy Fatáhu..."


Poslyš, Bibi, víš, že jsi pro Obamu osinou v prdeli...?

John Kerry–profesionální "kazisvět"; na co sáhne, z toho je fiasko; nyní je na Ukrajině, kde s fašisty z Majdanu tlačí na Putina, aby z něho udělal poslušného vazala Spojených států. Naštěstí se mu nepodařilo zvrátit referendum na Krymu, tak se snaží alespoň zasloužit své provize zbrojařských firem USA, pro které chystá další veletrh zbraní. Rozpoutání války by mu vyneslo výchozí pozici pro další kandidaturu na prezidenta USA, když udělal v očích obnovujícího se Ku-klu-klanu z černošského šéfa USA jen neschopného panáka. Věří, že když nic, tak má šanci na Nobelovu cenu míru za to, že zastavil imperátora Putina, co chce komunismem ovládnout svět, když se Američanům nepodařilo v boji proti této hydře zvítězit v žádné s jimi vedených válek – od Koreje a Vietnamu, až po Irák a Afghánistánem konče.

Nedělej, že mě nemiluješ, Lavrove..."

O tom, jak svým „mírovým snažením“ dovedl Izrael do slepé uličky, svědčí i momentální zastavení mírového procesu na Blízkém východě, který vyvrcholil podepsání smlouvy Fatahu a Hamásu, což je pro Izrael nepředstavitelná věc; Hamás je přece celým světem uznávaná teroristická organizace, která už podnikla na židovský stát tisíce raketových útoků a sebevražedných atentátů, jejímž jediným cílem svého programu je likvidace Izraele, který momentálně podniká pozemní operaci, jelikož Hamás odmítl příměří a dál střílí na židovský stát rakety. To je vskutku originální zásluha Johna Kerryho, jemuž se situace totálně vymyká z jeho "gramlavých rukou" a vypočítavého mozku.

Milý Bašáre, nedá se nic dělat, jako že se John Kerry jmenuju, ale museli jsme včera vyklidit vaše velvyslanectví ve Washingtonu, tvoje paní manželka to jistě pochopí - tři roky vedeš v Sýrii válku; 140 tisíc zabitých lidí, deset tisíc dětí a další otrávení plynem. To víš, můj šéf potřebuje splatit prezidentskou reklamní kampaň a zbrojařskému podniku Boeing nabídl veletrh zbraní jako v Libyi, což už je pár roků a zbraně ve skladech rezivějí. Jistě to pochopíš, ale teď zanechejme chmur a dáme si něco k večeři, co říkáš na biftek, pořádně krvavý...?

"Jasně, šéfe, o lidským právech ani neceknu, Dalajlámovi zavřu dveře před nosem, Tibet neuznáme, jen když si od USA koupíte státní dluhopisy alespoň za tři biliony dolarů..."

Milování hoši, ať vám Pravý sektor hodně pomáhá, v Oděse jsme vám pomohli se separatisty, doufám, že vy zase helfnete CIA...?

Vladimíre. my jsme sice s Pravým sektorem a žoldáky CIA zabili na Majdanu a v Oděse také na tři sta lidí, jako vy v tom sestřeleném letadle, ale nás omlouvá, že šlo o hájení zájmů Spojených států, a ne o terorismus jako u vás...

"Muhammade, Muhammade. do roka a do dne..."

Napřed USA přivedli v Egyptě  k moci prezidenta Muhammada Muhammada Mursí Issa Al-Ajáta - šéfa Muslimského bratrstva, aby ho pak nechal pro spolupráci s Hamásem odsoudit k trestu smrti, jako řadu dalších "hrdinů" arabské revoluce...

"Muammare, osobně dohlédnu, jako že se Obama jmenuji, aby ti nebyl zkřiven ani vlas na tvé posvátné hlavě..."

Že by obrat o 180 stupňů? Ukrajinská armáda totiž měla v pátek u Doněcka tři nebo čtyři baterie raket BUK M1, tlumočila v pondělí agentura Interfax prohlášení zástupce generálního štábu ruské armády Andreje Kartapolova. Podle něj tam byly systémy umístěny v ten den. Dokazují to snímky z ruského satelitu. „Tyto systémy země-vzduch umějí zasáhnout cíle na vzdálenost až 35 kilometrů ve výšce 22 kilometrů. K jakému účelu a proti komu byly tyto systémy nasazeny? Jak je známo, milice (separatistů) nemají žádná letadla,“ prohlásil generál. Moskva současně odmítla tvrzení Kyjeva, že separatisté disponují raketami Buk, které jim Rusko dodalo. Snímky, které mají dokazovat jejich pozdější převoz přes hranici do Ruska, jsou údajně podvrh.

PS: Malé překvapení: Pomozte s tímto prosím, http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Poprve-v-Cesku-Fotograficky-dukaz-ze-za-sestreleni-pry-muze-Rusko-327629 to falešné video šlo skoro všude. Autor odmítá opravit své chyby. Takže znovu a dokola. nebyli první ani u nás - viz http://www.novinky.cz/stalo-se/342668-mame-video-na-kterem-povstalci-prevazeji-rakety-jedna-chybi-tvrdi-kyjev.html. Fotka je z videa. Originál v HD je zde - http://www.youtube.com/watch?v=1DA-eOTv0yQ. Video je natočeno na ulici Gorkého v Krasnoarmějsku. Krasnoarmějsk ovládají od 11.5.2014 ukrajinští vojáci/nacigarda. Na videu vidíte bilboard zadaný firmou subaru.kiev.ua neboli Bogdan auto. Je to oficiální dealer Subaru. Autosalon mají na ul. Dněpropetrovská 34. V pozadí je vidět obchod Strojdom který je na ulici Gorkého 49. Takže pokud je skutečně vezen BUK bez jedné rakety, majdanovci udali sami sebe. Odkaz na bilboard s logen Bogdan auto http://blog.autoua.net/media/uploads/raznoe/dsc_2514.jpg. Falšované video bylo vyvěšeno min.vnitra Ukrajiny 18.7.2014...

Inu, tak takoví jsou představitelé Spojených států, co jen křičí: My zabíjíme humánně miliony protivníků pouze v nutné obraně; raději chyťte toho ruského zločince Putina, co sestřelil to malajsijské letadlo... Putin na zadním dvorku USA...?

Válka je sice vůl...

Jak Dick Cheney s Halliburtonem…

Komunistický agent Donald Trump...?

Přišli s frází o demokracii a svobodě...

Když NATO krylo v Kosovu narkomany…

 

Další komentáře, glosy, reporáže a ukázky z knih na webech olser.cz, bretislav-olser.enface.cz a na mém facebooku  

Autor: břetislav Olšer | úterý 22.7.2014 7:07 | karma článku: 39,84 | přečteno: 6964x
  • Další články autora

břetislav Olšer

Proč se nepíše o americkém ostrově Three Mile Island, kde se roztavil reaktor TMI-2...?

Proč je největší jadernou hrůzou jen havárie atomové elektrárny Černobyl a ne katastrofa na ostrově Three Mile Island, kde se roztavil reaktor TMI-2 v elektrárně provozovatele MetE? Kdysi se tajila radiace Černobylu, dnes TMI-2...

27.4.2016 v 7:27 | Karma: 29,73 | Přečteno: 5498x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Chcete vědět, proč jste rasisté a xenofobové a kam jdou peníze z vašich daní? Tak čtěte...

Romy považuje za nesympatické 82 procent dotázaných Čechů, polovině respondentů jsou dokonce velmi nesympatičtí; opak si myslí jen tři procenta, tři čtvrtiny respondentů cítí antipatie k muslimům, sympatie naopak čtyři procenta...

22.4.2016 v 7:22 | Karma: 32,04 | Přečteno: 2840x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

V roce 1942 by hajlovala strachy, teď jí nic a nikdo nehrozí, přestože byla pracovně v ČLR

Ceny Anděl získávají amatérští zpěváčci a bigbíty; že to jsou profesionálové? Omlouvám se; amatér má jen charisma a tvoří kvalitu zadara, mnozí neintonující profíci Anděla sice neví, co je to charisma, ale zato mají za to miliony.

13.4.2016 v 7:13 | Karma: 31,79 | Přečteno: 2299x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Jak hordy organizovaných Číňanů s holemi terorizovaly nebohé a neprovokující Čechy...

Co vše mě zaujalo na návštěvě čínského prezidenta Si Ťin- pchinga, tyrana a novodobého Hitlera v Lánech a na Pražském hradu? Začal bych mladíkem, co při spatření kamery vběhl do davu Číňanů s vlajkou Tibetu a prý byl bit holemi...

31.3.2016 v 7:31 | Karma: 40,31 | Přečteno: 3031x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Havloidní systém může páchat trestné činy, policie však nekoná, svobodu projevu ale trestá

Házení vajec na prezidenty ČR a SRN, policie nic, ukradení prezidentské standardy, policie nekoná, zneuctění Hradu červenými trenýrkami, policie - jen neškodná recese, zničení desítek čínských vlajek, policie bezradně krčí rameny,

29.3.2016 v 7:29 | Karma: 40,19 | Přečteno: 2524x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

O jedné mé halucinaci: Čína dala nezávislost Tibetu, jeho exilová vláda spěchá do Lhasy...

Začalo to docela nevinně agenturní zprávou: „Volební komise Centrální tibetské vlády jmenuje třetím kalon tripou doktora Lobsanga Sangaye,“ uvedl 20. března 2016 v indické Dharmasále komisař Džampal Thosang; než přišel velký šok.

28.3.2016 v 7:28 | Karma: 34,79 | Přečteno: 1540x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Babiš dává práci 30 000 lidem, Bakala přivedl na mizinu tisíce horníků a svých nájemníků

Volby do sněmovny by v březnu vyhrálo ANO s 29 procenty, druhá ČSSD by získala 22,5 procenta, KDU-ČSL šest, ODS deset a TOP 09 pět a půl, proto opozice ve Sněmovně ve smrtelné křeči soptila a nepříčetně kopala nohama kolem sebe...

26.3.2016 v 7:26 | Karma: 40,95 | Přečteno: 3437x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Živí teplické Romy také Vietnamci svojí prací a muslimové platící za léčbu svého revma...?

Teplice v Čechách jsou moje srdeční záležitost; mám tam rodinu, proto mi není lhostejné, která zde bije. Nedávno jsem tam kromě černých nikábů viděl i řadu arabských nápisů; kdysi byly též německé, ale nikdy vietnamské či romské.

24.3.2016 v 7:24 | Karma: 35,15 | Přečteno: 2516x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Kde bere zrovna Barack Obama tu drzost, že kritizuje porušování lidských práv na Kubě...?

Svět se dočista pomátl, je v křeči politické schizofrenie; fašista Erdogan si v ničem nezadá s Hitlerem, jen jeho Mnichovská dohoda byla méně sofistikovaná než Bruselský summit, a Obama kritizuje porušování lidských práv na Kubě.

22.3.2016 v 7:22 | Karma: 33,31 | Přečteno: 1420x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Když nezdolní američtí Češi prahnou po Pražském hradu a čeští Američané zase po Bílém domě

Dravé štice amerického volebního show Donaldu Trumpovi říká jeho zlínská tchyně Zelníčková "Doníčku" a on jí stále považuje za svoji nejdůležitější tchýni, byť se s její dcerou Ivanou rozvedli v roce 1992 a má už tchyní několik...

21.3.2016 v 7:21 | Karma: 26,16 | Přečteno: 1129x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Leželi na Dundas Street č. 10 na zádech, vystavovali svá nahá bříška a třepali nožičkama?

Zuřivost a zmar českých médií vypukl poté, kdy Miloš Zeman dal na frak Schwarzenbergovi v přímé volbě prezidenta. Od té chvíle se ho snaží psychicky deptat, kde se dá; jejich zvrhlost nezabírá, Zemanova obliba je málem 70 procent.

18.3.2016 v 7:18 | Karma: 35,96 | Přečteno: 1459x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Když dva populističtí kohouti spolu udatně zápolí na jednom demografickém bojišti...

Poslanec ČSSD Jaroslav Foldyna přišel totiž s návrhem, aby přídavky mohly rodiny čerpat maximálně na své čtyři potomky. Prostě na další děti by už rodiče peníze nedostávali. Měsíční přídavek na dítě je přitom až 700 korun a dávky.

14.3.2016 v 7:14 | Karma: 26,22 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Liskovou šikanují, že nesnáší islám; chce muslim Váhala bičováním snížit kriminalitu v ČR?

Něco není košer; v poslanecké sněmovně se scházejí Gabalové k jednání, jak vyřadit z provozu nepohodlné autory nezávislých médií, aby se zabránilo proruské propagandě. Cibulkovy Seznamy mě nedostaly, teď je ze mě ale extrémista...

11.3.2016 v 7:11 | Karma: 39,33 | Přečteno: 2610x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Nestydaté obchodování s lidských masem dle Erdogana, vyděračského mocipána z Turecka...

Tak se nám právě v Bruselu odehrálo další dělení protektorátů, k těm 28 stávajícím by mělo přibýt i Turecko. Není náhodou, že novému Mnichovu, byť se odehrál v Bruselu, šéfuje Němka Merkelová; geny jsou geny a Turecko fašistické.

9.3.2016 v 7:29 | Karma: 38,56 | Přečteno: 1922x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Platí, že čím větší střet zájmů, tím pro stát lepší; je Babiš zlaté vejce Sobotkovy vlády?

Ačkoli se socialisté s lidovci snaží populisticky útočit na střet zájmů Andreje Babiše, poryktecky tím popírají, že právě Babiš jim vydělává na plnění jejich slibů výběrem daní; ve stavebnictví, v průmyslu či ve zvyšovaní platů...

7.3.2016 v 7:07 | Karma: 32,75 | Přečteno: 1791x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Zažil jsem v Česku už dvě hitovky zvané inkluze; skončí obě fiaskem? Romská i ta školská?

Slovo inkluze se u nás stalo hitem, na němž si ale láme zuby jedna instituce za druhou. Inkluze, z lat. inclusio, zahrnutí, znamená zahrnutí nebo přijetí do nějakého celku; v Ostravě v soužití s Romy, teď ve školách ČR mj. s ADHD.

4.3.2016 v 8:04 | Karma: 42,61 | Přečteno: 4406x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Učitelka Petra Štěpánová: „Naučte se dějepis-Evropu od Hitlera osvobodily Spojené státy!“

V posledním pořadu „Máte slovo“ na téma „Kam směřuje česká politika – k USA, nebo Rusku?“ se učitelka z Brna Petra Štěpánová vyjádřila na adresu Ruska a Putina. „Nevíme, kdo je agresor a kdo oběť,“ popsala svůj názorový chaos...

3.3.2016 v 8:03 | Karma: 38,70 | Přečteno: 3635x | Diskuse| Společnost

břetislav Olšer

Přátelství se státem, který je domovem pandy, nebo přátelství se státem okupujícím Tibet?

"Přátelství se státem, který je domovem pandy, je jaksi přijatelnější než přátelství se státem, který okupuje Tibet..." napsal pan Navara v nejčtenějším deníku. Proč marně čekalo OSN, až ji Tibet požádá o nezávislost?

1.3.2016 v 7:13 | Karma: 31,50 | Přečteno: 1314x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Před rokem byl zastřelen Boris Němcov; konec politických playboyů v Ruské federaci...?

"Tak nám Putin zabil Borise Němcova," řekla Julie Tymošenková na ukrajinském Majdanu; nedodala ale, že to nebylo sedm kulí jako v Sarajevu, ale jen pět; před rokem byl zavražděn u Kremlu v Moskvě politik opozice Boris J. Němcov...

28.2.2016 v 7:28 | Karma: 29,22 | Přečteno: 1456x | Diskuse| Politika

břetislav Olšer

Omluvy se Umberto Eco od UK nedočkal; je Rejžek, zastánce profesorů, závistivec obecný...?

Marně jsem čekal, že se po zprávě o úmrtí italského spisovatele Umberta Eco chytne Univerzita Karlova za nos, když mu svým faux pas odmítla udělit v roce 2013 čestný titul "doctor honoris causa". A Rejžek jen lacině machroval...

26.2.2016 v 7:26 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1752x | Diskuse| Společnost
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce