Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

"Pražská kavárna" je soubor individují kteří se živí kulturou, psaním, hraním, zpíváním, kritizováním a vysedáváním v kavárně přitom nepohrdnou ani posezením u alkoholu v soukromí! Z toho je jasné že mezi nimi nenajdeme horníky, zemědělce, zedníky, kopáče, dřevorubce zkrátka lidi kteří těžce vydělávají na chléb vezdejší, tedy dolních 10 miliónů! Snadno potom vysvětlíme nenávist k prezidentovi který se naopak hlásí k "obyčejným" lidem svými myšlenkami i vyjádřováním!

Je ale opravdu škoda že si "intelektuálové" neuvědomí že jsou "nadstavbou" která může jen úspěšně existovat na základě konzumace kultury těmi 10 milióny!!! A nechtěl bych zažít prezidenta který vlastní několik hradů a zámků včetně lesů vod a strání!! Nechť žije "kavárna" která chápe i potřeby těch 10 mil!!!

0 1
možnosti
Foto

J83i89r59i 18B76i94l45i67n58a

18. 3. 2016 11:11

Skutecnost je takova, ze pan prezident musel po vsech tech hloupostech ktere udelal malem odstoupit. Popularitu mu zvedl jen jeho populisticky postoj proti uprchlikum.

A co jeho cest po nejruznejsich zapadakovech tyce - velkych mest se asi trochu boji a do zahranici ho (s vyjimkou diktatur) nezvou.

Smutne......Rv

2 3
možnosti
SN

:-).....Diskutéři si stěžují, že diskuse chřadnou, na Vašem blogu ! Zřejmě jim došly argumenty, protože jste popsal aktuální situaci celkem přesně a příhodně ! R^R^R^

4 5
možnosti
Foto

zato vy, vždy argumenty přímo hýříte

6 2
možnosti
PN

P52e46t49r 77N79ě28m58e55c

18. 3. 2016 8:19

Břéťo, celkem 5x zmiňuješ pražskou kavárnu (dobrej Zemanuv žák), ale co si pod tím pojmem představuješ ?

3 0
možnosti
MD

Intelektual je odvozenina od vyrazu intelekt, jako schopnosti ziskavat a rekneme shromazdovat informace. Je jiste dulezitou, ale toliko slozkou inteligence, jako vyssiho mysleni. 'Toz' tolik o intelektualni prazske kavarne a toho, co ji predstavuje.

1 2
možnosti
MD

Ovsem, co noveho psat o rannim vtiravem pachu 'v kavarne', na vsem usedlem a nevyvetratelnem. Pachu, v ktery se zmenil vonavy kour z cigarety, predesleho 'vecera' vykourene. Staci jen naznacit a clovek nemusi byt zrovinka ranni uklizecka, aby se mu z toho pachu nezvedal zaludek. Zase jednou jsem cetl a zase jednou karma.

2 3
možnosti
VS

Inu, vše ve starých kolejích - splácanina opakovaného a ukradeného.

A ani ty diskuze nejsou to, co bývaly. Ztratí se jeden diskutér a jako náhodou deset dalších najednou opustí diskuzi také.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3045
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2467x
důchodce