Kdypak to pro změnu od muslimů schytají Belgičané …?

30. 04. 2010 7:20:48
Píšu o tom problému odnepaměti. Představa, že na místě mé oblíbené ostravské hospůdky pro rentiéry vyroste jednou mešita, mě děsí. A čeští muslimové na mě zatím, možná než seženou semtex, útočí jen verbálně, že rozdmýchávám antislámskou řevnivost a nenávistné vášně. Že jsem xenofob a dělám víc škody než užitku. A vyhrožují mi žalobami, jelikož mé blogy prý čtou též různí "diplomaté"...
Muslimské krásky...
Muslimské krásky...Foto: B. Olšer (2)

Proto pořád volám, aby mě někdo skutečnými fakty přesvědčil, že islám je opravdu mírumilovné náboženství, které se svým zpožděním sedmi stoletími za křesťanstvím neprožívá nyní dobu temna s inkvizicí...

“Katolíci a křižáci hlásají nenávist k islámu a nasadili bratry prasat a opic do Palestiny za účelem oslabení islámu, jak to dělali kdysi v Cařihradě,” hlásá podle “mírumilovně”, přesně v duchu stejně zaměřeného islámu, palestinský imám. (Tento argument asi není ten správný...)

“Jejich území se stane předsunutou výspou islámských dobyvatelů, odkud se pak rozšíří do celé Evropy. Pak se obrátíme k Severní a Jižní Americe a nakonec do východní Evropy...“

V Evropě je už přes 20 milionů muslimů; ve Francii, Německu, V. Británii, Bosně a Hercegovině... Začíná to šátky - hidžáby, potom minarety, po nich ramadánem, šárií a s ní i fatwou pro neposlušné bezvěrce, tedy i křesťany. Problém je v tom, že islám totalitně diktuje věřícím do nejmenších podrobností, jak se chovat v každodenním životě. A těch súr, ale jenom ne od překladatele Hrbka.

Muslimové s takto vymývanými mozky, kteří nalezli dobrovolně azyl v nemuslimské zemi, včetně třeba více než 400 tisíc švýcarských muslimů, se takto podníceni cítí ublíženi, že třeba v pátek musí pracovat a ne věnovat se modlitbám.

Vyplývá to z průzkumu, který v 35 převážně muslimských zemích provedl Gallupův ústav rozhovory s 50 tisíci lidmi. Výzkum s názvem: “Kdo mluví za islám? Co si opravdu myslí miliarda muslimů” je údajně největší, který se kdy v islámských zemích uskutečnil. A pouze 10% z nich souhlasilo s atentáty na Manhattan a Penthagon.

Ovšem pozor, s přílišným optimismem bych to nepřeháněl; deset procent z jedné a čtvrt miliardy muslimů, kteří tak tvoří skoro čtvrtinu lidstva, je pořád ještě přes sto milionů fanatiků a potencionálních teroristů, takže na nějaké jásání je zatím příliš brzy. Mé mrazicí poznatky z Maroka, Egypta, Izraele, Gazy nebo Keni a Soweta v JAR mně dávají za pravdu. A to jsem se naivně uklidňoval, že Evropa je přece tak daleko...

“V Izraeli je několik tisíc mešit a minaretů, kolik je synagog v Pásmu Gazy, v Iráku nebo Íránu a Afghánistánu...? To je jasná odpověď, v čem a jaký je rozdíl mezi judaismem, křesťanstvím a islámem...” řekl mi lakonicky Peter Bachrach z Haify.

“Když se omylem ocitne izraelský voják v Ramalláhu, je zlynčován a pověšen na pouliční svítilnu, to samé se může stát každému Židovi. Podáte Palestinci ruku na usmířenou, plivne vám do tváře, protože mu připadáte jako slaboch a zbabělec. Je tedy islám mírumilovné náboženství...?” ptá se kamarád Tomi Shved z Tel

Ve Švédském Malmö žije už aso dvacet procent muslimů a skoro 70 procent severských kriminálníků se rekrutuje právě z řad ,,nezápadních imigrantů”, resp. „nových seveřanů“. Nejvíc to děsí norské ženy, jichž je ročně znásilněno imigranty na čtyři stovky, mezi nimi jsou stále častěji i dívky mladší patnácti let.

Úřady proto říkají, že když je Norsko multikulturní zemí, musí se tomu obyvatelé přizpůsobit a rodilé Norky proto budou asi muset nosit hidžáb, aby své snědé spoluobčany neprovokovaly. Každý muslim může totiž podle špatně interpretovaného islámského práva beztrestně znásilnit hříšnou ženu, která chodí na veřejnosti bez arabského šátku.

Zpráva norské policie za rok 2007 ukazuje značný nárůst znásilnění Somálci, obecně díky skupinovým znásilněním. V parku Sofienberg v Oslu bylo nedávno napadeno a obtěžováno gangem somálských mužů asi norských deset žen. Minulý rok bylo v Oslu oznámeno rekordních 161 znásilnění a 35 pokusů o znásilnění. Více než dvě třetiny znásilňovačů nebyli etničtí Norové.

Norsko a Francie ať jsou nám mementem a Izrael stavidlem islámu. Norští přistěhovalí muslimové požadují na konec ramadánu svůj státní islámský svátek, mladí muslimové projevili v Paříži svůj „vděk” za azyl a zapálili na 50 tisíc automobilů. Místo potrestání jim francouzská vláda zvýšila sociální dávky. Přes pět milionů Arabů je přece pořádná voličská síla

Ohledy na „nové seveřany” jsou však zřejmě přehnané. Podle statistik se ve Skandinávii výrazně zvýšila kriminalita. Zatímco v USA je spácháno kolem čtyř tisíc trestných činů na sto tisíc obyvatel, v Norsku, Švédsku a Dánsku je to více než dvakrát tolik.

Bydlel jsem na severu Norska v malém městečku v norské rodině. Byli to Boží lidé, mouše by neublížili. A jak to mají obyvatelé této země ve zvyku, jsou altruisty a blaží je, když dělají dobro jiným lidem. A jako tisíce Norů si adoptovali sirotky ze zemí s občanskými válkami. Tito měli muslimská děvčátka z Indie.

Dali by jim první poslední. Ale vše podle islámu. Kromě obřízky, které navíc Koránu ani není zmíněna. Dnes je odívají (neradi) do arabských šátků, aby je ochránili před jejich soukmenovci. Ke všemu je zřejmě pedofilie "národním sportem" islamistů, viz svatba Proroka s šestiletou Aišou...

(První manželka Muhammada byla již dosti pamatující vdova Chadídža. Po ní přišla na řadu Aiša, dcera Abu Bakra, nejlepšího přítele Muhammada a stvořitele sunnitské části islámu. Zaslíbena mu byla ve věku svých 6 let, prý nikoli prý však kvůli sklonům k pedofílii, ale proto, že to “přikázal sám Alláh”.)

Evropské perspektivy nejsou růžové ani v jiných zemích. V roce 2050 bude v Rakousku podle demografů každý pátý školák muslim, protože tamní muslimky rodí v průměru tři děti, zatímco katoličky jen jedno. Ročně přibude v Rakousku na 30 000 přistěhovalců, z toho je téměř polovina muslimů. Ještě hůř je na tom Německo - za dvacet let by měli tvořit polovinu obyvatel Berlína muslimští imigranti, pardon - nezápadní přistěhovalci.

S Tureckem se počítá jako s perspektivním členem EU. V roce 2003 zde nosilo šátek 64 procent turecký žen, dnes už skoro 70%. Z tohoto počtu si pětina kompletně zakrývá vlasy, což je v Turecku chápané jako jasné přihlášení ke konzervativnímu pojetí islámu.

Zemský soud ve Wiesbadenu rozhodl, že zákon spolkové země Hesensko zakazující nošení šátků ve školách a na úřadech zůstává v platnosti.

„Zaměstnanci úřadů mají povinnost chovat se ve službě politicky, světonázorově a nábožensky neutrálně. Zvláště nesmějí nosit a používat části oděvů, symboly a jiné znaky, které mohou ohrozit politický, náboženský a světonázorový mír.“

A přidali se v těchto dnech také Belgičané. Dvě znesvářené části obyvatel – Valoni a Vlámové, i když se nemají moc rádi, v otázce zákazu muslimské imigrace jsou vzácně zajedno. A nejen kvůli nošení hidžábů.

Dolní komora belgického parlamentu právě schválila zákaz nosit na veřejnosti oděvy zcela zahalující postavu, a to nejen ve veřejných budovách, ale i běžně na ulici. Belgie tak bude zřejmě první zemí, která tento zákaz zavede. Opatření je namířeno třeba proti burkám (závojům zcela zahalujícím obličej) či nikábům (závojům, které na rozdíl od burek nezahalují oči), tedy obecně proti oblečení části muslimek.

Normu, jejíž obdobu brzy hodlá navrhnout podle nedávných vyjádření svých představitelů i Francie. Zastánci této nové právní úpravy tvrdí, že zákon přispěje k ochraně demokracie, důstojnosti žen a také k zajištění bezpečnosti na veřejnosti, když každý bude rozeznatelný. Liberální frankofonní liberálové, kteří normu předložili, v ní vidí i silný vzkaz pro islamisty. Buď se přizpůsdobíte zemi, která vás přijala za své, nebo...

V Belgii s více než deseti milióny obyvatel tvoří muslimové přes 400 000 lidí. Nikáby či burky nicméně nosí jen malý zlomek z nich, možná jen pár stovek.

To jsem tedy žádostivý, kdy to od mírumilovných muslimů schytají nějakou tou "Rushdiovskou" fatwou tentokrát svorně belgičtí Vlámové i Valoni...

PS: Podle Islámské zpravodajské agentury požadují islámští učenci, včetně vůdce Muslimského bratrstva, aby se centrem světového času stala Mekka, ne Greenwich. Je zřejmé, že touha po zašlé slávě, vydobyta mečem, mezi muslimy je stále silnější. Rok 2050 je podle jejich propagandy nejpozdějším termínem, kdy se Amerika stane islámskou zemí.

(Další komentáře, fejetony a ukázky z knih na webech: http://bretislav-olser.enface.cz - http://olser.cz - http://www.ltv-plus.cz/)

Autor: Břetislav Olšer | pátek 30.4.2010 7:20 | karma článku: 28.90 | přečteno: 1803x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 16 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 9.38 | Přečteno: 78 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 4.38 | Přečteno: 122 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 13.85 | Přečteno: 185 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 13.45 | Přečteno: 346 |
Počet článků 3045 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 2466

důchodce
 

Moje fotky na výstavě I vy můžete být naše hvězda na MFF Karlovy Vary 2011

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...