Diskuse

Babiš dává práci 30 000 lidem, Bakala přivedl na mizinu tisíce horníků a svých nájemníků

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ten dnes údajně nejbohatší, je zároveň disciplinovaný pro splnění kritéria poctivosti v plnění povinností státního úředníka, což ministři pravicových vlád vůbec nebrali v úvahu! Navíc oni také Babišovy plány na zřízení Čapího hnízda schválili! Také navíc jejich bývalé prohřešky se ještě pořádně neodsoudily! Na Babišově Agrofertu mě vadí jen výběr plodin, zničující naše zemědělství! Jeho přehled je daleko před ponižujícími vlastnostmi pravicových politiků, kterým bych naordinoval výuku od Babiše! Podle výsledků jejich vlád (malá i velká domů) bychom brzy byly v EU na chvostu!

4 2
možnosti

Nechápu ten humbuk. Dotace v roce 2008 dostala legálně nějaká firma. Hnutí ANO založeno v roce 2012. Od té doby nikdo na pana Babiše nic nemohl najít.

Celé to zavání snahou pana Babiše se zbavit jakýmkoliv způsobem.

Pořád ho považuji za 10x lepšího ministra financí než Kalouska.

6 4
možnosti

Agrofert se skládá z mnoha sekcí. A proč bychom měli věřit sekci politiky (tzv. ANO), vidíme-li, jak vznikala sekce zábavy (Čapí hnizdo)?

3 1
možnosti

Ono se to dá i otočit - komunisté by řekli - Babiš vykořisťuje 30tis ubohých dělníků - to už je na provaz a Bakala nemůže za to, že ceny uhlí jsou kde jsou. A nájemníci - nestál jsem vedle něj, ale nebylo to tak, že v případě prodeje budou mít nájemníci předkupní právo? A za tržní cenu nebo za 1 Kč? Nemůžete nutit majitele, aby svůj majetek prodával pod cenou, to u státního umí a mohou jen socialisté;-D

4 0
možnosti

Jak úsměvné, když se chovám podle nastavených pravidel, tak dělám špatně........

Tady již zůstává rozum stát.8-o

1 3
možnosti

Když se obchází pravidla....

0 1
možnosti

M56a96r97e91k 39C95o23z46l

26. 3. 2016 12:03

Špínu na ostatní kydat můžete a hájit je nebudu. Ale ta vaše obhajoba Babiše je směšná. Babiš na rozdíl od těch, na které nasazujete, šel do politiky s tím, že všichni kradou a podvádějí, jen on nic. Teď byl usvědčen ze špinavého triku, kterým si pomohl k 50 milionům. Jestli to bylo legální nebo ne, nebudu posuzovat, ale etické to rozhodně nebylo. Zde nehraje roli, kolik zaměstnává lidí nebo odvádí na daních. Prostě jde o to, že celá jeho politická strategie je založená na lžích.

7 0
možnosti

Zas jeden co si myslí, že metáním bláta kolem lze někoho očistit.

- - -

Tak snad jen ten titulek - horníci doplácejí na nízké ceny uhlí, ne na Bakalu a byty nikdo nikomu neprodával, prodána byla firma byty vlastnící.

9 0
možnosti

Zapomněl jste na "pravdivé a hluboké".

1 0
možnosti

Jenom pro paní Černou. Karma článku je velice pochybný ukazatel. U tohoto článku karmu nedalo karmu ani 15 % čtenářů a vy už usuzujete, že Babiš vyhraje volby. Hádejte proč se redakce léta letoucí brání jednoduchému a spravedlivému zavedení antikarmy? Proč není pod článkem jednoduše jako u diskusního příspěvku líbí, nelíbí? Vyvadil měl karmu, že by americká kolona nepřejela přes hranice, protože tu na ní čekalo desetitisíce odpůrců. Zamyslete se, třeba na to přijdete.

2 0
možnosti

Já se fakt picnu. Rudě smýšlející občané obhajují vydřiducha kapitalistu. ,,,;-D,,,

11 0
možnosti
Foto

I40v88a54n 88M46a60r63e90k

26. 3. 2016 10:12

Už aby to bylo . R^

1 3
možnosti
Foto

I27v94a10n 18M78a29r71e32k

26. 3. 2016 9:22

Karma R^[>-] Možná by bylo nejlíp zjistit jaký názor mají ostravští horníci ? ! 8-oBombastická kauza "hnízdo" je jen zástěrka na zakrytí takovýchto problémů . Rv

8 7
možnosti